Opis

Ne glede na to ali želite osvoboditi svoj um ali se svobodno premikati je popolnoma novo električno kolo Bird Bike prava izbira. Zasnovano je za natančno gibanje, stil in zmogljivost, ki je popolno tako za vožnjo na delo kot za daljše vožnje v prostem času. Opremljen z luksuznim aluminijastim okvirjem z implicirano, vizualno neprekinjeno zgornjo cevjo, urbano e-kolo navdušuje s svojim značilnim dizajnom. Vendar ni samo videz tisti, ki naredi ta model izjemno zanimiv za vse kolesarske navdušence. Najsodobnejše tehnologije in v prihodnost usmerjena sistemska integracija že danes nakazujejo na najsodobnejše standarde. Na primer, visoko intenzivno osvetljen zaslon LCD je v celoti nameščen na sprednjih površinah zgornjega okvirja kolesa. Zaslon LCD zagotavlja informacije o potovanju, kot so hitrost, prevožena razdalja in nivo baterije. Birdovo najsodobnejše e-kolo združuje najboljše lastnosti mestnih, gorskih in električnih koles za popolno vožnjo. S kolesom Bird Bike lahko prevozite do 60-100 km (način ECO) z enim polnjenjem baterije. Baterijo je mogoče enostavno odstraniti za polnjenje vendar je polnjenje možno tudi, ko je baterija nameščena v kolo. Inženirji so baterijo tudi nevsiljivo združili v okvir Bird Bike, ki je dobro zaščiten v spodnjem okvirju kolesa. Bird Bike ima 250 W motor na zadnjem kolesu, ki je bil razvit za maksimalno podporo in prijetno izkušnjo pri vožnji tudi pri največji hitrosti. S 7 prestavami Shimano lahko brez težav kolesarite po vseh poteh. Kolo lahko povežete s pametnim telefonom preko Bluetooth povezave in Bird aplikacije, ki omogočena tudi uporabo funkcije alarma.

PREDSTAVITEV

A Frame električno kolo

Ne glede na to ali se želite sprostiti ali se svobodno premikati je popolnoma novo električno kolo Bird Bike prava izbira. Zasnovano je za natančno gibanje, slog in zmogljivost, ki je popolno tako za vožnjo v službo kot za daljše vožnje v prostem času. Opremljen z luksuznim aluminijastim okvirjem z implicirano, vizualno neprekinjeno zgornjo cevjo, urbano e-kolo navdušuje s svojim značilnim dizajnom. Vendar ni samo videz tisti, ki naredi ta model izjemno zanimiv za vse kolesarske navdušence.

1

1

Ne zna razočarati

Najsodobnejše tehnologije in v prihodnost usmerjena sistemska integracija že danes nakazujejo na najsodobnejše standarde. Na primer, visoko intenzivno osvetljen zaslon LCD je v celoti nameščen na sprednjih površinah zgornjega okvirja kolesa. Zaslon LCD omogoča informacije o potovanju, kot so hitrost, prevožena razdalja in nivo baterije.


Ustvarjen za daljše razdalje

Birdovo sodobno električno kolo združuje najboljše lastnosti mestnih, gorskih in električnih koles za popolno vožnjo. S kolesom Bird lahko prevozite do 60–100 km (način ECO) z enim polnjenjem baterije. Baterijo je mogoče preprosto odstraniti za polnjenje vendar je polnjenje možno tudi, kadar je baterija nameščena na kolesu. Inženirji so baterijo tudi nevsiljivo združili v okvir Bird Bike, ki je dobro zaščiten v spodnjem okvirju kolesa.

1

1

Izjemna moč

Bird Bike ima 250 W motor na zadnjem kolesu, ki je bil razvit za največjo podporo in prijetno izkušnjo pri vožnji tudi pri največji hitrosti. S 7 prestavami Shimano Nexus lahko brez problemov kolesarite po vseh poteh. Kolo lahko povežete s pametnim telefonom preko Bluetooth povezave in Bird aplikacije, ki omogočena tudi uporabo funkcije alarma.


Tehnične podrobnosti

BarvaModra
ZložljivDa
Velikost plašča71,12 cm (28″)
OkvirA FRAME (višina kolesarja: 173 cm – 190 cm)
MotorMoč: 250 W zadnje pesto Bafang motor
Baterija36 V odstranljiva baterija
Domet60km – 100 km ( eko) (ob uporabi električne podpore) odvisno od konfiguracije terena in teže kolesarja
MenjalnikShimano® Tourney 7 Speed & RapidFire Plus Shift
ZavoreSprednje in zadnje kolutnezavore Tektro
Osnovne informacijeNajvišja hitrost: 25 km/h (ob uporabi električne podpore)
Dodatne informacijeBluetooth s povezljivostjo aplikacije Bird
Največja teža kolesarja120 kg
Teža23,4 kg

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Bird Bike