Opis

Zmogljivost
750 m²
Raven zvoka
57 dB(A)
Aplikacija
GARDENA smart system App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)

Maksimalen naklon v delovnem območju

Lastnosti

15001-20-L-063

Inteligentna tehnologija LONA

LONA je tehnologija, ki temelji na umetni inteligenci, ki se uči, preslikava in prilagaja posameznim vrtovom. Zahvaljujoč funkciji Zone Management, ki je na voljo v aplikaciji GARDENA smart system, je mogoče enostavno določiti katere površine je treba kositi, kdaj, kako pogosto in pri kateri stopnji intenzivnosti. Area Protect vam omogoča, da določite območja brez košnje. Lokacijo kosilnice lahko kadarkoli spremljate v realnem času. Kot del posodobitev aplikacije GARDENA smart, se bo LONA nenehno razvijala in sčasoma bodo na voljo nove funkcije.

smart system Smartphone

Vse povezano

smart SILENO city je v celoti povezan z GARDENA smart systemom. Za svoj vrt lahko poskrbite od koderkoli. Potrebna je spletna registracija v aplikaciji GARDENA smart.

Pro Silent-L-001-Smart SILENO life

Najtišja kosilnica

Sprostite se na svojem vrtu, medtem ko se SILENO life mirno loti dela. Najtišja kosilnica v svojem razredu, pri nizki ravni hrupa (57db A). Sploh vas ne bo motila.

AI Precise-L-001-SILENO life

Izjemno natančno

Kosilnica je izjemen navigator, ki z zanesljivo natančnostjo kosi celo ozke predele in zapletena območja.

Weather Proof-L-001-Smart SILENO life

Vsak teren in vreme

smart SILENO life je sezonski vrtni pomočnik in kosi v vseh vremenskih razmerah, v dežju ter pripeki. Kosilnica striže vse oblike trat od preprostih do zapletenih, vključno z nakloni do 35 odstotkov.

App Control-L-001-Smart SILENO life

Odkrijte aplikacijo GARDENA smart

Uživajte v vseh prednostih sistema GARDENA smart. Namestitev in uporaba vaše robotske kosilnice smart SILENO life je enostavna s funkcijami vodena namestitev, aktivnosti po urniku ter pametni dom. Vse nadzorujete le s pritiskom na gumb v aplikaciji GARDENA smart.

Slope-L-001-Smart SILENO life

Popolna izbira za srednje velike in kompleksne travne površine.

Kosilnica GARDENA smart SILENO life kosi vrtove do velikosti 750 kvadratnih metrov popolnoma samodejno, zanesljivo, brez sledi koles in enakomerno. Z lahkoto premaguje tudi ozka področja in prehode. Polnilno postajo lahko namestite skoraj povsod, praktično brez omejitev.

Frost Sensor-L-001-Smart SILENO life

Zelo kul

Pametno tipalo zmrzali, zazna temperature blizu ledišča, zaustavi načrt košnje in zaščiti vašo trato. Omogoča tudi vpogled v aplikaciji GARDENA smart.

Hose Washable-L-001-Smart SILENO life

Enostavno čiščenje

GARDENA smart SILENO life je zasnovana za enostavno čiščenje z vrtno cevjo, ki z ohišja, rezil in koles temeljito odstrani umazanijo, prah ter ostanke trave.

Opis

Robotska kosilnica smart za vrt do 750 m²

GARDENA smart SILENO life 750 m² Set je vrtnarska inovacija in udobje košnje s pametno robotsko kosilnico! Sistem GARDENA smart poskrbi, da je kosilnica popolnoma povezana. EasyApp Control omogoča svobodo in nadzor vrta od kjer koli. Izkusite napredno nego trate in povsem nov način interakcije z robotsko kosilnico. LONA je umetna inteligenca, ki se s sledenjem lokacije in tehnologijo kartiranja, uči, izdela načrt vrta in prilagodi individualnemu vrtu. Aplikacija GARDENA smart ponuja nadzor površine trate predvidene za košnjo in dostop do vrta od koder koli. Omogoča, da kadar koli preverite in nastavite urnik vzdrževanja trate. Funkcija Zone Management definira območje, kdaj in pogostost košnje. Area protect označi območja brez košnje, na primer za zaščito divjega travnika. Aplikacija omogoči tudi vpogled na lokacijo kosilnice. LONA Intelligence kot del aplikacije GARDENA smart se bo v prihodnje nenehno razvijala in potrošnikom zagotavljala razburljive ter uporabne lastnosti izdelkov. Učinkovit vrtni pomočnik je izjemno tih, v svojem razredu ima najnižjo raven hrupa pri samo 57db (A). Vi in vaši sosedje boste lahko uživali v miru vašega vrta, medtem ko robotska kosilnica opravlja svoje delo. Prefinjen CorridorCut vodi robotsko kosilnico pri košnji v ozkih prostorih in tesnih vogalih širine le 60 centimetrov med mejnimi kabli. CorridorCut vašo robotsko kosilnico usmerja iz slepih ulic. Nič več ročne košnje in pregledovanja območij, saj vaš robotski vrtnar uredi celo zapletene predele vrta. Aplikacija GARDENA smart vam s pomočnikom za izdelavo urnikov pomaga ohranjati vrt ustrezno negovan. SensorControl pomaga robotu ugotoviti pogostost urejanja trate glede na prednastavljeni urnik. Učinkovit mali vrtnar se bo lotil košnje natančno in z najboljšo frekvenco glede na rast trave. Inovativni Spot Cutting je funkcija točkovnega rezanja v obliki spirale, ki omogoči kosilnici smart SILENO life košnjo tudi na težje dostopnih območjih. smart SILENO life se po končani košnji samodejno vrne domov na polnilno postajo. Auto Weather and Terrain pomeni, da je kosilnica zasnovana za vse letne čase. Robotska kosilnica zazna pomrznjena tla in ustavi program košnje, dokler se tla ne odtalijo. Obvlada tudi naklone in vzpetine do 35 %. Raziščite tudi številne druge uporabne funkcije smart SILENO life v aplikaciji GARDENA smart. EasyConfig vas vodi skozi začetno namestitev, Auto Schedule pa kosilnici smart SILENO life nastavi kdaj in kako pogosto kositi trato. smart SILENO life lahko glasovno upravljate s SmartHome in Alexa. Rastlinska zbirka ponuja obširne informacije o rastlinskem svetu. Popolna pametna izkušnja s paleto izdelkov GARDENA smart in smart SILENO life: inteligentna robotska kosilnica. SILENO.

* Za uporabo aplikacije GARDENA smart in vseh dodatnih funkcij orodja z GARDENA smart je obvezna spletna registracija in uporabniški račun GARDENA ali račun iz skupine podjetij Husqvarna Group. Za več informacij glejte FAQ.

Tehnične specifikacije
Št. izdelka19701-72
EAN koda:4078500062572
Produktivnost
Delovno območje750 m² ±20 %
Polnilni sistemAvtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju35 %
Maksimalen naklon za mejni kabel10 %
Izdelek
AplikacijaGARDENA smart system App (zahteva spletno registracijo, preverite opis)
Nadzorna ploščaČ/B grafičen zaslon 2,1”
TimerDa
Tip ročajaIntegrirano
Posodobitev programske opremeUSB
Stopnja zaščite (IP koda)IPX5
Napajanje in polnjenje
Tip akumulatorjaLi-Ion
Tipičen čas polnjenja60 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi4 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje3 pivoting razor blades
Višina reza, najmanj–največ20-50 mm
Širina košnje22 cm
Dve smeri rezanjaDa
Daily active time (mowing & charging) required11 h for maximum area capacity
Podatki o hrupu
Raven zvoka57 dB(A)
Varnostne funkcije
AlarmDa
PIN kodaDa
Dvižni senzorDa
Senzor nagibaDa
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel200 m
Low voltage cable5 m
Klini300 kosi
Skupne mere
Velikost izdelka, D × Š × V58 × 39 × 23 cm
Teža8.3 kg

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/si/izdelki/nega-trate/robotske-kosilnice/smart-sileno-life-750-m2-set/970571907/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gardena