Opis

Projektor s kratko projic. razdaljo
Ta prilagodljivi projektor je popolna izbira za visokokakovostne predstavitve v učilnicah in majhnih sejnih sobah
Projektor EB-535W standardno zagotavlja visokokakovostno sliko in številne dodatne funkcije, tako da uporabniki za svoj denar dobijo več. Ta projektor, ki je popolna izbira za učilnice ali majhne sejne sobe, lahko namestite na steno, strop ali mizo v bližini stene, ter tako sprostite več delovnega prostora.

SKU: V11H671040

Visokokakovostna slika

Projektor EB-535W z Epsonovo tehnologijo 3LCD zagotavlja visokokakovostno, svetlo sliko z natančnejšimi barvami. Sliko je zaradi enako intenzivne bele in barvne svetilnosti mogoče videti tudi v zelo osvetljenih prostorih. Visokokontrastno razmerje in nov objektiv s kratko projicirno razdaljo omogočata ostrejšo sliko in boljšo izostritev, zaradi česar so podrobnosti slike jasno vidne.

Večja vrednost po ugodni ceni

Žarnica v projektorju EB-535W v varčevalnem načinu odslej zagotavlja do 10.000 ur uporabe. Projektor med predstavitvami celo varčuje z energijo tako, da samodejno prilagaja svetilnost glede na vsebino. Funkcija izklopa zvoka/slike začasno ustavi predstavitev in zatemni žarnico za 70 % ter tako varčuje z energijo, kadar projektorja ne uporabljate. S pomočjo vgrajenega 16-vatnega zvočnika lahko zvočno vsebino predvajate neposredno prek projektorja, ne da bi za to potrebovali dodatne zunanje zvočnike. Vhod za mikrofon pretvori projektor v sistem javnega ozvočenja, zaradi česar se lahko govornike v učilnicah sliši brez težav.

Preprosta namestitev in uporaba

Projektor EB-535W ima funkcijo vodoravnega in navpičnega trapeznega popravka, s katero lahko zagotovite popolno obliko slike in preprečite popačenje. Če nameščate več projektorjev, lahko nastavitve OSD kopirate iz enega projektorja v številne druge, kar pomeni, da vam projektorjev ni treba nastavljati posebej. Programska oprema za projiciranje iz več računalnikov omogoča hkraten prikaz vsebine iz štirih naprav, vključno z računalniki, tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni.

Glavne lastnosti

  • Izjemna kakovost slike Tehnologija Epson 3LCD prikazuje jasnejšo sliko in natančnejše barve
  • Enako intenzivna bela in barvna svetilnost Projicirano sliko je mogoče jasno videti tudi v zelo osvetljenih prostorih
  • Jasnejše podrobnosti Povečano razmerje kontrasta 16.000 : 1
  • Daljša življenjska doba žarnice pomeni nizke SSL 10.000 ur v varčevalnem načinu/5000 ur v običajnem načinu
  • Prilagodljive možnosti nastavitve Vodoravni in navpični trapezni popravek za postavitev, ki ni usrediščena in je neravna

Prenesite dodatne informacije

EB-535W Podatkovni list/brošuraPDF
Business display solutions rangePDF

Tehnični podatki

Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

Tehnika
Projekcijski sistem
Tehnologija 3LCD
Zaslon LCD
0,59 palec Z MLA (D8)
Slika
Barvna svetilnost
3.400 Lumni- 1.900 Lumni (ekonomično)
Bela svetilnost
3.400 Lumni – 1.900 Lumni (ekonomično) In accordance with ISO 21118:2020
Ločljivost
WXGA 2
High Definition
HD ready
Razmerje gledišča
16:10
Razmerje kontrasta
16.000 : 1
Vir svetlobe
Žarnica
Luč
215 Š, 5.000 h Življenjska doba, 10.000 h Življenjska doba (v varčnem načinu delovanja)
Trapezna korekcija
Ročno navpično: ± 15 °, Ročno vodoravno ± 15 °
Video obdelava
10 Bitov
Navpična hitrost osveževanja (2D)
50 Hz – 85 Hz
Barvna reprodukcija
do 1,07 milijarde barv
Optika
Razmerje projiciranja
0,48 – 0,65:1
Zoom
Digital, Factor: 1 – 1,35
Objektiv
Optično
Velikost projekcije
53 palci – 116 palci
Razdalja projektorja, širokokotni
0,5 m ( 53 palec zaslon
Razdalja projektorja, tele
1,2 m ( 116 palec zaslon
F-število projekcijskega objektiva
1,6
Goriščna razdalja
6,4 mm
Fokus
Ročno
Odmik
10 : 1
Povezljivost
USB zaslon, funkcija
3 v 1: slika / miška / zvok
Priključki
USB 2.0-A, USB 2.0, RS-232C, Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T), Brezžično krajevno omrežje IEEE 802.11 b/g/n (opcijsko), Vhod VGA (2x), Izhod VGA, Vhod HDMI, Kompozitni vhod, Komponentni vhod (2x), Vhod S-video, Izključitev vtiča, Priključitev vtiča (2x), vhod za mikrofon, avdio izhod Cinch
Povezava s pametnimi napravami
Začasno/infrastrukturno
Napredne funkcije
Varnost
Kensington-zaščita, Security bar, Zaklepanje brezžičnega omrežnega vmesnika, Varnost brezžičnega omrežja, Zaščita z geslom
Lastnosti
Vgrajen zvočnik, Prilagodljiv uporabniški logotip, Digitalna povečava/pomanjšava, Dinamično upravljanje žarnice, Vodoravno in navpično popravljanje trapezne slike, Dolga življenjska doba žarnice, Vhod za mikrofon, Možnost povezovanja v brezžično omrežje
Barvni načini
Tabla, Dinamično, Predstavitev, sRGB, Gledališče
Splošno
Poraba energije
298 W, 221 W (ekonomično), 0,28 W (v stanju pripravljenosti)
Napetost napajanja
AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
Dimenzije izdelka
344‎ x 315 x 94 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka
3,7 kg
Prag hrupa
Normalno: 37 dB(A) – Varčno: 29 dB(A)
Temperatura
Delovanje 5°C – 35°C, Skladiščenje -10°C – 60°C
Vlažnost zraka
Delovanje 20% – 80%, Skladiščenje 10% – 90%
Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.
Vsebovana programska oprema
EasyMP Multi PC Projection, Epson Projector Management
Dodatki
Naprava za povezovanje in upravljanje, Dokumentna kamera, Ključ USB za hitro brezžično povezavo, Stenski nosilec za projiciranje na kratko razdaljo, Mehka torba za prenašanje, Brezžični omrežni vmesnik
Zvočnik
16 W
Obseg dobave
Kabel VGA, Glavna naprava, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik vklj. z baterijami, Safety Cable, Navodilo za postavitev, Software (CD), Navodilo za delovanje (CD), Stenska konzola je DOKUPI!
Barva
Bel/siv
Drugo
Garancija
60 Mesecev v servisnem centru, žarnica: 60 Mesecev ali 1.000 ur

Dodatne informacije

Proizvajalec

Epson