Opis

Duh Gaggie, tradicija in več kot 80 let tradicije in izkušenj so skupaj utelešeni v tem aparatu za kavo. Uživajte v znanju profesionalnih baristov v vašem domu s tem inovativnim in popolnoma avtomatskim aparatom za kavo, ki vam omogoča, da vsak dan znova odkrijete vzdušje italijanskega espressa in vse to le z dotikom.

Zaradi elegantnih linij in jeklenih detajlov je ta naprava namenjena uživanju čutov. Omogoča vam, da vsak dan v svojem domu pripravite osebni espresso s pritiskom na gumb. Espresso “per favore”! Nič več čakanja, cappuccino ali latte macchiato je pripravljen v trenutku, s pritiskom na gumb.

Razred Gaggia Anima je avtomatski aparat za kavovsebuje številne tehnološke novosti. V preprostem in intuitivnem meniju za programiranje lahko pijače prilagodite izbiri: poraba kave na porcijo, temperatura kavne pijače, dolžina kave in mleka ter funkcija predhodnega namakanja.

Vse predmete, ki jih mora uporabnik očistiti, je mogoče enostavno odstraniti in sprati. Stroj se pri zagonu in zaustavitvi samodejno izpere. Vrč za mleko lahko po vsaki uporabi očistite s pomočjo edinstvenega samočistilnega sistema, ki ga je mogoče zagnati z enim dotikom. Vzdrževanje je tako preprosto, hitro in priročno.

Lastnosti

 • Popolnoma avtomatska naprava: lahko pripravite eno ali dve kavni pijači hkrati iz zrn ali mlete kave, katere nastavitve lahko preprosto prilagodite in shranite, kot želite.
 • Funkcija tople vode: če želite, da pijete čaj, ga lahko preprosto pripravite.
 • Samodejni sistem za penjenje mleka: s pritiskom na gumb pripravite svoje specialitete napitkov iz mlečne pene, katerih parametre (dolžino kave, finost in količino mletja, temperaturo pijač, količino mlečne pene) lahko po potrebi nastavite in shranite, zato vedno imate pijačo po svojem okusu, pa naj bo to kapučino, latte machio ali caffe latte.
 • Programirane dolžine kave: po želji lahko nastavite in shranite dolžino pijač, tako da lahko vedno preprosto pripravite svojo najljubšo pijačo. Ristretto, espresso, lungo, doppio, americano, po vaših željah.
 • Izjava o finosti mletja: Različne vrste kave zahtevajo drugačno finost mletja za popoln končni rezultat. Velikost zrn mletja lahko preprosto prilagodite, od intenzivno pražene oljne kave (bolj grobo mletje) do rahlo praženih mehkejših (drobnejše mletje) sort, tako da se lahko vedno razvajate z brezhibno pijačo.
 • Prilagoditev hitrosti mletja: Z gumbom za izbiro arome lahko srkate intenziven ali poln espresso ali mehko popoldansko kavo.
 • Nastavitev temperature kave : omogoča nastavitev treh vrst temperature (88-92C), da bo pijača vedno idealne temperature.
 • Prilagodljiv sistem: na edinstven način samodejno nastavi najbolj idealne parametre mletja in stiskanja glede na vrsto kave, da iz te kave naredi najbolj popolno pijačo, na vaše največje zadovoljstvo.
 • Keramični noži za mletje: zagotavljajo optimalno in enakomerno mletje vseh vrst kavnih zrn brez tveganja pregrevanja kave, zato kava med mletjem ne zažge, zato se lahko izognete neprijetnemu požganemu priokusu. Je izjemno odporen proti obrabi, higieničen in tih, zato je izjemno trpežen in vam ni treba prebuditi preostale družine, če želite kavo.
 • Kotel iz nerjavečega jekla: Zagotavlja idealno temperaturo vode za pripravo kave in je bolj odporen proti vodnemu kamnu.
 • Visokotlačna vodna črpalka: zagotavlja pravilen tlak za pripravo kave, tako da se lahko vsi dragoceni okusi in arome raztopijo iz kave, na vrhu napitka pa nastane lešnikova rjava debela plast smetane.
 • Prilagodljiv način predhodnega namakanja kave: V prvi fazi zemljo navlažite z majhno količino vode, jo za kratek čas predhodno namočite in nato vročo vodo stisnite skozi mleto kavo pod visokim pritiskom. Rezultat daljšega postopka ekstrakcije so popolni kavni napitki, bogati z aromo, s katerimi lahko očarate svojo družino ali goste. Čas predhodnega namakanja lahko spremenite glede na vaše potrebe, lahko ga nastavite dlje za krajše pijače in krajši za daljše pijače, tako da je postopek raztapljanja arome vedno idealen.
 • Nastavek za kavo po višini nastavljiv: prilega se pod vašo najljubšo skodelico, tako kot majhna skodelica za espresso. Preprosto nastavite izliv, da kapljica kave ne bo zapravljena, ker dobro nikoli ne bo dovolj.
 • Nadzorne funkcije: jasno vas opozorijo, če vam zmanjka vode, kave, polnjenih predalov ali je potrebno odstranjevanje vodnega kamna. Tako ne boste pozabili vzdrževanja, ki vam lahko podaljša življenje.
 • Samodejni program za varčevanje z energijo : samodejno se izklopi po 30 minutah, zato prihranite energijo in ste varni za uporabo. Lahko ste prepričani, da ne bo težav, če ste ga pozabili izklopiti.
 • Samodejni program izpiranja: Samodejno izpira sistem po vklopu in izklopu, kar je pomembno za učinkovitejše ogrevanje celotnega sistema pri vklopu, medtem ko ima pri izklopu vlogo čiščenja in izpiranja. Posledično bo tudi prva kava pri popolni temperaturi in se lahko izognemo prezgodnjim usedlinam kavnega olja v notranji enoti.
 • Samodejni program za odstranjevanje vodnega kamna: odstrani usedline vodnega kamna iz sistema. Vodni kamen lahko zamaši notranji vodni sistem, zato je izredno pomembno, da ga redno odstranjujete. Samodejni program deluje, vse kar moramo storiti je, da v posodo za vodo vmešamo sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna. Po izpiranju morate le uživati ​​v svojih najljubših specialitetah iz kave.
 • Snemljiva osrednja enota: ta notranja enota stisne mleto kavo, tukaj se kava sreča z vodo in na koncu ta mehanska struktura izprazni gnojevko v predal za gnojevko. Zaradi svoje življenjske dobe in higiene je učinkovito čiščenje izjemno pomembno, zato lahko na edinstven način celotno strukturo odstranite iz aparata naenkrat in preprosto očistite pod vodo iz pipe. Na ta način lahko vedno pripravite čiste in okusno bogate kavne napitke in si zagotovite dolgo življenjsko dobo.

Specifikacije

 • Kavna zrna: 250 gr.
 • Predal: 15 kosov torte
 • Odstranljiv rezervoar za vodo: 1,8 l
 • Velikost (širina * višina * globina): 22 x 36 x 43 cm
 • Poraba energije: 1850 W
 • Vodna črpalka: 15 bar
 • Teža avtomatskega aparata za kavo razreda Gaggia Anima : 8 kg

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://gaggia.com/automatic-machines/anima-class/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gaggia