Opis

Klarstein El Paso stropni ventilator, Srebrna

Stropni ventilator Klarstein El Paso s stropno osvetljavo nudi vam in vašim bližnjim po potrebi udobno hlajenje ali cirkulacijo toplega zraka. Stropni ventilator Klarstein El Paso s premerom 52″ (132 cm), s 3 nivoji hitrosti (visoka, srednja, nizka) in s 180 vrtljaji na minuto zanesljivo razgiba zrak v prostoru z eno tipko. Njegove tri robustne lopatice, ki po potrebi lahko delajo v dveh različnih smereh gibanja, omogočajo uporabo v toplih in hladnih dneh: v smeri gibanja urinih kazalcev kroži topli zrak pri stropu in v nasprotni smeri je prostor preskrbljen s hladnim zrakom. Vgrajena stropna luč z navojem E27 poleg tega prinaša svetlobo in omogoča prostorsko varčno instalacijo direktno na obstoječo električno omrežje. Številne funkcije naprave El Paso se lahko upravljajo direktno od spodaj s pomočjo daljinca. Hlajenje, cirkulacija toplote in stropna osvetljava v enem: stropni ventilator Klarstein El Paso prepriča s številnimi funkcijami in udobnim daljinskim upravljalnikom. Opozorilo: žarnice in baterije, ki so potrebne za daljinski upravljalnik, niso priložene v paketu.

 

Vrhunske lastnosti
Razvrstitev izdelkov na podlagi slike s primerjavo zmogljivosti naprav: Fan, 2 v 1: stropni ventilator in luč v eni napravi, Zmogljiv: velik, tih ventilator s premerom 52″ (132 cm), Hlajenje & cirkulacija: dve smeri obračanja za poletno in zimsko obratovanje, Stabilen: 3 robustne lopatice v videzu hrastovega lesa, Z daljave: udobno upravljanje zahvaljujoč dodanemu daljinskemu upravljalniku

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 x stropni ventilator , 1 x daljinski upravljalnik , navodila za uporabo v nemščini (naslednji jezik: angleški, francoski, španski, italijanski)

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Klarstein

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Klarstein

Tip

premer

meta_tag_design

Vir napajanja

Volumen pretoka zraka (maks.)

Prvotna barva

Poraba energije

Modes

Višina

Teža

Širina paketa

Višina paketa

Dolžina paketa

Teža paketa