Opis

FINNLO by HAMMER crossstrainer Crossflow

Inovativni dizajn ustreza najvišji možni vrhunski kakovosti!

Zdravstveno usmerjeni kardiovaskularni trening, vzdržljivostni trening za izboljšanje kondicije in visokointenzivni trening moči za izklop vsakdanjega stresa so le nekateri razlogi, da čim prej začnemo trenirati na FINNLO Crossflow. Trening za pretok je idealen tudi za zmanjšanje telesne teže in maščob ter za toniranje telesa.

 

Tekoče gibanje, ki je nežno na sklepih, zagotavlja učinkovit in udoben trening. Računalniško voden sodoben sistem vadbe z 18 programi in 16 stopnjami učinkovitosti vam pomaga doseči vaše osebne cilje in zagotavlja, da ste vsakič motivirani za oblikovanje vašega individualnega treninga.

 

Inovativna tehnologija za zdrav trening, ki neguje sklepe

FINNLO Crossflow je prava vrhunska naprava, ki daje največji pomen udobju in zdravju. Nežen potek gibanja, združen z ergonomsko oblikovanimi tekalnimi površinami in dlanmi, vodilom z dvojno tirnico, naprednim elektronskim magnetnim zavornim sistemom in nihajno težo 14 kg omogoča skupno vadbo na najvišji ravni.

 

Napredni vadbeni računalnik z zdravstvenim značajem

Začetniki in tudi napredni učenci uporabljajo številne programe in ravni uspešnosti s programom Crossflow ter uživajo v raznolikem in vedno zahtevnem treningu. Osnova za to je sodoben vadbeni računalnik v kombinaciji z elegantnimi ročnimi pulznimi senzorji in vgrajenim sprejemnikom za prsni pas.

 

Skupno 18 programov usposabljanja kaže na raznolikost, s katero lahko prepriča FINNLO Crossflow. Štirje kardiovaskularni programi zagotavljajo zdravstveno naravnan kardiovaskularni trening, ki bo poskrbel za dobro kondicijo in vitalnost.

 

oblikovanje

FINNLO Crossflow pooseblja sodoben in eleganten slog. Zahvaljujoč okroglim poudarkom se Crossflow predstavi s svojim visokokakovostnim in okusnim značajem v najvišji premium kakovosti.

 

Zaključek

Dober fitnes stroj ponuja več kot le udoben trening. Je trdno zgrajen, zelo učinkovit in moderno zasnovan. Naprava z blagovno znamko, kot je Crossflow podjetja FINNLO, ostaja zvest uporabniku že vrsto let in navdušuje z visokokakovostnimi komponentami in brezhibno izdelavo. Trening od doma je vedno zabaven!

Tehnične podrobnosti

barva Črna
Utež 70.00
Namestitvene mere (D x Š x V) 147 x 64 x 173 cm
Pogonski sistem pasu
Zavorni sistem Trajni magnetni zavorni sistem
Prilagoditev upora Samodejna nastavitev upora
Območje obremenitve 16 korakov
Regulacija obremenitve Neodvisno od hitrosti
Število fitnes programov 12.
Vztrajnik 14kg
Razmik med koraki 9 cm
Dolžina koraka 43 cm
Vrsta zaslona LCD zaslon
Stalni prikaz 1 + 5
Število uporabnikov 4.
Število programov usposabljanja 18
Impulzni tip Pas za prsni koš
Integriran pulzni sprejemnik za prsni pasovi
Zgornja / spodnja meja impulza nastavljiva Zgornja meja pulza nastavljiva
Programi vadbe z nadzorovanim srčnim utripom 4.
Integrirani transportni valji
Napajanje 230 V, 50 Hz
Največja telesna teža 120 kg

 

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.finnlo.de/finnlo-by-hammer-ellipsentrainer-crossflow.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Hammer