Opis

Gratus Storio je izredno zmogljiv robot z mocjo 1200 W. Motor s stabilizatorjem pa ohranja nastavljeno hitrost tudi pri visoki obremenitvi. Trdna kovinska konstrukcija med delovanjem zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dobro stabilnost.

Robot se ponaša tudi z bogato osnovno opremo. Z njim lahko stepate, mešate, gnetete, miksate, ribate, meljete meso, pripravljate klobase ali mesne kroglice Kebbe, stiskate piškote in celo izdelujete domaci sladoled, ledene kreme ali zamrznjene jogurte.

Najboljši prijatelj v vaši kuhinji
Del ponudbe je tudi bogata oprema, ki omogoca pripravo vseh vaših priljubljenih jedi. Med dodatki boste našli veliko 5,5-litrsko posodo iz nerjavecega jekla in prozornim pokrovom z odprtino za dodajanje sestavin med delovanjem robota. Zraven pa dobite tudi kavelj za gnetenje, metlico za stepanje in mešanje, kljuc za enostavno nastavitev višine nastavkov v posodi in flexi metlico za pripravo krem in rahlega testa.

Steklen mikser s prostornino 1,4 l, ki ga izkoristite predvsem za pripravo pijac, koktajlov, zmešanckov, omak, juh ali namazov Ampak to še ni vse. Paket vkljucuje tudi bat za potiskanje vecjih kosov živil v rezalno obmocje, 40 ml merilno posodo in kljuc za sprostitev zapore.

Druga dodatna oprema je nastavek za ribanje s tremi diski, s katerim hitro in enostavno predelate zelenjavo, orešcke ali sire. S mlinckom za meso nameljete vse vrste mesa in rib in hitro in enostavno lahko pripravite meso za burgerje ali polpete. Dodatki potem vkljucujejo tudi nastavek za izdelavo salam, nastavek za izdelavo Kebbe, nastavek za izdelavo piškotov, nastavek za izdelavo domacega sladoleda, ledenih krem ali zmrznjenega jogurta ter vecnamenski rezalnik hrane z delovno posodo s prostornino 420 ml, štiriramenskim nožem z nerjavecega jekla, ki miksa, seklja in drobi zelišca, zacimbe, orešcke, sire, kavo, zelenjavo, sadje in drugo.

Delo s tem aparatom je cisto veselje. Planetarni mešalni sistem zagotavlja boljšo in bolj sistematicno obdelavo celotne vsebine posode tudi pri stenah posode. Vsi nastavki so zasnovani tako, da jih lahko hitro zamenjate in porabite. Lahko tudi nastavite optimalno višino prikljuckov za delo z manjšo kolicino živil v posodi. Hkrati pa zmore delo tudi z do 2,5 kg bolj rahlega testa . Za delo lahko izberete brezstopenjsko regulacijo hitrosti ali funkcijo PULSE za maksimalno hitrost.

Enostavno ga razložite in pocistite. Vzdrževanje je res enostavno. Vsak nekovinski del se lahko opere v pomivalnem stroju.

Varnostne funkcije
Robot Gratus Storio ima toplotno varovalko, ki se aktivira, ko je stroj preobremenjen. To varuje motor pred unicenjem. Nedrsece nogice zagotavljajo vecjo stabilnost med delovanjem stroja. Kuhinjski robot Storio ima tudi varnostni sistem vrtljive roke, ki omogoca enostavno zamenjavo delovnih orodij, varovalko pred nenamernim spušcanjem v dvignjenem položaju in lažje upravljanje s pomocjo zaklepne varovalke.

Bogata oprema:
Velika nerjaveca posoda s prostornino 5,5 l in prozornim pokrovom (do 2,5 kg testa)
Kavelj za gnetenje
Metlica za stepanje
Metlica za mešanje
Kljuc za enostavno nastavitev optimalne višine nastavka v posodi
Vecnamenska metlica (za kreme in rahla testa)
Stekleni mešalnik 1,4 l (ne absorbira vonjev niti barv obdelovanih sestavin)
Bat za potiskanje vecjih kosov surovin proti rezilom in kljuc za sprostitev rezil
Nastavek za strganje s 3 plošcatimi strgali + lasten prenos moci za zagotavljanje optimalne delovne hitrosti
Mlincek za meso s premerom 62 mm (4 velikosti plošcatih nastavkov za mletje, nastavek za polnjenje klobas, nastavek za izdelavo mesnih kroglic Kebbe, nastavek za piškote, bat za potiskanje, dozirna žlica, kljuc za sprostitev rezil)
Nastavek za pripravo sladoleda
Mali kuhinjski robot

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Prostornina glavne posode: 5.5 l
– Krmiljenje: mehanski gumbi
– Brezstopenjska nastavitev hitrosti: da
– Tipka za pulzanje: da
– Planetarni mešalni sistem: da
– Moc: 1200 W
– Material posode: nerjavece jeklo

Garancija: 2 leti [možnost podaljšanja na 10 let (motor), za podaljšano garancijo je potrebna registracija na www.eta.si]

Dodatne informacije

Proizvajalec

Eta

EAN