Opis

Tip projektorja Instalacijski
Svetilnost 6200lm
Tehnologija Laser 3LCD
Ločljivost 1920 x 1200
Povezljivost (HDMI in …) Brezžično-opcijsko
Priključki USB 2.0 tipa A, USB 2.0 tipa B, RS-232C, Ethernet , VGA vhod (2x), VGA izhod, HDMI vhod (2x), HDBaseT, Stereo min
Kontrast 2.500.000 : 1
Format projekcije 16: 10
glasnost Normalno: 38 dB(A) – Varčno: 27 dB(A)
Trajanje žarnice 20.000 Ure Durability High, 30.000 Ure Durability Eco
Zvočniki 10 W
Brezžične povezave da… podporo za Epsonov brezžični predstavitveni sistem ELPWP10
Barva ohišja Bela
Mere (Š x V x G) 440‎ x 304 x 120 mm
Teža 8,5kg
Dodatne informacije avtomatski vklop, avtomatska izbira vhoda, vgrajen zvočnik, prilagojen logotip uporabnika, dolgo trajanje izvora svetlob
Garancija v mesecih 36 mesecev

Prilagodljiva rešitev za laserski prikaz

Laserski projektor s fiksnim objektivom EB-L630U nudi svetilnost 6200 lumnov in je idealen za izobraževalne ustanove, podjetja, maloprodajo in turistične atrakcije.

Kompakten laserski projektor 3LCD z visoko svetilnostjo

Kompakten laserski projektor 3LCD z visoko svetilnostjo

Ta laserski projektor je zasnovan tako, da zagotavlja velike in intenzivne prikaze. Z modelom EB-L630U vam bo na voljo cenovno ugodna rešitev za laserski prikaz z visoko svetilnostjo, zaradi katere bodo zamenjava žarnic in težave z okornimi, nefleksibilnimi ploskimi zasloni postali preteklost. Epson kot vodilni akter na trgu tehnologije 3LCD še naprej izboljšuje laserske projektorje z visoko svetilnostjo, tokrat s še manjšimi in kompaktnejšimi projektorji. EB-L630U ponuja učinkovite, praktične in ustvarjalne aplikacije za projiciranje v številnih različnih panogah.

Ustvarite svetlejše in izrazitejše prikaze

Ustvarite svetlejše in izrazitejše prikaze

EB-L630U zagotavlja privlačnejše in bolj navdušujoče prikaze tudi v zelo svetlih okoljih. Po ugodni ceni ponuja izjemno svetilnost 6200 lumnov in polno visoko ločljivost WUXGA. To pomeni, da lahko nadgradite na lasersko zmogljivost in zanesljivost ter zmanjšate porabo energije. Ponuja tudi: podporo za vhod 4K, tehnologijo za izrazitejše podrobnosti, zlivanje robov in širok razpon pomika objektiva, s katerimi je kos tudi namestitvi v zahtevna okolja. EB-L630U je zmožen prikazati sliko diagonale do 500 palcev, pri čemer ohranja jasno in živobarvno sliko, polno podrobnosti.

Preprosto nameščanje

Preprosto nameščanje

EB-L630U ponuja številne profesionalne funkcije, ki omogočajo preprosto namestitev tudi pri prikazovanju naprednejših prikazov. Ta privlačno oblikovan in kompakten projektor omogoča 360-stopinjsko namestitev brez poslabšanja kakovosti slike ter podpira ultraširokokotni zaslon z razmerjem stranic 16 : 6, kar pomeni, da lahko povečate vidno projicirno površino. Z možnostjo razdeljenega zaslona lahko hkrati prikažete dve ali štiri slike iz različnih virov, medtem ko geometrijska korekcija in zlivanje robov pomagata ustvariti eno veliko in brezhibno sliko iz več virov.

Velikost, ki ustreza vašemu okolju

Velikost, ki ustreza vašemu okolju

Za razliko od ploskega zaslona ni bleščanja, prstnih odtisov ali zapravljenega prostora na steni. Sliko je mogoče prilagoditi, da ustreza zahtevani velikosti zaslona, od 50 do 500 palcev. Ne glede na to, ali gre za izobraževalne ustanove, podjetja, maloprodajo ali turistične atrakcije, je ogled lahko neomejen in za občinstvo privlačnejši.

Priključitev in upravljanje

Priključitev in upravljanje

EB-L630U ponuja številne načine povezovanja, prikazovanje več virov hkrati in brezžično predstavitev. Možnosti povezovanja, zasnovane za prihodnost, vključujejo: HDMI (vhod in izhod) in HDBaseT s podporo za signal 4K, brezžično omrežje 5 GHz z zaščito poslovnega razreda, vgrajen večpredstavnostni predvajalnik, vgrajeno aplikacijo Miracast in podporo za Epsonov brezžični predstavitveni sistem ELPWP10. Tudi nastavitev in upravljanje sta preprosta, kar omogočajo intuitivna uporabniška navodila na zaslonu.

Ustvarite prilagojeno vsebino za označevanje

Ustvarite prilagojeno vsebino za označevanje

EB-L630U z vgrajenim večpredstavnostnim predvajalnikom z nalaganjem omrežne vsebine omogoča, da lahko sezname predvajanja naložite na pomnilniško napravo USB in jih predvajate neposredno s projektorja². Na svojem pametnem telefonu lahko z aplikacijo Epson Creative Projection ustvarite prilagojeno vsebino ali s programsko opremo Epson Projector Content Manager ustvarite in časovno razporedite sezname predvajanja.

Priključite, kliknite in sodelujte

Priključite, kliknite in sodelujte

Sodelovanje je poenostavljeno z Epsonovim brezžičnim predstavitvenim sistemom ELPWP10. Zagotovite si cenovno ugodno in sodobno brezžično povezljivost. Brez kablov – preprosto priključite in predvajajte!

Prevzemite nadzor nad projiciranimi slikami

Prevzemite nadzor nad projiciranimi slikami

S programsko opremo za profesionalna orodja za Epsonove projektorje dosezite večje ravni prilagajanja in nadzora slike. Zahvaljujoč temu brezplačnemu in intuitivnemu orodju so napredne funkcije, kot so zlivanje robov, projekcijska preslikava in upravljanje več projektorjev, poenostavljene.

Ohranjanje medosebne razdalje

Ohranjanje medosebne razdalje

Kjer je uporaba medosebne razdalje še vedno zahtevana in velja za odgovorno vedenje, prilagodljiva velikost projekcije do 500 palcev omogoča ogled vsebine s katerega koli položaja.

Lens Shift2x HDMIPC free USB StickWUXGAEdge Blending TechnologyPoint CorrectionProject portrait modeWifi MiracastHD Base TLaser Light SourceSuper ResolutionContrast: 2,500,000:1Split Screen - 4 screensLight Output: 6200 Lumens
4K Input Support3LCD

Glavne lastnosti

  • 6.200 lumnov svetilnosti Ostra slika in žive barve tudi v dobro osvetljenih prostorih
  • Ločljivost WUXGA Ostre slike v polni visoki ločljivosti za odlično jasnost
  • Možnosti povezovanja, zasnovane za prihodnost Podpora za vhod 4K, HDMI, HDBaseT, vgrajen Wi-Fi in zrcaljenje zaslona
  • Preprosta, prilagodljiva namestitev Lahka in kompaktna zasnova s širokim razponom pomika objektiva
  • Ohranjanje medosebne razdalje Možnost spreminjanja velikosti zaslona do 500 palcev

Prenesite dodatne informacije

EB-L630U Podatkovni list/brošuraPDF
Business display solutions rangePDF

Tehnični podatki

Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

Tehnika
Projekcijski sistem
Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali
Zaslon LCD
0,67 palec Z C2 Fine
Slika
Barvna svetilnost
6.200 Lumni- 4.340 Lumni (ekonomično) v skladu s standardom IDMS15.4
Bela svetilnost
6.200 Lumni – 4.340 Lumni (ekonomično) In accordance with ISO 21118:2020
Ločljivost
WUXGA
High Definition
Full HD
Razmerje gledišča
16:10
Razmerje kontrasta
Over 2.500.000 : 1
Vir svetlobe
Laser
Vir svetlobe
20.000 Ure Durability High, 30.000 Ure Durability Eco
Trapezna korekcija
Ročno navpično: ± 30 °, Ročno vodoravno ± 30 °
Video obdelava
10 Bitov
Barvna reprodukcija
do 1,07 milijarde barv
Optika
Razmerje projiciranja
1,35 – 2,20:1
Zoom
Manual, Factor: 1 – 1,6
Razmerje povečave projekcijskega objektiva
1,35 – 2,2 : 1
Objektiv
Optično
Zamik leč
Ročno – Navpično ± 50 %, vodoravno ± 20 %
Velikost projekcije
50 palci – 500 palci
Razdalja projektorja, širokokotni
1,4 m – 14,8 m
Razdalja projektorja, tele
2,4 m – 23,8 m
Projekcijska razdalja: širokokotno/razpotegnjeno
1,44 m – 23,84 m
F-število projekcijskega objektiva
1,5 – 1,7
Goriščna razdalja
20 mm – 31,8 mm
Fokus
Ročno
Povezljivost
Priključki
USB 2.0-A, USB 2.0, RS-232C, Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T), Brezžično krajevno omrežje LAN IEEE 802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5), Brezžično krajevno omrežje b/g/g 25 GHz, Brezžično krajevno omrežje a/n (5 GHz), Vhod VGA (2x), Izhod VGA, Izhod HDMI, HDBaseT, Miracast, Izključitev vtiča, Priključitev vtiča (2x), HDMI (HDCP 2.3) (2x), Predvajanje prek ključka USB 2 vrste A
Povezava s pametnimi napravami
Začasno/infrastrukturno
Omrežni protokol
HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net, PJLink
Napredne funkcije
Varnost
Kensington-zaščita, Zapora upravljalnega polja, Luknja za varnostni kabel, Zaklepanje brezžičnega omrežnega vmesnika, Varnost brezžičnega omrežja, Zaščita z geslom
2D barvni načini
Dinamičen, Kino, Predstavitev, sRGB, DICOM SIM
Lastnosti
A/V mute, Popravljanje lokov, Samodejni vklop, Samodejno iskanje vira, Vgrajen zvočnik, Prilagodljiv uporabniški logotip, Marjetično povezovanje za projiciranje iz več računalnikov, Digitalna povečava/pomanjšava, Neposredni vklop/izklop, Združljivo s kamero za dokumente, Zlivanje robov, Začetni zaslon, Vodoravno in navpično popravljanje trapezne slike, JPEG opazovalec, Dolga življenjska doba vira svetlobe, Brez PC, Power on button, Quick Corner, Funkcija razporeda, Zrcaljenje zaslona, Funkcija Split-Screen, Odlična ločljivost, Ultra širok zaslon (16:6), Volume control, Nadzor prek spleta, Web Remote, Možnost povezovanja v brezžično omrežje, Aplikacija iProjection
Barvni načini
Kino, Dinamično, Predstavitev, sRGB, DICOM SIM, Multi Projection
Projector control
via: Crestron Integrated Partner, Extron IP Link, Extron XTP, Odkrivanje naprav AMX, Protokol za odkrivanje preprostih naprav Control4
Splošno
Poraba energije
345 W, 258 W (ekonomično), 0,3 W (v stanju pripravljenosti), On mode power consumption as defined in JBMS-84 287 W
Napetost napajanja
AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
Dimenzije izdelka
440‎ x 339 x 136 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka
8,4 kg
Prag hrupa
Normalno: 38 dB(A) – Varčno: 27 dB(A)
Temperatura
Skladiščenje -10°C – 60°C
Vlažnost zraka
Delovanje 20% – 80%, Skladiščenje 10% – 90%
Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

Dodatki
Naprava za povezovanje in upravljanje, Dokumentna kamera, Zunanji zvočnik, HDBaseT-oddajnik, Stropni nosilec MB22, Brezžični omrežni vmesnik
Zvočnik
10 W
Obseg dobave
Pokrov za kable, Glavna naprava, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik vklj. z baterijami, User guide, Garancijska dokumentacija
Vrsta sobe/uporaba
Sejna soba, Velika soba za sestanke/dvorana, Sejna soba/učilnica, Projekcijska preslikava, Transparenti/maloprodaja, Zanimivost za obiskovalce
Namestitev
Nameščen na stropu, Za namizje
Barva
Bel
S potrdilom TCO
For further information relating to TCO Certified please visit https://tcocertified.com/files/certification/Information-document-for-end-users.pdf

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/sl_SI/izdelki/projektorji/namestitev/eb-l630u/p/31706

Dodatne informacije

Proizvajalec

Epson