Opis

Slika ***
Tehnologija: 3LCD
Velikost Zaslona: /
Projekcijska Razdalja: /
Format Slike: 16:9
Tip Resolucije: HD Ready
Prednastavljena Resolucija: 1.280 x 720
Maksimalna Resolucija: /
Kontrast: 2.500.000:1
Svetilnost: /
Vir svetilnosti: laser
Življenska Doba Žarnice: 30.000 ur
Frekvenčno območje: /
Leča: /
Projekcijsko Razmerje: 1.04 – 1.4 : 1
Short Throw: /
Zoom: /
Fokus: /
3D: /
***
Zvok ***
Zvočnik: da
Izhodna Moč: 5 W
***
Uporabnost ***
Interaktivnost: /
Vgrajen predvajalnik: da
Velikost pomnilnika: /
***
Povezljivost ***
HDMI: da
DVI: /
D-Sub (VGA): /
S Video: /
Komponentni (RCA): /
Kompozitni (CVBS): /
USB: da
LAN (RJ-45): /
RS-232C: /
Wi-Fi: /
Bluetooth: da
Čitalec kartic: /
Audio Vhod: /
Audio Izhod: da
***
Funkcije ***
Meni OSD: da
PIP: /
Avto izklop: /
Laser Pointer: /
***
Splošni Podatki ***
Poraba: 172 W
Hrup Ventilatorja: 29 dB
Dimenzije: 210 x 230 x 92 mm
Teža: 2.7 kg
Garancija projektor: 24 mesecev
Garancija žarnica: /
Barva: črna
***
Ostalo ***
Daljinski Upravljalec: da
Torba: /
Kensington Lock: /
Posebnosti: /
Ostalo: /


EPSON 
EF-100W

Najmanjši laserski projektor 3LCD na svetu
Priključite in predvajajte s tem privlačno oblikovanim, kompaktnim ter prenosnim laserskim projektorjem. Ne glede na to, kje ste, lahko projicirate na skoraj vsako površino in v skoraj vse smeri – tudi pri dnevni svetlobi. Projektor je dovolj lahek, da ga lahko vzamete s seboj na pustolovščine, in tako kompakten, da ga priročno spravite na knjižno polico. Je vsestranski, zato lahko vsebino predvajate iz telefona, pretočne naprave, prenosnega računalnika, igralne konzole in drugih virov.

Preprosto pretočno predvajanje vsebine
Najnovejše oddaje in filme si boste zlahka ogledali s pretočnim predvajanjem vsebine na projektor. Privlačno oblikovano zadnjo ploščo zlahka odstranite za dostop do vrat, namenjenih pretočnim napravam, kot so Amazon Fire TV, Google Chromecast in Roku.

Priključi-in-predvajaj
Z daljinskim upravljalnikom odprite pozdravni vodnik in si oglejte, kako preprosta je nastavitev. Vrata HDMI omogočajo preprosto predvajanje vsebine iz pretočnih naprav, telefona, tabličnega računalnika, predvajalnika DVD-jev, igralne konzole ali prenosnega računalnika. Za zvok poskrbijo vgrajeni zvočniki in priključek za slušalke, prek Bluetootha pa lahko brezžično povežete tudi zunanje zvočnike.

Naj dela za vas
Ustvarite svetel in živahen prikaz ter razvnemite domišljijo strank in kupcev. Če želite postaviti trajen prikaz, začasno predstavitev ali na zahtevo prikazati svojo ponudbo – ta privlačno oblikovani in prenosni projektor je izjemno orodje za vse namene. Zagotavlja povečano, barvito in ostro sliko v skoraj vseh razmerah. Projicira lahko v skoraj vse smeri, tako da si lahko delovni prostor ustvarite na steni, tleh ali stropu.

Zabava na višji ravni
Laserski vir svetlobe ni le tehnološko zanimiv izdelek. Omogoča namreč, da projektor uporabljate vsakodnevno, saj zagotavlja do 20.000 ur uporabe³, zato boste lahko digitalno vsebino gledali naslednjih deset let, ne da bi vam bilo treba skrbeti za nadomestne dele. Uživajte v kristalno čistem zvoku – izberite svoj priljubljeni zvočni način za vgrajen 5-vatni zvočnik. Če želite, lahko prek Bluetootha povežete tudi brezžične zvočnike.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/for-home/home-cinema/ef-100#black