Opis

DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 dvigne prenosljivost in posnetke z brezpilotnimi letali na novo raven: ponuja številne napredne funkcije v kompaktni obliki. Pri inteligentnih načinov fotografiranja in visoko kakovost slike , so sprejeti na dosegu roke za vsakogar, sestavljenih mojstrovine v zraku. Varnejše, pametnejše letenje vam ponuja več možnosti kot kdaj koli prej, zato se lahko osredotočite le na ustvarjanje!

Impresivno! Preprosto!

S kamero Mavic Air 2 s 60 sličicami na sekundo (fps) lahko brez napora posnamete osupljive posnetke iz zraka 4K . Z ravnim barvnim profilom D-Cinelike lahko zajamete več informacij o sliki in vam tako omogoči večjo svobodo med postprodukcijo. HEVC (H.265) video kodek zajame večji dinamični razpon, več podrobnosti, in vizualne informacije, hkrati pa zahtevajo manj prostora za shranjevanje, tako da bodo vaši posnetki prikazujejo v najboljši obliki, ko jih posnamete!

 

Dron DJI Mavic Air 2

 

HDR video

Skrivnost neverjetnega HDR videa je visoko zmogljiv slikovni senzor Quad Bayer. Znotraj slike so ločene različne ravni osvetlitve za natančno zajemanje svetlih in temnih podrobnosti. Polaganje drug na drugega daje barvito, realistično in privlačno sliko z večjim dinamičnim razponom.

 

Dron DJI Mavic Air 2

Vse je v podrobnostih

Mavic Air 2 z 1/2-palčnim senzorjem CMOS posname osupljive fotografije z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih pik. S triosnim, izboljšanim kardanskim drogom igla povzroči ostre posnetke v vseh pogojih, ne glede na vetrovno vreme ali nepredvidljivo okolje. Imate priložnost posneti boljše slike kot kdajkoli prej!

Mavic Air 2 Smart Photo imajo največ popolnih-ups, način združuje jelenetfelismerést a, Hyper luč Umetnost in HDR. Scene Recognition samodejno prilagodi različne nastavitve fotoaparata glede na prizor in podpira inteligentno prepoznavanje petih kategorij: sončni zahod, jasno nebo, trava, zasnežena in gozdnata pokrajina. [1]

Hyper luč za optimizacijo slike, posnete pri šibki svetlobi , tako da lahko naredite veliko manj hrupa in ostrino. V dobrih svetlobnih pogojih HDR občutno poveča dinamiko snemanja. Napredni algoritmi analizirajo posamezne prizore, prilagodijo vrednosti osvetlitve in posnetke slojev drug na drugega, da ustvarijo visokokakovostne slike, bogate s toni.

Mavic Air 2 ponuja najbolj napreden DJI-jev panoramski način fotografiranja do zdaj: visoko dinamične HDR-panorame z živimi in neverjetno natančnimi barvami.

Senzorji:

 • Naprej: optični senzor, natančen do 22 metrov
 • Zadaj: optični senzor, natančen do 23,6 metra
 • Dol: optični + infrardeči senzorji

 

Dron DJI Mavic Air 2

 

Pomožna luč pomaga pri vizualnem pozicioniranju, varnem pristanku in zaznavanju v zraku. Lahko ga vklopite in izklopite tudi ročno.

Za napredne tehnologije za preslikavo iz pilotnih sistemov za pomoč (Apas) 3,0 [6] zagotoviti stalno predmet sledenje in zanesljivo ovira izogibanje celo v zapletenih situacijah ! V primerjavi s prejšnjo generacijo APAS sta se bistveno izboljšali tudi sposobnost izogibanja oviram in samodejno načrtovanje poti, kar skupaj prinaša dodatno varnost in nove možnosti snemanja.

Aplikacija DJI Fly omogoča bolj priročno ustvarjanje videoposnetkov z podobnimi magneti kot kdaj koli prej. Vgrajeno DJI MIMO urednik aplikacija omogoča ročne nastavitve, napredne funkcije in intuitivno predloge za pomoč pri ustvarjanju strokovnih sklopov v nekaj sekundah.

 

Dron DJI Mavic Air 2

 

Dovrševanje ustvarjalnosti

Preoblikovan daljinski upravljalnik ima izjemno dolgo življenjsko dobo baterije 240 minut [7] in ergonomsko zasnovo za udoben oprijem. Z novim držalom za telefon lahko pametne telefone hitro in enostavno pritrdite, vgrajene antene pa znatno izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Mavic Air 2 ponuja dva kompleta ND filtrov, ki ponujajo dodatne kreativne možnosti in popolno prilagoditev osvetlitve. Komplet ND 16/64/256 je uporaben za prilagajanje hitrosti zaklopa pri močni svetlobi, medtem ko komplet ND 4/8/32 omogoča zajemanje živih, svetlih slik tudi pri nizkih vrednostih ISO [8].
Komplete filtrov lahko kupite ločeno.

 

Dron DJI Mavic Air 2

 

Komentar:

 1. Slike, posnete v načinu SmartPhoto, imajo ločljivost 12MP.
 2. Hyperlapse z ločljivostjo 8K je trenutno na voljo v načinu Free and Course Lock.
 3. Na območju brez ovir, ki ustreza FCC. Določitev največjega dosega leta je referenčna vrednost za radijsko povezavo in moč signala. Če ni drugače dovoljeno, vedno držite svoj brezpilotni zrakoplov na vidnem mestu.
 4. Lokalni predpisi v nekaterih državah ne dovoljujejo uporabe 5,8 GHz.
 5. Čas letenja pri 9 °, 5,1 m / s, brez vetra.
 6. APAS 3.0 in FocusTrack nista na voljo v ločljivosti 4K pri 60, 50 in 48 sličic na sekundo ter v ločljivosti 1080p pri 120 in 240 sličicah na sekundo.
 7. Življenjska doba baterije s telefonom Android v okolju brez motenj.
 8. Filtri ND16 / 64/256 so vključeni v paket Fly More Combo, komplet filtrov ND4 / 8/32 pa lahko kupite ločeno. 

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.dji.com/si/mavic-air-2

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI