Opis

DJI Mavic 3 Pro

navdih v središču pozornosti

  • 4/3 CMOS kamera Hasselblad
  • Dvojne tele kamere
  • Podpora za Apple ProRes s tremi kamerami
  • 43-minutni maksimalni čas letenja
  • Vsesmerno zaznavanje ovir

Serija DJI Mavic 3 ima naslednjo raven slikovne zmogljivosti. Sistem trojnih kamer Mavic 3 Pro začenja novo dobo brezpilotnih letal s kamerami, saj ima tri senzorje in leče z različnimi goriščnimi razdaljami. Opremljen s kamero Hasselblad in dvojnimi telekamerami, Mavic 3 Pro je brezpilotni letalnik s trojno kamero, ki odpira nove perspektive fotografiranja, kar vam omogoča, da še naprej sprejemate ustvarjalno svobodo, zajemate fascinantno pokrajino, raziskujete fotografsko pripovedovanje zgodb in ustvarjate kinematografske mojstrovine.

Sistem slikanja

Neprekosljiv vodilni trikamerni slikovni
model En brezpilotni letalnik s kamero, trije objektivi in neskončna domišljija. Mavic 3 Pro z več goriščnimi razdaljami sistema s trojnimi kamerami lahko doseže še bogatejši jezik kamere in popolnoma izrazi ustvarjalnost z vrhunskimi zmogljivostmi več scenarijev. Zaslon se lahko dotaknete, če želite preklapljati med različnimi goriščnimi razdaljami in preprosto vključiti različne sloge kompozicije za različne scenarije. Spremenite svoj navdih v iznajdljivost z izboljšano učinkovitostjo aerofotografije s tremi kamerami.

4/3 CMOS kamera Hasselblad 24mm eq.f/2.8-f
/11

20 MP

1/1,3-palčna CMOS srednja tele kamera
70mm eq.3x optična povečava
f/2.8

48 MP

1/2-palčna telekamera CMOS 166mm eq.7x optična povečava
28x hibridna povečava
f/3.4

12 MP

Kamera Hasselblad, ogromne podrobnosti
Mavic 3 Pro, ki je podedoval kamero 4/3 CMOS Hasselblad serije Mavic 3, je naslednji korak za profesionalno ustvarjanje. Kamera Hasselblad podpira snemanje 12-bitnih fotografij RAW z izvornim dinamičnim razponom do 12,8 posnetkov, ki prikazujejo nepozabne podrobnosti slike. Ker Hasselbladova naravna barvna raztopina (HNCS) natančno obnavlja barve, ki jih zaznava človeško oko, in dobi impresivne posnetke brez potrebe po težki postprodukciji ali kompleksnih barvnih prednastavitvah.

Profesionalna specifikacija videa

5,1K/50fps
HLG

DCI 4K/120fps nočni shotts

10-bitna hiperlapsa D-Log

Novi 10-bitni barvni način D-Log M podpira snemanje do milijarde barv. Tudi v scenarijih z visokim kontrastom, kot so sončni vzhodi in zahodi, zagotavlja naravne barvne gradacije z občutljivimi podrobnostmi za vizualno izkušnjo celotnega spektra. Poleg tega način D-Log M zmanjšuje težave pri razvrščanju barv, kar vam omogoča, da v celoti uživate v učinkoviti postprodukciji brez izgube kakovosti ali jasnosti slike.

Mavic 3 Pro Cine ponuja obsežne možnosti za profesionalne ustvarjalce. Vse tri kamere podpirajo kodiranje Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 in Apple ProRes 422 LT. Ima tudi vgrajen 1TB SSD in 10Gbps podatkovni kabel za svetlobno hitrost, ki olajša profesionalno ustvarjanje.

70 mm srednja tele kamera, možnosti dinamičnega uokvirjanja
Srednja tele kamera ustreza različnim temam in prizorom. Stisne globinsko ostrino in ostrenje, da poudari subjekt in ustvari robustno vizualno težišče, kar daje gibanju kamere edinstven občutek prostora. Samo osredotočite se na navdih in pustite, da Mavic 3 Pro pred vašimi očmi izvede koncert svetlobe in sence.

Vsestranska video specifikacija

4K/60 sličic na sekundo Uživajte v visoki kakovosti slike in raziščite možnosti fotografskega pripovedovanja zgodb z goriščno razdaljo
70 mm, da povečate vizualno napetost.

10-bitni D-Log M Novi barvni način D-Log M
lahko zajame posnetke z visokim dinamičnim razponom in olajša učinkovitejše razvrščanje barv.

Snemanje HLG v načinu HLG
ohrani več barvnih informacij in poudari podrobnosti za večjo prilagodljivost med postprodukcijo.

Hiperlaps
Posnemite videoposnetek s časovnim zamikom s 3-kratno optično povečavo in izkoristite edinstven občutek prostorskega stiskanja goriščne razdalje 70 mm.

166-milimetrska telekamera, pojdi s povečavo
Nadgrajena telekamera ima višjo ločljivost in širšo zaslonko f/3,4. Podpira snemanje videoposnetkov 4K/60fps s 7-kratno optično povečavo in fotografijami 12 MP. Hibridni zoom doseže do 28-krat. Povečajte in se potopite v podrobnosti o obogateni sliki.

4K/60 sličic na sekundo, sproščena telefoto ustvarjalnost
Ni treba tvegati, da bi leteli blizu. Brez težav lahko opazujete živali na daljavo, ne da bi jih motili, ali varno ogledujete zasnežene gore in zgradbe ter učinkovito in mirno fotografirate visokokakovostne fotografije iz zraka.

Letite dlje, občutite več Vodilna zmogljivost v panogi Podaljšan čas letenja Mavic 3 Pro zagotavlja do 43 minut časa letenja, kar vam daje več

samozavesti, da letite dlje in porabite manj časa za skrbi glede napolnjenosti baterije.

Izvedite vsak korak, od načrtovanja poti leta do kompozicije posnetkov, vse med enim letom.

Vsesmerno zaznavanje ovir in APAS 5.0
Mavic 3 Pro zagotavljata varno letenje in brezskrbno ustvarjanje. Osem širokokotnih vizualnih senzorjev brezhibno deluje z visokozmogljivim motorjem za vizualno računalništvo, da natančno zazna ovire v vseh smereh in načrtuje varno pot leta, da se jim izogne.

Vodilni video prenos
DJI O3+ ima prenosno razdaljo do 15 km s stabilnimi signali, ki predstavljajo bolj skladen pogled kamere. Lahko prenaša HD vir v živo 1080p / 60fps pri visokih hitrostih sličic, zaradi česar se Mavic 3 Pro bolj odziva na vaš nadzor in vam omogoča bolj živahen video vir na monitorju.

Let
na točki poti Funkcija letenja Waypoint izboljša avtomatizirano izkušnjo letenja. Mavic 3 Pro samodejno načrtuje pot leta na podlagi uporabnikovih vnaprej nastavljenih točk poti in lahko natančno ponovi poti.

Tempomat
Nastavite Mavic 3 Pro za letenje v katero koli smer, ne da bi nenehno pritiskali na kontrolne palice. To olajša letenje na dolge razdalje in pomaga zmanjšati tresenje med ročnim upravljanjem za bolj gladko gibanje kamere.

Napredni RTH
Vedno končajte z visoko noto z napredno vrnitvijo domov (RTH). Ta funkcija samodejnega vračanja omogoča Mavic 3 Pro, da samodejno določi varno in učinkovito pot leta nazaj do domače točke. S kombinacijo prednosti naprednega RTH in tradicionalnega RTH lahko Mavic 3 Pro zlahka obide ovire na poti RTH.

Inteligentne lastnosti Inteligentno

ustvarjanje, neskončni navdih

FocusTrack Kamera Hasselblad in srednja telekamera Mavic 3 Pro podpirata FocusTrack, ki vključuje ActiveTrack
5.0, Spotlight in Point of Interest, kar omogoča stabilne posnetke sledenja v več smereh.

MasterShots
Tapnite, da omogočite MasterShots, Mavic 3 Pro pa bo samodejno snemal, urejal, dodajal zvočne posnetke in nato ustvarjal kinematografske posnetke.

QuickShots QuickShots
omogoča Mavic 3 Pro izvajanje različnih premikov kamere, kot so Dronie, Rocket, Circle in Helix.

Panorama
Mavic 3 Pro lahko neposredno sestavi panoramsko fotografijo brez izgub 100 MP, da zajame bolj osupljivo pokrajino.

Hitri hitri prenos
Hitro prenesite fotografije in videoposnetke v pametni telefon brez povezave z daljinskim upravljalnikom.

LightCut Brezžično povežite Mavic 3 Pro z aplikacijo LightCut
v telefonu za hiter predogled posnetkov in urejanje z enim dotikom, ki temelji na umetni inteligenci, ne da bi prenesli posnetke, s čimer shranite prostor za shranjevanje v telefonu. Preizkusite predloge, izdelane posebej za MasterShots, in brez težav ustvarite neverjetne zračne videoposnetke, ki navdušujejo in navdušujejo.

Urejanje z enim dotikom LightCut
lahko prepozna teme v posnetku, samodejno ureja in predvaja videoposnetke s hitrostjo 4K/60 sličic na sekundo. Prav tako je sposoben destrukturirati posnetke MasterShots in takoj ustvariti videoposnetke s posebnimi predlogami.

Nešteto predlog za zračne posnetke
Izbirate lahko med različnimi ustvarjalnimi predlogami, kot je dinamični premik nagiba, z glasbo in učinki, ki so kot nalašč za nebo, da vaše stvaritve poskočijo.

Brezžična povezava Brezžično
se povežite s serijo Mavic 3 prek omrežja Wi-Fi in prihranite prostor za telefon s hitrim predogledom in samodejnim urejanjem brez potrebe po snemanju posnetkov iz letala.

Dodatki

Raznoliki dodatki, osupljiv let

DJI RC Pro
DJI RC Pro je neprimerljiva možnost za profesionalno ustvarjanje s 1000-nitnim zaslonom, visoko zmogljivim procesorjem in podporo za prenos videa 15km.

DJI Mavic 3 Pro ND filtri Set
ponuja filtre ND8/16/32/64, ki vam omogočajo ustvarjanje posnetkov in slik pri nižjih hitrostih zaklopa.

Širokokotni objektiv
DJI Mavic 3 Pro, združljiv s fotoaparatom Mavic 3 Pro Hasselblad, ki zagotavlja 108° super širok FOV in zajame več v vsakem posnetku.

Inteligentna letalska baterija serije DJI Mavic 3 zagotavlja Mavic 3 Pro do 43 minut letenja.

DJI Mavic serije 3 100W polnilno vozlišče za polnjenje baterije
Ko je priključeno na napajalnik DJI 100W USB-C, lahko polnilno vozlišče baterije zaporedno polni tri baterije za večjo učinkovitost.

DJI 100W USB-C Power Adapter
Hitro napolnite baterijo in daljinski upravljalnik hkrati ali mobilne naprave z vrati USB-C.

DJI 65W avtomobilski polnilec
Avtomobilski polnilec je lahek in prenosen ter uporablja univerzalna vrata. Lahko napolni baterijo, daljinski upravljalnik, pametni telefon, prenosni računalnik in druge naprave.

V škatli:
1x Mavic 3 Pro 1x RC 1x RC
kontrolne palice (par)1x Mavic 3 inteligentna baterija
za letenje 3x Mavic 3 nizkohrupni propelerji (par)

1x 65W prenosni polnilnik 1x Mavic 3 Pro pokrov za shranjevanje

1x USB 3.0 Kabel tipa C

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI