Opis

Vrhunski, 5,1-kanalni sistem zvočnikov za domači kino s srednjetonskimi gonilniki s ploščato opno, visokotonci CMMD Lite in 200-vatnim brezžičnim globokotoncem – Sistem HKTS 65 je bil zasnovan kot komplet popolnoma integriranih zvočnikov za hišni kino in predstavlja uresničitev sanj vsakega filmskega ali glasbenega navdušenca. Inženirji pri podjetju Harman Kardon so poskrbeli za to, da vse komponente sistema delujejo popolnoma usklajeno, rezultat pa je bogata, realistična in vseobsegajoča zvočna slika. Sistem je sestavljen iz petih glasovno usklajenih satelitskih zvočnikov z močnimi srednjetonskimi gonilniki s ploščato opno in gladko zvenečimi visokotonci CMMD Lite na sprednji strani. Prostorski kanali so obogateni z odličnimi brezžičnimi nizkotonci, pri katerih se zvok sprošča navzdol (»down-firing«) in ki zagotavljajo popolnoma uravnoteženo predvajanje zvoka. Zvočniki so zaščiteni za videouporabo, zato jih lahko postavite ob televizor brez nevarnosti nastanka magnetne interference. Skrbno zasnovana 2-1/2-smerna funkcija »crossover« pomaga zagotoviti nemoteno prehajanje med visokofrekvenčnimi visokotonci satelitskih zvočnikov in srednjetonskimi gonilniki.

Priporočena moč ojačevalca je 20–150 W
Inženirji pri podjetju Harman Kardon so poskrbeli za to, da sistem zvočnikov HKTS 65 predvaja robusten zvok iz združljivega AVR (avdio/video sprejemnika) ali 20- do 150-vatnega ojačevalnika, če ga uporabljamo kot samostojno enoto ali kot del prostorskega ozvočenja.

Štirje 2-1/2-smerni, 25- do 150-vatni satelitski zvočniki z visokotonci CMMD Lite 
Štirje glasovno usklajeni satelitski zvočniki z dvojnimi srednjetonskimi gonilniki s 3-palčno (75-milimetrsko) ploščato opno in 1-palčnimi (25-milimetrskimi) visokofrekvenčnimi visokotonci CMMD Lite kupolaste oblike proizvajajo bogato, realistično in vseobsegajočo zvočno sliko s prepričljivimi zvočnimi učinki. 2-1/2-smerna funkcija »crossover« pomaga zagotoviti gladke prehode med srednjetonskimi gonilniki in visokofrekvenčnimi visokotonci satelitskih zvočnikov.

Brezžični nizkotonci, pri katerih se zvok sprošča navzdol (»down-firing«) z visoko močjo 200 W
Sistem HKTS 65 z 200-vatnim, navzdol obrnjenim nizkotoncem z 8-palčnim (200-milimetrskim) gonilnikom ponuja globok, prepričljiv in realističen zvok pri nizkih frekvencah, ki odlično dopolni podobe na zaslonu, pri čemer ne odvrača pozornosti od slike. Namestitev nizkotonca je s priloženim brezžičnim oddajnikom, ki omogoča povezavo izhoda nizkotonca s katerim koli ojačevalnikom ali sprejemnikom, zelo preprosta. Nizkotonec vaši izkušnji hišnega kina doda razkošno in prepričljivo zvočno dimenzijo, zahvaljujoč brezžičnemu delovanju pa se ne boste spotikali ob kable.

Celovit 5,1-kanalni sistem za prostorski zvok za domači kino
Sistem HKTS 65 vključuje prav vse, kar potrebujete za postavitev popolnega domačega kinosistema. V kompletu boste našli satelitske nizkotonce, nosilce za montažo na steno in vse potrebne kable. Ker so priložena tako odstranljiva stojala za police kot stenski nosilci za satelitske in sredinske zvočnike, lahko izbirate med različnimi možnostmi montaže glede na vaše želje in potrebe.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta zvočniškega kompleta
5.1
Barva
črna
Izhodna moč
200
Rms moč
200
Impedanca
8
Frekvenčni razpon

45-20000

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://eu.harmankardon.com/HKTS+65.html