Opis

Epson EH-TW9400W je hišni kino projektor s 4K izboljšavo in brezžičnim prenosom slike

Brezžična povezava:

Uživajte v sliki Epson EH-TW9400W z ločljivostjo 4K prek povezave Wi-HD. WirelessHD omogoča preprosto pretakanje vsebine iz AV receiverja, pametnega telefona, igralne konzole, predvajalnika Blu-ray itd. v projektor. Oddajnik WiHD 4K zagotavlja brezkompromisen ogled vsebin v visokokakovostni ločljivosti 4K preko povezave Wi-HD.

Kakovost slike:

Z Epsonovo tehnologijo 3LCD ima projektor belo in barvno svetilnost 2600 lumnov enake kakovosti za svetle in žive barve z 12 bitno globino. Poleg tega si boste z visokim kontrastnim razmerjem 1200.000 : 1, ki omogoča globoke črnine, zagotovili izrazito podrobne sence.

Epson EH-TW9400W z lahkoto predvaja tudi najhitrejše prizore, saj interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti zagotavljata ostro in gladko tekočo sliko. Projektor lahko 2D-filme visoke ločljivosti preprosto pretvori v 3D-obliko.

Enostavna namestitev:

Epson EH-TW9400W je zasnovan za enostavno uporabo z motorizirano optiko, zaradi česar je namestitev preprosta in natančna, vključno z zmogljivo 2,1-kratno optično povečavo, zmogljivim ostrenjem ter zmogljivim ± 96,3-odstotnim navpičnim in ± 47,1-odstotnim vodoravnim pomikom objektiva.

Večformatna zmogljivost:

Glejte športne prireditve in televizijske kanale v razmerju 16:9, medtem ko za prave filmske užitke lahko preklopite na pravi filmski format 2.35:1 in uživate v filmu kot si ga je zamislil režiser. S pomnilniško funkcijo objektiva namreč lahko shranite do deset različnih položajev objektiva in s pritiskom tipke izberete pravilno razmerje glede na medij. Za tovrstne užitke potrebujete projekcijsko platno z razmerjem stranic 21:9 ali še bolje multiformatno platno.

Prepričajte se na lastne oči:

Demonstracije v našem showroom v Trzinu po predhodnim dogovoru na: info@av-planet.si ali 051 436 500;

Specifikacije projektorja Epson EH-TW9400W:

TEHNIKA
Projekcijski sistem Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali
Zaslon LCD 0,74 palec MLA (D9)

SLIKA
Barvna svetilnost 2.600 Lumnov
Bela svetilnost 2.600 Lumnov
Ločljivost Full HD 1080p, 1920 x 1080, 16:9
Razmerje kontrasta 1200.000 : 1
Življenjska doba žarnice 3.500 h, 5.000 h (v varčnem načinu delovanja)
Trapezna korekcija Ročno navpično: ± 30 °
Barvna reprodukcija Do 1,07 milijarde barv
High Definition Izboljšava 4K
Nativno razmerje slike 16:9
Video obdelava 12 Bitov
Barvna globina DCI3P

OPTIKA
Razmerje projeciranja 1,35 – 2,84:1
Zoom Motorized, Faktor: 2,1
Zamik z motornim pogonom – Navpično ± 96,3 %, vodoravno ± 47,1 %
Lens memory: 10 pozicij
Velikost projekcije 50 palcev – 300 palcev
Projekcijska razdalja: širokokotno/razpotegnjeno
3 m – 6,3 m (100 palec zaslon oz. 254 cm – pri 16:9)
Goriščna razdalja 22,5 mm – 46,7 mm
Fokus Motorizirano

POVEZLJIVOST
Priključki USB 2.0 vrste A, USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, WLAN (opcijsko), Izhodni sprožilec,
Vhod VGA, Vhod HDMI (2x), HDMI (HDCP 2.2), Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T)
Brezžično preko WihD tehnologije WirelessHD®

NAPREDNE FUNKCIJE
3D Aktivno
2D barvni načini: Dinamičen, Naraven, Kino, Digitalni kino, Svetel kino
3D barvni načini: 3D dinamično, 3D kino
Lastnosti 3D prilagajanje globine, Izboljšava 4K, Barvna paleta DCI, Epson Cinema Filter, Epson Super
Bela, Frame interpolacija, Spomin položaja objektiva, Odlična ločljivost, Možnost povezovanja v brezžično omrežje

SPLOŠNO
Poraba energije 355 W, 271 W (ekonomično), 0,35 W (v stanju pripravljenosti)
Dimenzije izdelka 520 x 450 x 170 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka 11.2 kg
Nivo hrupa Normalno: 31 dB(A) – Varčno: 20 dB(A)
Bela barva ohišja

 

Vrhunska kakovost slike za izjemno izkušnjo domačega kina

S tem cenovno dostopnim projektorjem za domači kino boste lahko z dostopom do najnovejše vsebine 4K tudi doma uživali v velikem zaslonu, saj ga odlikujejo ostra slika in neverjetno visoko razmerje kontrasta. Ponuja tudi odlične možnosti povezave in preprosto nastavitev.

4K PRO UHDTrue colors3x brighter3lcdEpson world leader in projectors3d

Velikost je pomembna

Epsonovi projektorji za domačo uporabo omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to s spremljanjem najljubšega športa, gledanjem filmske klasike, pretakanjem TV-serij ali igranjem najnovejše igre. Zbudite pozornost prisotnih z osupljivo 300-palčno sliko ter te nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.

Epson 4K PRO-UHD

Epson 4K PRO-UHD zagotavlja neverjetno izkušnjo ločljivosti 4K UHD z napredno tehnologijo izboljšave ločljivosti s premikanjem slikovnih pik1.

Epson 4K PRO-UHD ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti, temveč obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K.

Visok dinamični razpon

Visok dinamični razpon predstavlja optimalno izkušnjo gledanja tako, da povečuje razmerje kontrasta in s tem omogoči bistveno višji razpon med najtemnejšimi ter najsvetlejšimi deli slike. Sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. Vendar to še ni vse: visok dinamični razpon obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in tako tudi bolj prostorska. S podporo za HDR si lahko zdaj ogledate tudi najnovejšo vsebino HDR.

Visoka barvna svetilnost

Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.

Tehnologija 3LCD – brez učinka mavrice

Z Epsonovimi projektorji, ki uporabljajo tri posamezna integrirana vezja LCD za hkratno projiciranje rdeče, zelene in modre svetlobe, se izognite učinku mavrice.

V nasprotju s tem projektorji s tehnologijo z enim integriranim vezjem DLP uporabljajo vrteče se kolesce za zaporedno projiciranje barv. Nekateri gledalci lahko namesto ostrega roba vidijo učinek mavrice – moteč in nenaraven barvni zunanji rob.

Izjemno široka barvna paleta

Izjemno široka barvna paleta poveča razpon naravnih barv, visoko razmerje kontrasta pa zagotavlja globoke črne odtenke za prikaz najmanjših podrobnosti tudi v senčnih predelih.

Hitrejša akcija z bolj gladkim gibanjem

Tudi pri najhitrejših prizorih interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti zagotavljata ostro ter gladko tekočo sliko. Tehnologija interpolacije sličic med izvirne sličice vstavlja nove ter tako zmanjšuje zamegljenost gibanja pri prizorih s hitrim gibanjem. Rezultat: manj zamegljenosti ter bolj gladka in ostra premikajoča se slika.

Prilagodljivost namestitve, ki tudi doma zagotavlja pravo kinematografsko izkušnjo

Ali pri namestitvi potrebujete prilagodljivost? Pri tem projektorju je namestitev hitra in preprosta zaradi odličnega razmerja optične povečave ter možnosti pomika objektiva do ±96,3 odstotka na navpični in do ±47,1 odstotka na vodoravni osi. Poleg tega lahko za motorizirano povečavo, izostritev in pomik objektiva shranite do 10 različnih položajev, tako da boste lahko s preprostim pritiskom gumba enostavno preklapljali med različnimi razmerji gledišča. Visokokakovostna optična povečava omogoča tudi uporabo krajših kablov, s čimer so vsa morebitna poslabšanja signala minimalna. Poleg tega je ta projektor mogoče umeriti skladno s profesionalnimi standardi ISF za večji nadzor.

Uživajte, čaka vas do sedem let zabave2

Življenjska doba žarnic, ki je do 5000 ur2, pomeni, da bi si lahko naslednjih sedem let vsak dan ogledali po en film, ne da bi vam bilo treba zamenjati žarnico. Epsonovi projektorji so znani po svoji zanesljivosti, zato vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.

Brezžično gledanje

Ta projektor s funkcijo WirelessHD omogoča preprosto pretakanje vsebine iz pametnega telefona, igralne konzole, predvajalnika Blu-ray in drugih naprav v projektor. S kablom HDMI se preprosto povežite z oddajnikom WiHD 4K in si brez kompromisov oglejte visokokakovostno brezžično vsebino v ločljivosti 4K.

  1. Tehnologija za izboljšanje 4K diagonalno premakne vsako slikovno piko in s tem podvoji polno visoko ločljivost. V 3D-načinu je podprta polna visoka ločljivost.
  2. Pri vsakodnevnem ogledu filma s povprečno dolžino 1 h 45 min ter delovanju žarnice v varčnem načinu.

Glavne lastnosti

  • Brezžični projektor 4K PRO-UHD1: Oddajnik WiHD 4K, tehnologija za izboljšanje ločljivosti 4K, polna visoka ločljivost s podporo za UHD BD in HDR
  • Mehki prehodi hitro premikajočih se prizorov: Interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti
  • V sedmih letih2 si lahko vsak dan ogledate en film: Življenjska doba žarnice 5000 ur v varčnem načinu
  • Popolnoma motorizirana optika: Zmogljiva povečava, ostrenje in pomik objektiva
  • Širok razpon pomika objektiva: Navpično ± 96,3 % in vodoravno ± 47,1 %

Prenesite dodatne informacije

 

Garancija 24 Mesecev, žarnica: 36 Mesecev ali 3.000 ur

 

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/products/projectors/home-cinema/eh-tw9400w