Opis

PREDSTAVITEV

Popoln dron za ustvarjalce različnih vsebin

Popoln dron za ustvarjalce različnih vsebin

Mavic Air 2S je z 2,54-centimetrskim (1-palčnim) CMOS-senzorjem, zmogljivimi funkcijami in kompaktnim ohišjem, ki tehta manj kot 600 g, popoln dron za vse ustvarjalce na poti. Vzemite ga s seboj na pot in ujemite vsa svoja doživetja.

DJI Air 2S je opremljen z 20 MP kamero, ki nudi snemanje v 5,4K pri 30 sličicah na sekundo oziroma 4K pri 60 sličicah na sekundo. Ujemite vsak trenutek v osupljivih podrobnostih in s pristnimi barvnimi toni.


Izjemni posnetki v vseh pogojih

Dinamični razpon, visoka ločljivost in natančna reprodukcija barv poskrbijo za izjemne in pristne prizore tudi v slabših svetlobnih pogojih ter celo v temi. Milijarda barv, zajetih z 10-bitnim barvnim profilom Dlog-M DJI Air 2S, pa vam omogoča, da se popolnoma potopite v vse odtenke vašega okolja.

Dron ponuja funkcijo zajemanja fotografij v formatu RAW, ki skupaj z dinamičnim razponom omogoča, da zajamete več vizualnih informacij v vsaki sceni, tudi če so svetlobne razmere slabe ali zapletene. To zagotavlja večjo prilagodljivost pri naknadni obdelavi in ustvarjalcem daje več možnosti, da ujamejo želeni videz fotografije.

Izjemni posnetki v vseh pogojih

Napredna HDR tehnologija

Napredna HDR tehnologija

Inteligentna tehnologija HDR samodejno združi več posnetkov in poveča dinamični razpon slik brez potrebe po naknadni obdelavi. To pomeni več podrobnosti tako v svetlih delih kot tudi v senci in s tem bogatejše slike z večjo globino.

Air 2S ponuja tudi funkciji Hyperlapse in Panorama. Z enim dotikom lahko pospešite čas in gibanje ter s tem ustvarite osupljiv „hyperlapse“. S funkcijo panorame pa lahko zajemate vse podrobnosti širše okolice.


Pametne funkcije, popolni posnetki

Intelignetni funkciji MasterShots in QuickShots vsako avanturo brez truda spremenita v kinematografske posnetke. Preprosto izberite motiv in dron bo med snemanjem izvedel deset različnih manevrov, medtem pa obdržal osrednji okvir motiva. Na koncu bo ustvaril kratek kinematografski videoposnetek.

Za sledenje premikajočemu subjektu, kot je na primer avto, ima dron funkcijo FocusTrack, ki vključuje Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 in Point of Interest 3.0.

Pametne funkcije, popolni posnetki

Varnostni sistem

Varnostni sistem

Kombinacija prenosljivosti, varnosti in inteligentne tehnologije poskrbi, da lahko porabite več časa za uživanje v letih in manj časa za skrbi. DJI Air 2S ima sposobnost zaznavanja okolja v štirih smereh: gor, dol, naprej in nazaj. Napredni algoritmi za pomoč pri pilotiranju (APAS 4.0) so bili še izboljšani, kar dronu omogoča, da se lahko aktivno izogiba oviram v bolj zapletenih scenarijih in pri visokih hitrostih.


Zanesljiv prenos slike

Dron ima vgrajeno DJI-jevo najnaprednejšo tehnologijo prenosa slike O3 (OcuSync 3.0), ki zagotavlja izjemno gladko, jasno in zanesljivo podajanje slik 1080p na razdalji do 12 km.

Zanesljiv prenos slike

Obseg dobave

 • Dron
 • Daljinski upravljalnik DJI RC-N1
 • Baterija x3
 • Polnilec baterije
 • Napajalni kabel
 • Propelerji z nizko stopnjo hrupa (6 parov)
 • Kardanska zaščita
 • USB Type-C kabel
 • RC kabel (USB Type-C priključek)
 • RC kabel (Lightning priključek)
 • RC kabel (Micro-USB priključek)
 • Rezervne palice DJI RC-N1 (1 par)
 • Set filtrov ND (ND4 / 8/16/32)
 • Polnilna postaja za baterije
 • Adapter „Mavic Battery to Power Bank“ (omogoča polnjenje telefonov s pomočjo dronove baterije)
 • Torba za na ramo

Tehnične podrobnosti

Senzor2,54 cm (1″) CMOS, efektivna ločljivost: 20 MP
Stabilizacija3-osna
Lokacijski sistemiGPS+GLONASS
Notranji spomin8 GB
Frekvenca delovanja2,4 GHz in 5,8 GHz
Območje delovanja0–40 °C
Upiranje vetru s hitrostjo8,5–10,5 m/s
Hitrost letenja (brez vetra)način S: 19 m/s
način N: 15 m/s
način C: 5 m/s
BaterijaLiPo 3S, 3500 mAh
Razdalja letenja (brez vetra)do 18,5 km
Čas letenja (brez vetra)do 31 min
Najvišja višina leta5000 m/s
Najvišja hitrost vzpona in spusta6 m/s
Dimenzije – zložen (D x Š x V)180 × 97 × 77 mm
Dimenzije – razprt (D x Š x V)183 × 253 × 77 mm
Masa595 g

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI