Opis

Robotska kosilnica SILENO city, 500 m²

Zmogljivost
500 m²
Raven zvoka
57 dB(A)
Aplikacija
GARDENA Bluetooth® App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)
Maksimalen naklon v delovnem območju
35 %

Lastnosti

Auto Schedule-L-002-SILENO city

Bluetooth® povezava

Preprosto nastavite svoj SILENO city s pametnim telefonom in aplikacijo GARDENA Bluetooth® na razdalji do 10 m. Prednosti vključujejo takojšnji nadzor, aktivnosti po urniku ter vodeno namestitev za enostavno namestitev in uporabo.

19601-20-F-010

Najtišja kosilnica

Sprostite se na svojem vrtu, medtem ko se SILENO city mirno loti dela. Najtišja kosilnica v svojem razredu, pri nizki ravni hrupa (57db A). Sploh vas ne bo motila.

AI Precise-L-001-Smart SILENO city

Izjemno natančno

Kosilnica je izjemen navigator, ki z zanesljivo natančnostjo kosi celo ozke predele in zapletena območja.

19601-20-F-005

Vsak teren in vreme

SILENO city je sezonski vrtni pomočnik in kosi v vseh vremenskih razmerah, v dežju ter pripeki. Kosilnica striže vse oblike trat od preprostih do zapletenih, vključno z nakloni do 35 odstotkov.

CorridorCut-L-001- Smart SILENO city

Idealno za majhne in zapletene travne površine

GARDENA SILENO city, kosi majhne ter zapletene travne površine popolnoma samodejno, zanesljivo, enakomerno in brez proge. Brez težav opravi z ozkimi prehodi. Polnilno postajo lahko postavite zelo prilagodljivo, skoraj brez omejitev.

Frost Sensor-L-001-Smart SILENO city

Zelo kul

Pametno tipalo zmrzali, zazna temperature blizu ledišča, zaustavi načrt košnje in zaščiti vašo trato.

19601-20-F-014

Varna in zanesljiva

Mejni kabel določa območje košnje fleksibilno in zanesljivo – zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določeno območje. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ob ovirah ne bo ustavila. Senzor zazna dvig kosilnice, takoj ustavi rezila in prepreči poškodbe.

19601-20-F-017

Enostavno čiščenje

GARDENA SILENO city je zasnovana za enostavno čiščenje z vrtno cevjo, ki z ohišja, rezil in koles temeljito odstrani umazanijo, prah ter ostanke trave.

19601-20-F-012

Točkovna košnja: Zavrti me!

Funkcija točkovne košnje in spiralna košnja sta idealni za težje dostopne površine, kot npr. pod trampolinom ali vrtnim pohištvom – SILENO city vam prihrani naporno delo!

Opis

Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 500 m²

Tiha, vsestranska in inteligentna GARDENA SILENO city je idealna za manjše trate. Na košnjo je pripravljena takoj, ko v pomočniku za namestitev vnesete velikost trate, želene neaktivne dni in čas pričetka košnje. Robotska kosilnica sama izračuna čas košnje in načrtuje svoje delo! SILENO je zelo zmogljiv, priročna košnja bo olajšala vaše delo. Tih motor poskrbi, da sosedje ne bodo slišali košnje robotske kosilnice. SILENO city se loti svoje naloge ne glede na vremenske razmere, po soncu ali v dežju. Travnik je vedno brezhibno negovan.
Funkcija CorridorCut je posebej zasnovana za košnjo trate v ozkih območjih od 60 cm in težje dostopnih kotnih predelih. S funkcijo SensorControl za rast trave, robotska kosilnica sama določi pogostost košnje in se glede na višino trave, samodejno odloči za pravi trenutek košnje. SILENO city kosi natančno in ohranja pravilno dolžino trave, med tem ko vi uživate v prostem času. Mejna žica določa območje košnje, vodilna žica pa robotsko kosilnico zanesljivo in samodejno usmeri po vseh področjih košnje, skozi ozke predele in nazaj do polnilne postaje. Kosi popolnoma avtonomno, kar za vas pomeni več sprostitve in čas, da resnično uživate v svojem vrtu. Tudi nakloni do 35% ne predstavljajo težave za košnjo. SILENO city po košnji enostavno očistite z vrtno cevjo. SILENO city poskrbi, da postane košnja travnika enostavna. Posedite, sprostite se in opazujte, kako robotska kosilnica gara namesto vas. Še vprašali se boste, kako ste lahko sploh živeli brez robotske kosilnice SILENO! Seveda, to je GARDENA.
Pomočnik vas intuitivno vodi skozi začetne namestitve, na voljo pa so tudi videoposnetki z navodili, ki vam bodo pomagali skozi celoten postopek. Za dodatno pomoč ali vprašanja, se obrnite na naš oddelek za pomoč uporabnikom
Tehnične specifikacije
Št. izdelka15002-32
EAN koda:4078500032650
Produktivnost
Delovno območje500 m² ±20 %
Polnilni sistemAvtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju35 %
Maksimalen naklon za mejni kabel10 %
Izdelek
AplikacijaGARDENA Bluetooth® App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)
Nadzorna ploščaČ/B grafičen zaslon 2,1”
TimerDa
Tip ročajaIntegrirano
Posodobitev programske opremeUSB
Stopnja zaščite (IP koda)IPX5
Napajanje in polnjenje
Tip akumulatorjaLi-Ion
Tipičen čas polnjenja75 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi4 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje3 vrtljiva rezila
Višina reza, najmanj–največ20-50 mm
Širina košnje16 cm
Dve smeri rezanjaDa
Daily active time (mowing & charging) required12 h for maximum area capacity
Podatki o hrupu
Raven zvoka57 dB(A)
Varnostne funkcije
AlarmNe
PIN kodaDa
Dvižni senzorDa
Senzor nagibaDa
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel150 m
Low voltage cable5 m
Klini200 kosi
Skupne mere
Velikost izdelka, D × Š × V55 × 38 × 23 cm
Teža7.3 kg

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gardena