Opis

Rešitev za laserski prikaz

 • 7.000 lumnov svetilnosti Ostra slika in žive barve tudi v dobro osvetljenih prostorih
 • Ločljivost WUXGA Ostre slike v polni visoki ločljivosti za odlično jasnost
 • Možnosti povezovanja, zasnovane za prihodnost Podpora za vhod 4K, HDMI, HDBaseT, vgrajen Wi-Fi in zrcaljenje zaslona
 • Preprosta, prilagodljiva namestitev Lahka in kompaktna zasnova s širokim razponom pomika objektiva
 • Ohranjanje medosebne razdalje Možnost spreminjanja velikosti zaslona do 500 palcev

  Ustvarite svetlejše in izrazitejše prikaze

  EB-L735U zagotavlja privlačnejše in bolj navdušujoče prikaze tudi v zelo svetlih okoljih. Po ugodni ceni ponuja izjemno svetilnost 7000 lumnov in polno visoko ločljivost WUXGA. To pomeni, da lahko nadgradite na lasersko zmogljivost in zanesljivost ter zmanjšate porabo energije. Ponuja tudi: podporo za vhod 4K, tehnologijo za izrazitejše podrobnosti, zlivanje robov in širok razpon pomika objektiva, s katerimi je kos tudi namestitvi v zahtevna okolja. EB-L735U je zmožen prikazati sliko diagonale do 500 palcev, pri čemer ohranja jasno in živobarvno sliko, polno podrobnosti.

  Preprosto nameščanje

  EB-L735U ponuja številne profesionalne funkcije, ki omogočajo preprosto namestitev tudi pri prikazovanju naprednejših prikazov. Ta privlačno oblikovan in kompakten projektor omogoča 360-stopinjsko namestitev brez poslabšanja kakovosti slike ter podpira ultraširokokotni zaslon z razmerjem stranic 16 : 6, kar pomeni, da lahko povečate vidno projicirno površino. Z možnostjo razdeljenega zaslona lahko hkrati prikažete dve ali štiri slike iz različnih virov, medtem ko geometrijska korekcija in zlivanje robov pomagata ustvariti eno veliko in brezhibno sliko iz več virov. Na voljo je tudi v beli barvi.

  Velikost, ki ustreza vašemu okolju

  Za razliko od ploskega zaslona ni bleščanja, prstnih odtisov ali zapravljenega prostora na steni. Sliko je mogoče prilagoditi, da ustreza zahtevani velikosti zaslona, od 50 do 500 palcev. Ne glede na to, ali gre za izobraževalne ustanove, podjetja, maloprodajo ali turistične atrakcije, je ogled lahko neomejen in za občinstvo privlačnejši.

  Priključitev in upravljanje

  EB-L735U ponuja številne načine povezovanja, prikazovanje več virov hkrati in brezžično predstavitev. Možnosti povezovanja, zasnovane za prihodnost, vključujejo: HDMI (vhod in izhod) in HDBaseT s podporo za signal 4K, brezžično omrežje 5 GHz z zaščito poslovnega razreda, vgrajen večpredstavnostni predvajalnik, vgrajeno aplikacijo Miracast in podporo za Epsonov brezžični predstavitveni sistem ELPWP10. Tudi nastavitev in upravljanje sta preprosta, kar omogočajo intuitivna uporabniška navodila na zaslonu.

  Ustvarite prilagojeno vsebino za označevanje

  EB-L735U z vgrajenim večpredstavnostnim predvajalnikom z nalaganjem omrežne vsebine omogoča, da lahko sezname predvajanja naložite na pomnilniško napravo USB in jih predvajate neposredno s projektorja². Na svojem pametnem telefonu lahko z aplikacijo Epson Creative Projection ustvarite prilagojeno vsebino ali s programsko opremo Epson Projector Content Manager ustvarite in časovno razporedite sezname predvajanja.

  Priključite, kliknite in sodelujte

  Sodelovanje je poenostavljeno z Epsonovim brezžičnim predstavitvenim sistemom ELPWP10. Zagotovite si cenovno ugodno in sodobno brezžično povezljivost. Brez kablov – preprosto priključite in predvajajte!

  Prevzemite nadzor nad projiciranimi slikami

  S programsko opremo za profesionalna orodja za Epsonove projektorje dosezite večje ravni prilagajanja in nadzora slike. Zahvaljujoč temu brezplačnemu in intuitivnemu orodju so napredne funkcije, kot so zlivanje robov, projekcijska preslikava in upravljanje več projektorjev, poenostavljene.

  Ohranjanje medosebne razdalje

  Kjer je uporaba medosebne razdalje še vedno zahtevana in velja za odgovorno vedenje, prilagodljiva velikost projekcije do 500 palcev omogoča ogled vsebine s katerega koli položaja.

  Vsebina kompleta

  1. Pokrov za kable
  2. Glavna naprava
  3. Kabel za električni tok
  4. Daljinski upravljalnik vklj. z baterijami
  5. User guide
  6. Garancijska dokumentacija

  Tehnični podatki

  Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

  Tehnika

  Projekcijski sistem

  Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali

  Zaslon LCD

  0,67 palec Z C2 Fine

  Slika

  Barvna svetilnost

  7.000 Lumni- 4.900 Lumni (ekonomično) v skladu s standardom IDMS15.4

  Bela svetilnost

  7.000 Lumni – 4.900 Lumni (ekonomično) In accordance with ISO 21118:2020

  Ločljivost

  WUXGA

  High Definition

  Full HD

  Razmerje gledišča

  16:10

  Razmerje kontrasta

  Over 2.500.000 : 1

  Vir svetlobe

  Laser

  Vir svetlobe

  20.000 Ure Durability High, 30.000 Ure Durability Eco

  Trapezna korekcija

  Ročno navpično: ± 30 °, Ročno vodoravno ± 30 °

  Video obdelava

  10 Bitov

  Barvna reprodukcija

  do 1,07 milijarde barv

  Optika

  Razmerje projiciranja

  1,35 – 2,20:1

  Zoom

  Manual, Factor: 1 – 1,6

  Razmerje povečave projekcijskega objektiva

  1,35 – 2,2 : 1

  Objektiv

  Optično

  Zamik leč

  Ročno – Navpično ± 50 %, vodoravno ± 20 %

  Velikost projekcije

  50 palci – 500 palci

  Razdalja projektorja, širokokotni

  1,4 m – 14,8 m

  Razdalja projektorja, tele

  2,4 m – 23,8 m

  Projekcijska razdalja: širokokotno/razpotegnjeno

  1,44 m – 23,84 m

  F-število projekcijskega objektiva

  1,5 – 1,7

  Goriščna razdalja

  20 mm – 31,8 mm

  Fokus

  Ročno

  Povezljivost

  Priključki

  USB 2.0-A, USB 2.0, RS-232C, Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T), Brezžično krajevno omrežje LAN IEEE 802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5), Brezžično krajevno omrežje a/n (5 GHz), Vhod VGA (2x), Izhod VGA, Izhod HDMI, HDBaseT, Miracast, Izključitev vtiča, Priključitev vtiča (2x), HDMI (HDCP 2.3) (2x), Predvajanje prek ključka USB 2 vrste A

  Povezava s pametnimi napravami

  Začasno/infrastrukturno

  Omrežni protokol

  HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net, PJLink

  Napredne funkcije

  Varnost

  Kensington-zaščita, Zapora upravljalnega polja, Luknja za varnostni kabel, Zaklepanje brezžičnega omrežnega vmesnika, Varnost brezžičnega omrežja, Zaščita z geslom

  2D barvni načini

  Dinamičen, Kino, Predstavitev, sRGB, DICOM SIM

  Lastnosti

  21:9 aspect ratio support, A/V mute, Popravljanje lokov, Samodejni vklop, Samodejno iskanje vira, Vgrajen zvočnik, Združljiv s CEC, Prilagodljiv uporabniški logotip, Marjetično povezovanje za projiciranje iz več računalnikov, Digitalna povečava/pomanjšava, Neposredni vklop/izklop, Združljivo s kamero za dokumente, Zlivanje robov, Začetni zaslon, Vodoravno in navpično popravljanje trapezne slike, JPEG opazovalec, Dolga življenjska doba vira svetlobe, Brez PC, Power on button, Quick Corner, Funkcija razporeda, Zrcaljenje zaslona, Funkcija Split-Screen, Odlična ločljivost, Ultra širok zaslon (16:6), Volume control, Nadzor prek spleta, Web Remote, Možnost povezovanja v brezžično omrežje, Aplikacija iProjection

  Barvni načini

  Kino, Dinamično, Predstavitev, sRGB, DICOM SIM, Multi Projection

  Projector control

  via: Crestron Integrated Partner, Extron IP Link, Extron XTP, Odkrivanje naprav AMX, Protokol za odkrivanje preprostih naprav Control4

  Splošno

  Power consumption

  287 W (Normal On-Mode), 187 W (Eco On-Mode), 345 W (Normal Peak-mode), 258 W (Eco Peak-Mode), 0,3 W (Energy saving standby)

  Napetost napajanja

  AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz

  Dimenzije izdelka

  440‎ x 339 x 136 mm (Širina x Globina x Višina)

  Teža izdelka

  8,4 kg

  Prag hrupa

  Normalno: 38 dB(A) – Varčno: 27 dB(A)

  Temperatura

  Skladiščenje -10°C – 60°C

  Vlažnost zraka

  Delovanje 20% – 80%, Skladiščenje 10% – 90%
  Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

  Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

  Dodatki

  Naprava za povezovanje in upravljanje, Dokumentna kamera, Zunanji zvočnik, HDBaseT-oddajnik, Stropni nosilec MB22, Brezžični omrežni vmesnik

  Zvočnik

  10 W

  Vrsta sobe/uporaba

  Sejna soba, Velika soba za sestanke/dvorana, Sejna soba/učilnica, Projekcijska preslikava, Transparenti/maloprodaja, Zanimivost za obiskovalce

  Namestitev

  Nameščen na stropu, Za namizje

  Barva

  Bel

  Drugo

  Garancija

  36 Meseci v servisnem centru na projektor

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/sl_SI/izdelki/projektorji/namestitev/eb-l735u/p/31705

Dodatne informacije

Proizvajalec

Epson