Opis

Vecfunkcijski predelovalnik hrane ETA Gratussino Bravo II s planetarnim sistemom mešanja in bogato opremo zmeša, zmeša in gnete testo . Prav tako se lahko kosajo z zelenjavo in orešcki, meljejo meso, polnijo klobase in celo izdelujejo mesne cevi Kebbe. Prav tako igrivo meša smoothije, juhe in sladoled.

Zmogljiv 800W motor s stabilizatorjem ohranja nastavljeno hitrost tudi pri vecjih obremenitvah. Njegova dolga življenjska doba je zagotovljena s kovinskimi zobniki in brezstopenjskim upravljanjem hitrosti. Protizdrsne noge povecajo stabilnost robota na delovni površini in zaradi prostora za navijanje napajalnega kabla, nepotreben del kabla vas ne bo motil nikamor.

Prilogo robota lahko pritrdite zelo enostavno in hitro, upravljanje pa je preprosto in gladko s pomocjo nastavitvenega kolesa. Ohranjati ga je enostavno – vecino dodatkov lahko opereš v pomivalnem stroju . Nihajna roka je zavarovana z varnostnim sistemom , zahvaljujoc kateremu se robot ne bo zagnal, ko je roka v zloženem položaju. Ima tudi varnostno termicno varovalko pred pregrevanjem motorja.

V paketu boste poleg velike posode iz nerjavecega jekla s prostornino 4,5 l našli res bogate dodatke:
– 1,4 l stekleni mešalnik za smoothije, juhe ali omake
– kavelj za gnetenje
– kiti in kiti za kreme in namaze iz testa
– mlin za meso s premerom 54 mm z dvema velikostoma mletnih plošc
– nastavek za polnjenje klobasnih izdelkov, kot so domace klobase in jitrnice
– Pritrditev cevi Kebbe
– nastavek za rešetke s 4 grati za solate, orešcke, drobtine in drugo hrano
– dodatki vkljucujejo tudi plasticni lijak , lopar , pregleden pokrov za posodo za mešanje in kljuce za sprostitev . Nato lahko kupite dodatno dodatno opremo.

TEHNICNE SPECIFIKACIJE:
– Prostornina glavne posode: 4.5 l
– Krmiljenje: mehanski gumbi
– Brezstopenjska nastavitev hitrosti: da
– Tipka za pulzanje: ne
– Planetarni mešalni sistem: da
– Moc: 800 W
– Material posode: nerjavece jeklo

Garancija: 2 leti [možnost podaljšanja na 5 let (motor), za podaljšano garancijo je potrebna registracija na www.eta.si]

Dodatne informacije

Proizvajalec

Eta

EAN