Opis

1 / 2,3 “CMOS senzor, 12 MPx, F2,8
4K 3840×2160 video ločljivost
RockSteady stabilizacija slike

DJI FPV
Ponovna določitev leta

Upravljajte dron DJI FPV z očali DJI FPV Goggles in daljinskim upravljalnikom DJI FPV 2.

Napredni načini letenja ponujajo vznemirljivo in izjemno izkušnjo letenja. Pri fotografiranju s hitrostjo do 4K / 60fps lahko letite s hitrostjo do 140 km / h.

Razdeli se skozi oblake …
… DJI FPV ponovno razlaga koncept drona.

FPV še nikoli ni izgledal tako dobro

Eleganten in aerodinamičen, z zmogljivim pogonom, življenjsko dobo baterije in odpornostjo proti vetru DJI FPV je sistem prav tako močan, kot zagotavlja osupljive vizualne elemente!

DJI_FPV_Combo

DJI FPV je izjemen na več načinov. DJI FPV s sprednjimi LED-diodami in prilagodljivimi nasloni za roke za letala omogoča pilotom, da naredijo svoja letala tako unikatna, kot so.

DJI_FPV_Combo

Popolnoma imerziven, neprimerljiv nadzor

Potopite se v   letečo izkušnjo  očal DJI FPV Goggles V2  1 in DJI FPV super širokega kota gledanja 150 ° 2 ! Prenos HD signala s hitrostjo 120 sličic na sekundo zagotavlja izredno gladek pogled na let v realnem času.

DJI_FPV_Combo

DJI_FPV_Combo

Odvisno od tega, ali ste preizkušeni pilot FPV ali popolnoma začetnik, DJI FPV ponuja tri intuitivne načine letenja, ki vsem omogočajo samozavestno letenje že od prvega dne.

DJI_FPV_Combo

Način S
Doživite osupljive FPV posnetke v načinu S. Ta hibridni način letenja združuje svobodo ročnega letenja s poenostavljenim nadzorom prejšnjih brezpilotnih letal DJI.

N način
Idealno za nove uporabnike. Način N ponuja izjemen let s tradicionalnim nadzorom letenja z brezpilotnimi letali, pa tudi z varnostnimi funkcijami DJI, kot je zaznavanje ovir. 3.

M Mode
Fly v načinu M za popoln, neomejen nadzor in popolno izkušnjo leta FPV. S prilagodljivimi nastavitvami lahko uživate v letenju in streljanju kot nobena druga. 4.

DJI krmilnik gibanja *

Z novim DJI Motion Controllerjem dvignite izkušnjo letenja v nove višine. To kompaktno in intuitivno orodje vam omogoča upravljanje letala s kretnjami z roko. To ni samo inovacija FPV. To je popolnoma nov način letenja.

* DJI Motion Controller je na voljo ločeno, ni priložen.

Zasilna zavora in lebdenje

Tudi za izkušene pilote je lahko popolnoma ročni let zastrašujoč. Zato ima DJI FPV vgrajeno funkcijo zasilne zavore in lebdenja. Leti v poljubnem načinu, s katero koli hitrostjo, s pritiskom na gumb in dron se bo stabilno ustavil in v nekaj sekundah plaval na enem mestu.

Napredne varnostne funkcije

DJI FPV vključuje dodatno spodnjo luč, pametno vrnitev na dom (RTH), ad hoc RTH z nizko baterijo ter zaznavanje ovir za naprej in navzdol za varen let, tudi pri visokih hitrostih.

Od DJI-ja pričakovano slikanje
Posnemite posnetke, ki resnično odražajo intenzivnost vaših letov!

Kombinacija močnega pogona in 150 ° super širokega FOV povzroči neprimerljivo razgledno točko. 4x upočasnitev, stabilizacija RockSteady in popravek popačenja dajejo pilotom še bolj gladke in dramatične rezultate.

Nemogoče snemanje

DJI FPV lahko zajame ločljivost 120 Mb / s 4K in 60 sličic na sekundo videa ter zajame vse podrobnosti, da posnetek postane tako dih kot sam let.

RockSteady stabilizacija slike

Ne glede na vratolomne kaskade, ki se vam bodo zgodile, zahvaljujoč elektronski stabilizaciji slike RockSteady vaši posnetki ne bodo nikoli več.

* Za večjo svobodo obdelave videa sta podprta kodeka h.264 in h.265. 5.

Spoznajte O3

Sistem za prenos podatkov DJI O3 (OcuSync 3.0) je zasnovan tako, da ustreza edinstvenim potrebam DJI FPV. Uživajte v kristalno jasnem prenosu videa v realnem času do 10 km 6  .

DJI_FPV_Combo

Samodejno preklapljanje frekvence za najboljšo kakovost signala

Za najboljšo kakovost signala je DJI FPV lahko samodejno preklaplja med 2,4 GHz in frekvenčnih pasovih 5GHz, kjer je to  mogoče 50Mbps  7 video prenos. Tri oddajne in štiri sprejemne antene letala zagotavljajo vedno stabilen in zanesljiv video signal. 

* Dron v primeru izgube signala takoj preklopi v način Smart RTH.

DJI_FPV_Combo

Zavezani na varno

DJI FPV zagotavlja dodatno varnost uporabnikom z vgrajenim ADS-B, sistemom, ki samodejno oddaja položaj letala. To omogoča, da očala Goggles V2 takoj prikažejo opozorilo, če je na območju letalo, ki ga nadzoruje pilot, da se jim lahko pravočasno izognete. 1.

Enostavno zamenljive komponente

Kamera, podplati in pokrov brezpilotnega zrakoplova imajo modularno zasnovo, tako da jih je mogoče enostavno popraviti in zamenjati. Hkrati lahko DJI FPV krije zavarovanje DJI Care Refresh, ki zagotavlja ustrezno pomoč v primeru več poškodb ali zamenjave stroja ali njegovih komponent. 8.

DJI_FPV_Combo

DJI Virtual Flight App 9

Z aplikacijo DJI Virtual Flight App lahko vadite letenje s simulacijo realnih razmer, preden se v živo odpravite na FPV! Preprosto povežite očala DJI FPV Goggles V2 in daljinski upravljalnik in pripravljeni ste se naučiti vseh trikov žanra v popolnoma varnem okolju.

Delite izkušnjo v načinu občinstva

Ena od novosti DJI FPV je način občinstva. Nastavite druga očala DJI FPV Goggles V2 na frekvenco vašega brezpilotnega letala in izkušnjo lahko že delite s svojim potnikom.

DJI_FPV_Combo

Tudi vi ste pripravljeni na letenje

Pozabite na zapletene kable in montažo. DJI FPV Combo ima vse, kar boste potrebovali: sestavljen, pripravljen za letenje, v eni škatli. Vklopite in aktivirajte dron, daljinski upravljalnik in očala. Končali ste – pojdite v modro nebo!

Opombe

1. Pred letenjem preverite lokalne zakone in predpise. Poskrbite, da lahko letite varno in v skladu z lokalnimi zakoni in predpisi.
2. 150 ° FOV je na voljo samo pri 50 ali 100 sličicah na sekundo.
3. Zaznavanje ovir je na voljo samo, če je letalo v načinu N. V tem načinu se DJI FPV samodejno upočasni, ko zazna ovire, vendar se ne ustavi samodejno.
4. Za zagotovitev varnosti letenja je pri uporabi načina M priporočljiva prisotnost druge osebe, ki nadzira letalsko okolje. Ko uporabljate način M, za natančnejše upravljanje nastavite vijak F1 na zadnji strani palice (na desni, če letite v načinu 1, na levi, če letite v načinu 2), da zaustavite centriranje.
5. Letalo DJI FPV podpira dva formata kodiranja videa, medtem ko DJI FPV Goggles V2 podpira samo H.264.
6. Skladno s FCC. Meritve so bile opravljene v okolju brez ovir in motenj. Vedno upoštevajte lokalna pravila in predpise in držite svoj brezpilotni zrakoplov na vidnem mestu, če ni dovoljeno drugače.
7. Največja bitna hitrost videoposnetka je 50 Mbps. Merjeno v odprtem, zunanjem okolju brez ovir in motenj.
8. DJI Care Refresh (DJI FPV) je storitev, ki vam omogoča več miru med letenjem. DJI Care Refresh (DJI FPV) ponuja nadomestni stroj za majhne dodatne stroške. Če kupite DJI Care Refresh (2-letni načrt), lahko uživate tudi v podaljšanju uradne 1-letne zavarovalne dobe.
9. DJI Virtual Flight trenutno podpira samo naprave iOS.

Specifikacije

 • Kamera: 1 / 2,3 “CMOS senzor, 12 MPx, F2.8
 • ISO: 100-12800
 • Hitrost zaklopa: 1/50 do 1/8000 s
 • Ločljivost: 3840 x 2160 50/60 Fps
 • Video ločljivost: 4K 3840×2160, FHD 1920×1080 50/60/100/120 Fps
 • Barvni profil: Standard, D-Cinelike
 • Največja bitna hitrost video posnetka: 120 Mbps
 • Oblika slike: JPG
 • Video format: MP4, MOV (H.264 / MPEG-4 AVC, H.265 / HEVC)
 • Kapaciteta baterije: 2000 mAh
 • Čas baterije (največ. Čas letenja): ~ 16 minut
 • Največja hitrost:

– Način M: ~ 140 km / h
– Način S: ~ 100 km / h
– Način N: ~ 54 km / h

 • Podprta je do 256 GB kartica microSD
 • Podprti datotečni sistemi: exFAT (priporočeno), FAT32

Vsebina škatle

 • 1 db DJI FPV Drone
 • 1 db inteligentna letalska baterija DJI FPV
 • 4 db propelerji DJI FPV (par)
 • 1 db DJI FPV zaščitni element
 • 1 db DJI FPV Top Shell 
 • 1 db daljinski upravljalnik DJI FPV
 • 1 db rezervne kontrolne palice (par)
 • 1 db očala DJI FPV V2
 • 4 db DJI FPV očala (dvopasovna)
 • Baterija za očala DJI FPV z 1 db
 • Napajalni kabel DJI FPV z očali 1 db (USB-C)
 • Naglavni trak DJI FPV z očali 1 db
 • 1 db DJI FPV zaščitna očala iz pene
 • 1 db DJI FPV napajalnik
 • 1 db DJI FPV AC napajalni kabel
 • 1 db podatkovni kabel USB-C
 • 1 db kabel USB-C OTG

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.dji.com/si/fpv

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI