Opis

O proizvodu

iRobot Roomba i7+ (i7558) z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

Robotski sesalnik Roomba® i7+ se nauči vašega doma in posesa umazanijo v trenutku – kjer in ko se zgodi. Samodejno izprazni tudi svoj koš za smeti, tako da se vam več mesecev ni treba ukvarjati z umazanijo ali s prahom.

 

Glavne prednosti Roombe i7+

 

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki
z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Za več mesecev lahko pozabite na sesanje
– do 60 dni bo i7+ samodejno praznil koš za smeti v vrečke Clean Base® za samodejno odstranjevanje umazanije z vrečkami AllergenLock™, ki imajo štiri plasti materiala, ki zavira alergene, da se vanje ujame 99 % cvetnega prahu in plesni.

Čisti, kadar, kjer in kot želite
– z napredno navigacijo lahko i7+ očisti umazanijo, kjer koli želite, kadar želite. In kar je prav tako pomembno, lahko ostane stran od mest, kamor nočete, da gre.

Sesalnik posesa umazanijo v trenutku
– Najnovejše mapiranje in pametna navigacija vam omogočata, da pošljete i7+ na mesta umazanije, ko se te zgodijo, s preprostim ukazom glasovne pomoči*.
*(Deluje z napravami, ki podpirajo Google Assistant in Alexa.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.)

Majhen prah? Večje usedline? To ni težava
– Posesa trdovratno umazanijo s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, ki uporablja dvojno gumijasto krtačo za različne površine in sesanje 10X Power-Lifting*.
*(V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 Series.)

Nauči se načina vašega življenja.
Posluša vaš glas – Nauči se vaših navad čiščenja in podaja prilagojene predloge. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij ali sezono odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

 

Podrobnosti

 

iRobot Roomba i7+

 

iRobot® Roomba® i7+ – Nauči se vašega doma. Vklopi se v vaše življenje.

 

 

iRobot Roomba i7+

 

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij.

 

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

 

iRobot Roomba i7+

 

Pozabite na sesanje za več mesecev.

 

Samodejno izprazni koš v vrečko AllergenLock™, v kateri se lahko zbere za 60 dni odpadkov, tako da vam več mesecevev ni treba razmišljati o sesanju.
Vrečke AllergenLock™ imajo štiri plasti materiala, ki ujame alergene, da se vanje ujame 99 % cvetnega prahu in plesni, tako da ne uhajajo nazaj v zrak.

 

iRobot Roomba i7+

 

Čisti, ko, kjer in kot vi želite.

 

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja.

 

iRobot Roomba i7+

 

V trenutku posesa umazanijo.

 

I7 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo iRobot Home App ali vaše glasovne pomoči Google ali Alexa i7 sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.

*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba i7+

 

Majhen prah? Večje usedline? Ni težav.

 

Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in 10X Power-Lifting Suction*, ki posesa umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, kjer koli se skrivajo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi tudi za podrobnosti.

*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 Series.

 

iRobot Roomba i7+

 

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

 

Robotski sesalnik Braava jet® i7+ se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google Assistant in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

*Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

 

iRobot Roomba i7+

 

Vodi jih resna pametna tehnologija.

 

Z navigacijo vSLAM® se i7+ nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

 

iRobot Roomba i7+

 

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

 

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

 

iRobot Roomba i7+

 

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

 

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.irobot.si/robotski-sesalniki/roomba-i7-i7558.html