Opis

Klarstein Powericer XXL naprava za izdelavo ledenih kock, Srebrna

Z napravo za izdelavo ledenih kock, proizvajalca Klarstein, bodo postali napitki osvežitev v toplih dneh. V času dela v barih in na raznih dogodkih, ostaja ta naprava neprestano hladna in jamči popolnoma nevtralen okus. Z močjo 160 W ne povzroča nikakršnih težav in ostaja nevpadljiv sodelavec, ki izpolnjuje svoje poslanstvo v mirni atmosferi in na prostorih za odmor, brez ustvarjanja hrupa. Industrijska naprava za izdelavo ledenih kock, bo zadovoljila največje potrošnike ledu, saj ima kapaciteto posode kar sedem kilogramov. Proizvaja kar 25 kilogramov ledenih kock v enem dnevu. Ledene in osvežilne kocke ledu so do trenutka uporabe pod arktično klimo in lahko dostopne zahvaljujoč izoliranim zložljivim vratcem. Zaradi preproste, srebrne konstrukcije iz nerjavečega jekla je naprava za izdelavo ledenih kock, proizvajalca Klarstein vizualno privlačna v različnih okoljih, od barskih prostorov pa vse do domačega gospodinjstva. Njegova moč je neizbežen pomočnik v času priprave velikih količin ledenih napitkov.

 

Vrhunske lastnosti
Naprava za izdelavo kock ledu z močjo 160 W in efektivnim sestavom hlajenja s posodo za 6 kg ledu, Notranjost, ki ne menja okusa in sestav črpanja, Kapaciteta izdelave: 25 kg v 24 urah, Zelo tih, učinkovit kompresor, Vključene lopatice in sestav cevk

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 x naprava , 1x dovodna cev za vodo , 1 x cev za odvod vode , 4 x britven prstan , 1 x lopatica , Navodila za uporabo v angleškem jeziku.

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Klarstein

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Klarstein