Opis

Novo eliptično kolo proizvajalca Flowfitness z svojim 18 kg vztrajnikom omogoča vadbo začetnikom in bolj naprednim uporabnikom.

Eliptično kolo DCT2000i

Nova serija eliptikov znanega proizvajalca Flow Fitnes.

Gre za kvalitetno eliptično kolo DCT2000i, ki omogoča vadbo bolj resnim uporabnikom in tistim, ki mislijo redno vaditi na svojem domačem eliptičnem trenažerju.

Novost tega eliptika je, da ga lahko uporabljate v povezavi z aplikacijo Kinomap.

Konstrukcija in okvir eliptičnega kolesa je zelo stabilna, kjer bodo tudi težji uporabniki imeli občutek zanesljivosti in kvalitetne vadbe. Z eliptikom DCT2000i vam nikoli ne bo dolgčas.

Zakaj?

Ker je že opremljen z 24 programi, ki vključujejo tudi 4 uporabniške programe in 4 programe glede na vaš srčni utrip. Kot dodatek vam vsak program, da možnost spreminjanja časa, razdalje, hitrosti, Wattov, RPM (število obratov na minuto), kalorije in srčni utrip.

Program vključuje tudi indeks telesne maščobe (BMI) in kondicijski program (Recovery), da lahko spremljate vaš napredek. Dolžina koraka na pedalnem sistemu je 39 cm, kar omogoča tudi višjim osebam, da pravilno in nemoteno vadijo na omenjenem eliptičnem kolesu.

Eliptično kolo ali orbitrek ima 16 stopenj obremenitve, ki omogočajo vadbo tudi tistim, ki že redno vadijo ali so bolj športno usmerjeni.

Ima tudi pametni način operiranja, ki omogoča enostavno uporabo računalnika. Preko bluetooth povezave pa se lahko povežete z Kinomap aplikacijo, kjer imate veliko različnih poti in možnosti vadbe. Medtem, ko vadite pa si lahko ogledate tudi kakšen film ali poslušate vašo najljubšo glasbo.

Računalnik

Računalnik je opremljen z LCD ekranom, ki vam prikazuje: čas, hitrost, razdaljo, kalorije, moč in srčni utrip.

Vsebuje 24 različnih programov, kjer imate 12 že pred nastavljenih4 uporabniške, 3 programi glede na srčni utrip1 ročni program, Indeks telesne maščobe in Recovery tipko.

Recovery tipka vam kaže vašo kondicijsko pripravljenost.  To naredi na način, da po treningu, položite vaše dlani na senzor srčnega utripa, pritisnete tipko Recovery in začne se vam sekundno odštevanje. Hitreje, ko bo vaš srčni utrip padel, bolj ste kondicijsko pripravljeni.

Program glede na srčni utrip deluje tako, da si ga lahko nastavite glede na vaš srčni utrip. Tako bo vadba potekala avtomatsko v nastavljenem območju vašega srčnega utripa.

Povezava računalnika z aplikacijo

Z aplikacijo Kinomap se preko bluetooth sistema lahko povežete z vašim telefonom ali tablico. Tako bo vaš trening postal bolj zabaven, raznovrstne in ne tako enoličen.
Lahko boste kolesarili po ulicah svetovnih prestolnic in tako tekmovali tudi z drugimi tekmovalci. Povežete se lahko tudi z Google Map aplikacijo in si sami začrtate svojo eliptično pot.

Merjenje srčnega utripa

Merjenje srčnega utripa lahko merite preko senzorjev na ročkah ali preko bluetooth oddajnika, ki ni vključen v ceno izdelka. Tudi v programu računalnika imate vključen tako imenovani »program merjenje srčnega utripa«, ki vam meri vaš srčni utrip.

Tako boste lahko enostavno kontrolirali vaš srčni utrip.

Vztrajnik

18 kg vztrajnik omogoča tiho in naravno delovanje eliptičnega kolesa. Tako velika teža vztrajnika omogoča vadbo lažjim in tudi težjim uporabnikom.

Nastavitev stopalk

Nedrseče stopalke je možno nastaviti v tri različne pozicije. Tako boste dobili pravo gibanje, glede na vašo višino. Z prilagoditvijo vaših stopalk, se ne bo spremenila dolžina razkoraka, ampak boste le spremenili pozicijo stopalke v razmerju z ročaji eliptika.

Stojalo za bidon

Eliptično kolo vsebuje tudi stojalo za bidon, kjer si lahko med treningom privoščite svojo najljubšo pijačo.

Transportna koleščka

Lahko manevriranje po prostoru vam omogočajo transportna koleščka, ki jih najdete na sprednjih nogicah eliptičnega kolesa.

Specifikacije
 

 • Nosilnost eliptika: 140 kg
 • Teža eliptika: 58 kg
 • Sistem: magnetni sistem delovanja
 • Teža vztrajnika: 18 kg
 • Dolžina koraka: 39 cm
 • Stopnja obremenitve: 16
 • PMS sistem delovanja
 • 24 programov
 • Maksimalna teža uporabnika: 140 kg
 • Ročaji: fiksni in premikajoči
 • Dimenzije sestavljenega eliptika: 150 x 62 x 161 cm (D/Š/V)
 • Dimenzije paketa: 138 x 44 x 62 cm

Računalnik prikazuje

Dodatne informacije

Proizvajalec

FLOWFITNESS