Opis

Vrhunska kakovost slike za izjemno izkušnjo domačega kina

S tem cenovno dostopnim projektorjem za domači kino boste lahko z dostopom do najnovejše vsebine 4K tudi doma uživali v velikem zaslonu, saj ga odlikujejo ostra slika in neverjetno visoko razmerje kontrasta. Ponuja tudi odlične možnosti povezave in preprosto nastavitev.

4K PRO UHDTrue colors3x brighter3lcdEpson world leader in projectors3d

Velikost je pomembna

Epsonovi projektorji za domačo uporabo omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to s spremljanjem najljubšega športa, gledanjem filmske klasike, pretakanjem TV-serij ali igranjem najnovejše igre. Zbudite pozornost prisotnih z osupljivo 300-palčno sliko ter te nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD zagotavlja neverjetno izkušnjo ločljivosti 4K UHD z napredno tehnologijo izboljšave ločljivosti s premikanjem slikovnih pik1.

Epson 4K PRO-UHD ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti, temveč obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K.

Visok dinamični razpon

Visok dinamični razpon predstavlja optimalno izkušnjo gledanja tako, da povečuje razmerje kontrasta in s tem omogoči bistveno višji razpon med najtemnejšimi ter najsvetlejšimi deli slike. Sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. Vendar to še ni vse: visok dinamični razpon obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in tako tudi bolj prostorska. S podporo za HDR si lahko zdaj ogledate tudi najnovejšo vsebino HDR.

Visoka barvna svetilnost

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.

Tehnologija 3LCD – brez učinka mavrice

Z Epsonovimi projektorji, ki uporabljajo tri posamezna integrirana vezja LCD za hkratno projiciranje rdeče, zelene in modre svetlobe, se izognite učinku mavrice.

V nasprotju s tem projektorji s tehnologijo z enim integriranim vezjem DLP uporabljajo vrteče se kolesce za zaporedno projiciranje barv. Nekateri gledalci lahko namesto ostrega roba vidijo učinek mavrice – moteč in nenaraven barvni zunanji rob.

Izjemno široka barvna paleta

Izjemno široka barvna paleta poveča razpon naravnih barv, visoko razmerje kontrasta pa zagotavlja globoke črne odtenke za prikaz najmanjših podrobnosti tudi v senčnih predelih.

Hitrejša akcija z bolj gladkim gibanjem

Tudi pri najhitrejših prizorih interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti zagotavljata ostro ter gladko tekočo sliko. Tehnologija interpolacije sličic med izvirne sličice vstavlja nove ter tako zmanjšuje zamegljenost gibanja pri prizorih s hitrim gibanjem. Rezultat: manj zamegljenosti ter bolj gladka in ostra premikajoča se slika.

Prilagodljivost namestitve, ki tudi doma zagotavlja pravo kinematografsko izkušnjo

Ali pri namestitvi potrebujete prilagodljivost? Pri tem projektorju je namestitev hitra in preprosta zaradi odličnega razmerja optične povečave ter možnosti pomika objektiva do ±96,3 odstotka na navpični in do ±47,1 odstotka na vodoravni osi. Poleg tega lahko za motorizirano povečavo, izostritev in pomik objektiva shranite do 10 različnih položajev, tako da boste lahko s preprostim pritiskom gumba enostavno preklapljali med različnimi razmerji gledišča. Visokokakovostna optična povečava omogoča tudi uporabo krajših kablov, s čimer so vsa morebitna poslabšanja signala minimalna. Poleg tega je ta projektor mogoče umeriti skladno s profesionalnimi standardi ISF za večji nadzor.

Uživajte, čaka vas do sedem let zabave2

Življenjska doba žarnic, ki je do 5000 ur2, pomeni, da bi si lahko naslednjih sedem let vsak dan ogledali po en film, ne da bi vam bilo treba zamenjati žarnico. Epsonovi projektorji so znani po svoji zanesljivosti, zato vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.

 1. Tehnologija za izboljšanje 4K diagonalno premakne vsako slikovno piko in s tem podvoji polno visoko ločljivost. V 3D-načinu je podprta polna visoka ločljivost.
 2. Pri vsakodnevnem ogledu filma s povprečno dolžino 1 h 45 min ter delovanju žarnice v varčnem načinu.

Glavne lastnosti

 • 4K PRO-UHD1 za ostro in jasno sliko: Tehnologija za izboljšanje ločljivosti 4K, polna visoka ločljivost, podpora za UHD BD in HDR
 • Mehki prehodi hitro premikajočih se prizorov: Interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti
 • V sedmih letih2 si lahko vsak dan ogledate en film: Življenjska doba žarnice 5000 ur v varčnem načinu
 • Popolnoma motorizirana optika: Zmogljiva povečava, ostrenje in pomik objektiva
 • Širok razpon pomika objektiva: Navpično ± 96,3 % in vodoravno ± 47,1 %

Tehnični podatki

Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

SKU: V11H928040
 • Tehnika

  Projekcijski sistem
  Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali
  Zaslon LCD
  0,74 palec Z MLA (D9)
 • Slika

  Barvna svetilnost
  2.600 Lumni
  Bela svetilnost
  2.600 Lumni
  Ločljivost
  4K PRO-UHD, 16:9
  High Definition
  Izboljšava 4K
  Razmerje gledišča
  16:9
  Razmerje kontrasta
  1.200.000 : 1
  Vir svetlobe
  Žarnica
  Luč
  UHE, 250 Š, 3.500 h Življenjska doba, 5.000 h Življenjska doba (v varčnem načinu delovanja)
  Trapezna korekcija
  Ročno navpično: ± 30 °
  Video obdelava
  10 Bitov
  Frekvenca 2D/3D slike
  240 Hz / 480 Hz
  Navpična hitrost osveževanja (2D)
  192 Hz – 240 Hz
  Navpična hitrost osveževanja (3D)
  400 Hz – 480 Hz
  Barvna reprodukcija
  do 1,07 milijarde barv
 • Optika

  Razmerje projiciranja
  1,35 – 2,84:1
  Zoom
  Motorized, Factor: 2,1
  Objektiv
  Optično
  Zamik leč
  Z motornim pogonom – Navpično ± 96,3 %, vodoravno ± 47,1 %
  Lens position memory
  10 positions
  Velikost projekcije
  50 palci – 300 palci
  Projekcijska razdalja: širokokotno/razpotegnjeno
  3 m – 6,3 m ( 100 palec zaslon)
  F-število projekcijskega objektiva
  2 – 3
  Goriščna razdalja
  22,5 mm – 46,7 mm
  Fokus
  Motorizirano
 • Povezljivost

  Priključki
  USB 2.0 vrste A, USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, WLAN (opcijsko), Izhodni sprožilec, Vhod VGA, Vhod HDMI (2x), HDMI (HDCP 2.2), Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T)
  Povezava s pametnimi napravami
  Začasno/infrastrukturno
 • Napredne funkcije

  Varnost
  Kensington-zaščita, Varnost brezžičnega omrežja
  3D
  Aktivno
  2D barvni načini
  Dinamičen, Naraven, Kino, Digitalni kino, Svetel kino
  3D barvni načini
  3D dinamično, 3D kino
  Podprti 3D formati
  Hkratno predvajanje, Zgoraj in spodaj
  Lastnosti
  3D prilagajanje globine, Izboljšava 4K, Barvna paleta DCI, Epson Cinema Filter, Epson Super Bela, Frame interpolacija, Certifikacija ISF, Spomin položaja objektiva, Odlična ločljivost, Možnost povezovanja v brezžično omrežje
  Barvni načini
  Kino, Dinamično, Seveda, Svetel kino
  Projector control
  via: AMX, Crestron (omrežje), Control4
 • Splošno

  Poraba energije
  355 W, 271 W (ekonomično), 0,35 W (v stanju pripravljenosti), On mode power consumption as defined in JBMS-84 314 W
  Napetost napajanja
  AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
  Dimenzije izdelka
  520‎ x 450 x 193 mm (Širina x Globina x Višina)
  Teža izdelka
  11,2 kg
  Prag hrupa
  Normalno: 31 dB(A) – Varčno: 20 dB(A)
  Temperatura
  Delovanje 5°C – 35°C, Skladiščenje -10°C – 60°C
  Vlažnost zraka
  Skladiščenje 10% – 90%
  Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.

  Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.

  Vsebovana programska oprema
  iProjection
  Dodatki
  Stropni nosilec MB22, Brezžični omrežni vmesnik
  Obseg dobave
  Sponka za kabel HDMI, Glavna naprava, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo ozadja vklj. z baterijami, Komplet uporabniških priročnikov
  Vrsta sobe/uporaba
  Igranje iger v ločljivosti 4K, Pretočno predvajanje v ločljivosti 4K, Domači kino, Šport, TV in filmske uspešnice
  Namestitev
  Nameščen na stropu, Namizje
  Barva
  Črna
 • Drugo

  Garancija
  24 Mesecev projektor, žarnica: 36 Mesecev ali 3.000 ur

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/products/projectors/home-cinema/eh-tw9400#specifications