Opis

Kakovostno vino si zasluži prav tako izjemno skladišče, ki mu bo zagotovilo najboljše pogoje. Kam drugam, kot v elegantni ETA vinski vitrini v zapeljivem črnem dizajnu z okvirjem iz nerjavečega jekla? Zahvaljujoč velikodušni uporabni prostornini 74 litrov lahko shranite do 28 steklenic svoje najljubše pijače.
Vedno pripravljen na zabavo
Povabiti prijatelje na večerjo, organizirati družinsko zabavo ali nepričakovan obisk ne bo nikoli več problem. Ta močan, a tih spremljevalec zagotavlja zadostno količino vina pri idealni temperaturi, ne da bi steklenice zavzele prostor v hladilniku.

Dimenzije vinske vitrineETA ETA 9529 90010G so kljub velikodušnim prostorom za shranjevanje kompaktne (84 x 43 x 45 cm), zato jo lahko enostavno namestite v manjša gospodinjstva. Lahko enostavno nastavite želeno temperaturo med 5-18 ° C, z uporabo upravljanja na dotik.

Po odprtju vrat z ročajem iz nerjavečega jekla boste dobili čudovit pogled na notranjost v elegantnem dizajnu, razdeljenem na 6 kromirane police z lesenim sprednjim delom . LED lučka v vinoteki vam bo olajšala orientacijo po zbirki.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Prostornina: 74 l
– Kapaciteta: 28 steklenic
– Modri LED zaslon
– Elektronsko upravljanje na dotik
– Notranja LED luč
– 6 kromirane police z leseno sprednjo stranjo
– Zunanji ročaj iz nerjavečega jekla
– Temperatura nastavljiva v območju: 5 – 18 °C
– Energijski razred G
– Poraba električne energije 0,40 kWH / 24h
– Poraba energije 85 W
– Raven hrupa: 42 dB
– Mere (VxŠxG): 84 x 43 x 45 cm
– Barva: črna z okvirjem iz nerjavečega jekla

Garancija: 2 leti [možnost podaljšanja na 5 let (kompresor), za podaljšano garancijo je potrebna registracija na www.eta.si]

Dodatne informacije

Proizvajalec

Eta

EAN