Opis

DJI RoboMaster S1

Naučite se zmagovati
RoboMaster S1 je izobraževalni robot, ki spreminja igro, zgrajen za sprostitev potenciala vsakega učenca. Navdihnjen z DJI-jevim letnim robotskim tekmovanjem RoboMaster, S1 uporabnikom zagotavlja poglobljeno razumevanje znanosti, matematike, fizike, programiranja in več s pomočjo očarljivih načinov igranja in inteligentnih funkcij.

  • 46 Programabilne komponente
  • 6 programabilnih modulov AI
  • HD FPV z nizko zakasnitvijo
  • Scratch & Python kodiranje
  • 4WD vsesmerno gibanje
  • Inteligentni zaznavni oklep
  • Več razburljivih bojnih načinov
  • Inovativno praktično učenje

Zasnovan za zmago
Zasnova S1 je osupljiv primer učinkovitosti stroja. Z zmogljivimi konfiguracijami vam S1 omogoča ustvarjanje, osvajanje in premikanje vaših meja, kolikor ste pripravljeni iti.

Zgradite ga!
Modularna zasnova vam omogoča, da svoj S1 zgradite od začetka, s čimer povečate zabavo in zagotovite

Inteligentni krmilnik
Z uporabo zmogljivega procesorja lahko Intelligentni krmilnik hkrati podpira funkcije, kot so prenos slik visoke ločljivosti z nizko zakasnitvijo, računalništvo z umetno inteligenco in razvoj programiranja. Prav tako brezhibno usklajuje prenos za izvajanje ukaznih signalov.

Blaster
S1 Blaster uporablja LED luči za označevanje poti izstrelitve za svoje gel kroglice in infrardeče žarke. Živahni zvočni učinki in povratni udar prispevajo k izkušnji za poglobljeno simulacijo bitke. Za dodatno varnost Blaster uporablja nestrupene izstrelke iz gela in ima celo omejitve glede hitrosti in kota izstrelitve.

2-osni mehanski kardan
Območje vrtenja v smeri nihanja/nagiba je 540° × 65°, kar ponuja obsežno vidno polje za kamero FPV. Vgrajeni brezkrtačni motor z neposrednim pogonom deluje skupaj z IMU in naprednimi algoritmi za omogočanje premikov kardanskega obroča z natančnostjo nadzora vibracij [1] znotraj ±0,02°, kar zagotavlja gladek prenos slike in natančno izkušnjo upravljanja.

Kolesa Mecanum
S1 ima štiri kolesa Mecanum, vsako z 12 kolesci, ki omogočajo vsesmerno gibanje in natančen nadzor. Vzmetenje sprednjih osi omogoča dodatno vsestranskost med delovanjem.

Visokozmogljiv motor
S1 je opremljen s prilagojenim motorjem M3508I, ki ima integriran FOC ESC z izhodnim navorom do 250 mN x m. Linearni Hallovi senzorji z naprednimi algoritmi omogočajo nadzor v zaprti zanki za dodatno natančnost. Dodatni varnostni mehanizmi zagotavljajo izjemno stabilnost.

Inteligentni zaznavni oklep
Šest inteligentnih oklepnih plošč pokriva S1 za zaznavanje udarcev kroglic gela ali infrardečih žarkov. Sodniški sistem lahko analizira in posreduje podatke o zadetkih ter jih vključi v igranje v realnem času.

Učite se z delom
RoboMaster S1 povezuje digitalni svet z resničnim in oživlja abstraktne teorije s praktičnimi operacijami. S1 podpira programska jezika Scratch in Python, kar uporabnikom omogoča izkušnjo matematike, fizike in tehnologije umetne inteligence na vrhunski in navdihujoč način.

Programiranje Scratch & Python
S1 podpira programska jezika Scratch in Python. To vam omogoča, da svoje sposobnosti dvignete na višjo raven, ne glede na to, ali ste začetnik kodiranja ali ste že na poti, da postanete strokovnjak.

Scratch 3.0
Klasični vizualni programski jezik, ki se uporablja v osnovnih in srednjih šolah po vsem svetu.

Python
Široko uporabljen na področju umetne inteligence.

Neskončne možnosti
Do 46 prilagodljivih komponent vam daje neomejen prostor za inovacije, kar vam pomaga pri rasti in učenju na vznemirljiv način, ki širi zmogljivosti vašega S1 in vas samih. Šest vrat PWM podpira prilagojene dodatke, kar vam omogoča raziskovanje neomejenih možnosti S1 in čarovnije robotskega sveta. *Dodatki, prikazani na tej sliki, niso uradni dodatki in so samo za ilustracijo.

Izkusite tehnologijo AI Tehnologija
AI omogoča S1 prepoznavanje potez, zvokov in celo drugih robotov S1. Igranje z RoboMaster S1 odpira vrata k učenju z umetno inteligenco in vam daje praktičen uvod v tehnologije prihodnosti.

Prepoznavanje črte
S1 je mogoče programirati tako, da samodejno sledi črti na tleh. Več kot je uporabljenega znanja matematike in fizike, bolj spretno bo S1 lahko opravil to nalogo.

Prepoznavanje vizualnih oznak
Prepoznajte do 44 vizualnih označevalcev s številkami, črkami in posebnimi znaki, ki razširjajo možnosti za kodiranje in bojevanje.

Prepoznavanje ljudi
Zahvaljujoč napredni tehnologiji računalniškega vida lahko S1 prepozna in sledi vsakemu posamezniku, ki ga izberete v vidnem polju S1.

Prepoznavanje ploskanja
S1 je opremljen z vgrajenim modulom za prepoznavanje ploskanja, ki ga je mogoče programirati za edinstvene odzive.

Prepoznavanje kretenj
S1 lahko prepozna različne fizične poteze in se lahko programira za samodefinirane odzive.

Prepoznavanje robota S1
S1 lahko prepozna druge enote S1, kar je sposobnost, ki lahko razširi vaše možnosti igranja in zabave.

Začnite s samodejno vožnjo
Z uporabo vizualnih označevalcev za ustvarjanje “semaforjev” in drugih ovir lahko uporabniki napišejo lastne programe, ki S1 omogočajo samodejno vožnjo in izvajanje zapletenih nalog. Raziščite matematične principe, ki vključujejo robotsko krmiljenje in mehaniko gibanja prek šestih programabilnih modulov umetne inteligence S1. Pridobite poglobljeno razumevanje umetne inteligence, ko razvijate te veščine in številne druge.

Tekmovanje RoboMaster Robotics Competition
S1 je navdihnilo letno robotsko tekmovanje RoboMaster DJI. Od ustanovitve leta 2015 je več kot 20.000 učencev iz več kot 400 šol sodelovalo v tem vznemirljivem tekmovanju, ki preizkuša bistroumnost, inženiring in veščine reševanja problemov.

Svet je vaša arena
Zgradite svojo tekmovalno areno kjer koli in kadarkoli in uživajte v različnih načinih igranja z izjemno izkušnjo FPV, ki je drugačna od vseh drugih. Lahko celo posnamete in delite vse akcije s pritiskom na gumb.

Oglejte si akcijo.
Uživajte v edinstveni in poglobljeni izkušnji vožnje z navdušujočo perspektivo FPV S1.

Dirka
Tekmujte z nasprotniki na lastni progi po meri. Odklenite posebne veščine, kot je ekstremna hitrost, s prepoznavanjem posebnih označevalcev vida, ali sprostite orožje, kot je vrtoglavica, proti tekmecem, da pridobite prednost in zmagate na dirki.

Free-For-All
V tem tekmovanju pameti in hitrosti je lahko samo en zmagovalec. Uporabite veščine po meri, da pridobite prednost in premagate nasprotnike v tem vznemirljivem tesnem boju, ki uporablja edinstveni sodniški sistem S1 in oklep z inteligentnim zaznavanjem.

Razvijte prilagojene spretnosti
V vsakem tekmovanju je modrost enako pomembna kot moč. S1 omogoča uporabnikom, da uporabijo svoje znanje v razredu za sestavljanje kodiranja po meri, odklepanje edinstvenih funkcij, ki bodo presenetile opazovalce in premagale tekmece. S svojim novim izobraževalnim konceptom S1 pomaga uporabnikom sprejeti veselje do učenja na nove in vznemirljive načine.

Inovativno praktično učenje
S1 ima vse, kar potrebujejo uporabniki, da začnejo delovati. Road to Mastery ponuja projektno zasnovane tečaje, ki izboljšujejo uporabnike? razumevanje programskih jezikov, medtem ko RoboAcademy ponuja učni načrt video posnetkov in poglobljen programski vodnik s podrobnimi razlagami blokov in modulov S1.

Aplikacija RoboMaster
Z namensko aplikacijo RoboMaster so podprte interakcije na več platformah in različne metode delovanja za S1, skupaj z bogatimi izobraževalnimi viri in več tekmovalnimi načini.

Funkcije za uporabo na več platformah
in načini igranja so trenutno na voljo v sistemih iOS, Android in Windows. Aplikacija RoboMaster celo omogoča uporabnikom z različnimi sistemi, da igrajo skupaj hkrati.

Različni načini upravljanja
S1 je mogoče upravljati z računalnikom ali mobilno napravo prek zaslona na dotik, žiroskopa in igralne ploščice.

Prilagodljivo programiranje in skupna raba
Enostavno napišite programe in jih uporabite ali takoj delite s prijatelji z aplikacijo RoboMaster.

V škatli:
1x Chassis sprednji oklep
1x mecanum kolesa pritrdilna
plošča 4x mecanum
kolesa blaženje kolesa 48x mecanum kolesni valj 1x maščoba
1x
regulator gibanja 1x
ustekleničene gelske kroglice 1x ročaj izvijačev 1x pokrov sprednje gredi v obliki črke X 1x držalo za kabel 1x inteligentni polnilnik baterij 1x inteligentna baterija 1x napajalni kabel za izmenični tok 2x notranje pesto z levim navojem 2x zunanje pesto z levim navojem 2x notranje pesto z desnim navojem 2x zunanje pesto z desnim navojem 4x nosilec dušilnega obroča 1x Pokrov kabine ohišja 1x maskirni trak 7x vidni marker 1x pokrov ohišja 1x srednji okvir ohišja 1x inteligentni krmilnik

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI

Garancija