Opis

Kuhinjski robot Gratus MAX III modernega dizajna je opremljen z zmogljivim motorjem z mocjo 1200 W, ki bo kos tudi visokim obremenitvam. Je specialist za pripravo mletega mesa. Izbirate lahko med 4 razlicnimi gostotami mletja mesa, polnite domace klobase ali pripravite mesne kroglice Kebbe.
Odlicno pripravi vzhajana testa, testa za biskvit za torte, palacinke vseh vrst, kreme, juhe in namaze, lahko si boste zmešali koktejle, prelive in kremne juhe, nastrgali zelenjavo in sadje za priloge ter solate ali pa izdelali domace piškote na strojcek.

Vrhunski rezultat
Zaznamuje ga planetarni sistem mešanja, ki bolj kakovostno in sistematicno obdela vsebino posode, tako pa lahko tudi zelo hitro pripravi popolno testo za vse vaše dobrote. K temu pripomore podaljšan nastavek metlice za stepanje, ki doseže sestavine vse do sten nerjavece posode in tako obdela prav vso njeno vsebino.
Kakovostna obdelava surovin je osnova za zagotovitev odlicnega rezultata vašega ustvarjanja. Tudi zato Gratus sodi med najbolje prodajane kuhinjske robote od leta 2013.

Varnost in uporaba
Izveden je v celoti v kovini. Zaradi tega je robot trpežnejši, stabilnejši in ima daljšo življenjsko dobo. Enakomerna regulacija delovne hitrosti omogoca enostavnejšo uporabo in s pomocjo varovalk proti napacni nastavitvi ter svetlobnih indikatorjev delovanja zagotavlja varen potek dela.
Velike prednosti robota so preprosta in hitra namestitev ter menjava pripomockov in enostavno vzdrževanje. Dovolj je, da le sprostite varovalo rocice in že lahko enostavno menjate posamezne pripomocke. Pripomocki so hkrati primerni za pranje v pomivalnem stroju, kar vam bo prihranilo veliko casa in energije.

Za Gratus robota je mogoce dokupiti mlincek za mak, nastavke za rezanje in izdelavo domacih testenin, nastavek za rezanje na kocke, ožemalnik in nastavek za stiskanje sokov iz sadja. S tem dopolnilnim asortimentom boste obvladali pripravo najrazlicnejših jedi vseh svetovnih kuhinj.

Bogata oprema:
– Velika nerjaveca posoda s prostornino 5,5 l in prozornim pokrovom (do 2,5 kg testa)
– Kavelj za gnetenje
– Metlica za stepanje
– Metlica za mešanje
– Stekleni mešalnik 1,4 l (ne absorbira vonjev niti barv obdelovanih sestavin)
– Vecnamenska metlica (za kreme in rahla testa)
– Mlincek za meso s premerom 62 mm (4 velikosti plošcatih nastavkov za mletje, nastavek za polnjenje klobas, nastavek za izdelavo mesnih kroglic Kebbe, nastavek za piškote, bat za potiskanje, dozirna žlica, kljuc za sprostitev rezil)
– Nastavek za strganje s 3 plošcatimi strgali + lasten prenos moci za zagotavljanje optimalne delovne hitrosti

TEHNICNE SPECIFIKACIJE:
– Prostornina glavne posode: 5.5 l
– Število hitrosti: 8
– Krmiljenje: mehanski gumbi
– Brezstopenjska nastavitev hitrosti: da
– Tipka za pulzanje: da
– Planetarni mešalni sistem: da
– Moc: 1200 W
– Material posode: nerjavece jeklo

Garancija: 2 leti [možnost podaljšanja na 10 let (motor), za podaljšano garancijo je potrebna registracija na www.eta.si]

Dodatne informacije

Proizvajalec

Eta

EAN