Opis

UŠESNE SLUŠALKE ULTRASONE SAPHIRE: REFERENCA ZA UHO, ROČNO IZDELANA NA BAVARSKEM

Obožujemo glasbo – in izziv: pri razvoju Saphire smo se držali istih standardov v zvezi z neokrnjeno zvočno zvestobo, ki smo jih določili z našimi modeli naglavnih trakov iz proizvodnje.Saphire zbira naše dolgoletno strokovno znanje pri oblikovanju izjemnih slušalk in uresničuje edinstven podpisni zvok ULTRASONE v kompaktni ušesni obliki. S šestimi vozniki na stran ponuja Saphire neprimerljivo izkušnjo z ušesi, ki v svoji kategoriji določa merilo. Ročno ga izdelujejo izključno v naši delavnici v Gut Raucherberg na Bavarskem v Nemčiji.

BREZ KOMPROMISA

Številni proizvajalci poskušajo pri uporabi posameznih dinamičnih gonilnikov podrobno uravnotežiti napake in odpraviti napake z uporabo enega ali dveh dodatnih uravnoteženih gonilnikov armature (BA). Pri ULTRASONE smo se odločili za povsem drugačen pristop: s kombinacijo šestih BA in elektrostatičnih gonilnikov na štiri načine Saphire doseže edinstveno podrobno zvočno sliko v celotnem frekvenčnem spektru. Globoke, jedrnate basove skozi dva gonilnika BA na nizkih frekvencah, fine srednje in visoke tone z enim gonilnikom BA za vsakega srednjega in visokega spektra ter dva elektrostatična gonilnika, ki poudarjata izjemno visoke frekvence: pri zvoku z zvokom ni kompromisa Saphire.

CREED KAKOVOSTI

Tukaj v ULTRASONE smo ponosni na svojo bavarsko proizvodnjo. Od prvih osnutkov do končne montaže: Saphire je popolnoma zasnovan in vgrajen v izdelavo. Elegantno ohišje iz masivnega aluminija obkrožajo kromirani znaki z logotipom ULTRASONE.Verjamemo v trajnost naših izdelkov, zato za Saphire podeljujemo pet let garancije. Na voljo je z visokokakovostnimi kabli za uravnoteženo in neuravnoteženo delovanje z pozlačenimi 2-polnimi vtiči. S številnimi silikonskimi ušesnimi ušesi in visokokakovostnimi konicami Comply ™ Foam lahko Saphire prilagodite osebnim željam. Za čiščenje in prevoz obsega dobava krpo iz mikrovlaken, čistilno orodje in trdno ohišje.

TEHNIČNI PODATKI

  • Gonilnik: 6-vozniška 4-smerna hibridna tehnologija: 4 uravnoteženi gonilniki armature in elektrostatični dvojni visokotonec
  • Frekvenčno območje: 10 Hz – 50.000 Hz
  • Impedanca: 25 Ohm
  • Občutljivost (@ 1 kHz) SPL pri 0,1 mW: 106 dB
  • Teža: 15 g

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://ultrasone.com/saphire/?lang=en