Opis

Opis izdelka

DJI Mavic 3

 

4/3 CMOS Hasselblad Kamera

5.1K Apple ProRes

Vsesmerna zaznava ovir

 

https://www.youtube.com/watch?v=6dnqGrSKudM

 

 

Zajemite dih jemajoče posnetke z legendarno Hasselblad kamero in uživajte v nemotenem letenju s funkcijo vsesmerne zaznave ovir. Vsaka izboljšava na Mavic 3 postavlja nove, višje standard fotografiranja in snemanja iz zraka. Letite z Mavic 3 in občutite pomen fotografije nad vsem.

 

Novo poglavje stare klasike

Pri ikonični znamki Hasselblad so samo za DJI Mavic 3 oblikovali in proizvedli L2D-20c kamero za zračne posnetke, v kateri se nahaja 4/3 CMOS sensor v neverjetno kompaktnem ohišju. Visoki standardi Hasselblada so bili upoštevani tako pri delovanju strojne opreme kot pri softverskih algoritmih, kar povzdiguje kvaliteto slike na povsem nov nivo.

 

4/3 CMOS narejen za mojstrovine

Večji slikovni senzor ne prinaša zgolj višje resolucije in dinamičnega razpona, vendar obenem tudi efektivno zmanjšuje šum pri slikanju ob šibki svetlobi.

 

12.8 postankov dinamičnega območja kamere za optimalno kvaliteto slike

4/3 CMOS senzor je opremljen z 12.8 postanki dinamičnega območja kamere, kar mu omogoča ohranitev še več podrobnosti, kar nadgrajuje vaše delo na profesionalni nivo.

 

Nastavljiva zaslonka za vsak prizor

Zaslonka je prilagodljiva glede na vaše potrebe in potrebe prizora, ki ga snemate. V slabo osvetljenem okolju f/2.8 zaslonka dopušča več vhodne svetlobe in ko je osvetljenost zadovoljiva, se lahko zaslonka prilagodi tako da zniža hitrost zaklopke in s tem omogoča gladke, bolj naravne posnetke.

 

Širok FOV za širšo sliko

S težo zgolj 13 g, 24mm objektiv podpira autofocus, poleg tega pa ima tudi 84° FOV, kar zagotavlja še širši zajem vsake sličice posnetka.

 

Rezultati ki govorijo zase

Ustvarjajte profesionalne posnetke z odličnim Hasselblad L2D-20c sistemom.

Višje dinamično območje dovoljuje bolj naravne tranzicije med sencami in zelo svetlimi območji. Ohranja bogato vizualno podobo in daje velik za globino.

S profesionalno nivojem zajema slike, Mavic 3 ne prinaša zgolj snemanja v visoki resoluciji in visokimi številom sličic na sekundo, ampak obenem tudi zajema 1 milijardo slik z 10-bitnim D-Log barvnim profilom, ki zajema bolj naravne barve neba in obenem tudi zajema več podrobnosti za večjo fleksibilnost v post produkciji.

Vsesmerna zaznava ovir

Mavic 3 vam zagotavlja let, kjer se boste izognili trkom. Tako se boste lažje osredotočili na samo slikanje in snemanje. Več širokokotnih senzorjev na dronu nemoteno deluje v navezi z visoko zmogljivim čipom, kateri zagotavlja varno pot drona.

 

Podaljšan čas letenja do 46 minut

Doseg video prenosa do 15km

FHD High-Frame-Rate prenosa v živo – 1080p/60fps

Tehnične podrobnosti
Čas delovanja [min]
do 40
Domet.
do 30
Največja hitrost.
do 18
Snemanje videa
5,2 K
Način upravljanja
daljinski upravljalnik
Gps
da
Ločljivost tipala fotografija
20 MIO slikovnih točk
Uporaba
poslovna
Vrsta pomnilniške kartice
Micro SDXC
Garancija v letih: 2

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.dji.com/si/mavic-3

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI