Opis

Robotska kosilnica SILENO minimo, 250 m²

Zmogljivost
250 m²
Raven zvoka
57 dB(A)
Aplikacija
GARDENA Bluetooth® App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)
Maksimalen naklon v delovnem območju

25 %

 

Lastnosti

Auto Schedule-L-002-SILENO city

Bluetooth® povezava

Uporabite pametni telefon in namestite svoj SILENO minimo z aplikacijo GARDENA Bluetooth® na razdalji do 10 m. Enostavna namestitev in uporaba ter številne prednosti kot EasyApp Control, Auto Schedule in EasyConfig.

Pro Silent-L-001-SILENO minimo

Najtišja kosilnica

Sprostite se na svojem vrtu, medtem ko se SILENO minimo mirno loti dela. Najtišja kosilnica v svojem razredu, pri nizki ravni hrupa (57db A). Sploh vas ne bo motila.

AI Precise-L-001-SILENO minimo

Izjemno natančno

Strokovnjak košnje in vrhunski navigator se z zanesljivo natančnostjo spopade tudi z najožjimi območji vrta in tesnimi vogali.

Weather Proof-L-001-SILENO minimo

Vsako vreme ter teren

SILENO minimo je vrhunski vrtni pomočnik, dela se loti v vsakem vremenu, v dežju ali vročini. Kosi vse oblike trat od preprostih do zapletenih, vključno z nakloni do 25%.

CorridorCut-L-002-SILENO minimo

Idealno za majhne in zapletene trate

GARDENA SILENO minimo, kosi majhne in zapletene površine trat popolnoma samodejno, zanesljivo in enakomerno. Brez težav obvladuje ozke prostore in tesne kotičke. Prilagodljivo polnilno postajo namestite enostavno.

Frost Sensor-L-001-SILENO minimo

Ko postane hladno

Inovativno tipalo zmrzali zazna temperature blizu ledišča, zaustavi načrtovano košnjo in zaščiti vašo trato. Možen vklop ali izklop z aplikacijo GARDENA Bluetooth®.

Guide Cable-L-001-SILENO minimo

Varno in zanesljivo

Mejni kabel določa območje košnje kosilnice. Fleksibilno in zanesljivo zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določena območja. Visoko odzivni senzorji trka zagotavljajo varno delovanje kosilnice, brez nesreč ali poškodb v vašem vrtu. Dodatni senzor zazna dvig kosilnice, takoj ustavi rezila in prepreči poškodbe.

Hose Washable-L-001-SILENO minimo

Enostavno čiščenje

GARDENA SILENO minimo je priročen, saj preprosto, kar z vrtno cevjo temeljito očistite umazanijo, prah in koščke trave z ohišja, rezil in koles.

Spiral Mowing-L-001-SILENO minimo

Točkovno rezanje: zavrti se naokrog!

SILENO minimo s funkcijo točkovnega rezanja in spiralno funkcijo košnje je idealen za težje dostopna območja, pod trampolinom ali vrtnim pohištvom – poskrbi za vsa težja opravila!

Opis

Zmogljiva robotska kosilnica za majhne trate

Robotska kosilnica GARDENA SILENO minimo 250 m² je tih, vsestranski in inteligenten vrtni pomočnik. SILENO minimo je idealen za majhne trate in združuje visoko zmogljivost, natančnost ter priročno košnjo. Začnimo! Namestite aplikacijo GARDENA Bluetooth® v pametni telefon, vnesite velikost trate, želene dni košnje in čas zagona. Aplikacija GARDENA Bluetooth® vas intuitivno, po korakih vodi skozi začetno namestitev. Vaša robotska kosilnica pripravi urnik košnje in je pripravljena na delo. Sistem Bluetooth omogoča preprosto upravljanje s kosilnico SILENO minimo na razdalji do 10 m. Vaša robotska kosilnica pripravi optimalen čas košnje trave, aplikacija GARDENA Bluetooth® pa s pomočjo pomočnika pomaga pri negi vašega vrta. Kosilnica ima izredno tih motor, v svojem razredu je najboljša z izjemno nizko ravnjo hrupa – le 57db (A). Vi in vaši sosedje se lahko mirno sprostite na vrtu, tudi ko je vaša robotska kosilnica v akciji. Prefinjen CorridorCut vodi robotsko kosilnico med košnjo v ozkih predelih in tesnih kotih širine le 60 centimetrov med mejinim kablom. CorridorCut agilno vodi vašo robotsko kosilnico iz zapletenih slepih ulic. Funkcija SensorControl presodi, kako pogosto vaša trava potrebuje nego in kosi natančno s pravo frekvenco glede na rast trave. Vaš pametni mali pomočnik bo učinkovito kosil travo. Je neustrašen delavec za vse vremenske pogoje in težke terene. SILENO minimo kosi trato samostojno, ne glede na vreme, dež ali pripeko. Pametna robotska kosilnica zazna zmrzal, zaustavi program košnje in počaka, da se trava odtali. Mejni kabel označuje površino vrta, ki jo mora SILENO minimo pokositi. Vodilni kabel zanesljivo in popolnoma samodejno usmerja robotsko kosilnico po vseh območjih košnje. Vaša kosilnica ne bo imela težav s prehajanjem skozi ozke prostore in košnjo strmih pobočij do 35 %. Ko robotska kosilnica opravi delo se vrne domov do polnilne postaje, na zasluženo polnjenje. Kosi popolnoma avtonomno, vi pa imate več časa za uživanje na vrtu. Čiščenje ne more biti enostavnejše, saj SILENO minimo enostavno očistite kar z vrtno cevjo. Uživajte na vrtu s SILENO minimo… posedite, sprostite se in dovolite, da majhna robotska kosilnica za vas opravi naporno delo. Vaša trata bo vedno videti čudovita in urejena s SILENO minimo: inteligentna robotska kosilnica. SILENO.

Za uporabo aplikacije GARDENA Bluetooth® in več funkcionalnosti orodij GARDENA Bluetooth® je potrebna spletna registracija in uporabniški račun GARDENA ali račun skupine Husqvarna Group. Za nastavitev uporabniškega računa GARDENA sta potrebna uporabniško ime in e-naslov. Pri nastavitvah upoštevajte navodila aplikacije. Mimogrede: za uporabniški račun GARDENA lahko uporabite poljubno uporabniško ime. Ni vam treba uporabljati lastnega imena in priimka. Navedeni e-naslov potrjuje, da ste pooblaščena oseba za dostop do e-naslova. Uporabite lahko tudi e-naslov, ki ne vsebuje vašega imena in / ali priimka. Več informacij najdete v našem Obvestilu o zasebnosti (https://privacyportal.husqvarnagroup.com/si/). Če imate vprašanja o spletni registraciji, se lahko obrnete tudi na (svetovanje.gardena.si@husqvarnagroup.com). Naši sodelavci v podpori vam bodo z veseljem pomagali pri vaši poizvedbi.

Tehnične specifikacije
Št. izdelka15201-32
EAN koda:4078500053099
Produktivnost
Delovno območje250 m² ±20 %
Polnilni sistemAvtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju25 %
Maksimalen naklon za mejni kabel10 %
Izdelek
AplikacijaGARDENA Bluetooth® App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)
Nadzorna ploščaBrez
TimerDa
Tip ročajaIntegrirano
Posodobitev programske opremeUSB
Stopnja zaščite (IP koda)IPX5
Napajanje in polnjenje
Tip akumulatorjaLi-Ion
Tipičen čas polnjenja75 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju70 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi2.1 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje3 vrtljiva rezila
Višina reza, najmanj–največ20-45 mm
Širina košnje16 cm
Dve smeri rezanjaDa
Daily active time (mowing & charging) required5.5 h for maximum area capacity
Podatki o hrupu
Raven zvoka57 dB(A)
Varnostne funkcije
AlarmNe
PIN kodaDa
Dvižni senzorDa
Senzor nagibaDa
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel150 m
Low voltage cable3 m
Klini150 kosi
Skupne mere
Velikost izdelka, D × Š × V52 × 34 × 22 cm
Teža6.1 kg

Garancija : 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/si/izdelki/nega-trate/robotske-kosilnice/robotska-kosilnica-sileno-minimo-250-m2/970462807/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gardena