Opis

Klarstein Powericer XXXL industrijska naprava za proizvodnjo kock ledu, Srebrna

Naprava za izdelavo ledenih kock proizvajalca Klarstein osveži vsako pijačo. Vedno je dovolj hladna in zagotavlja popolnoma nevtralen okus. Z močjo 260 W neopazno izpolnjuje svojo nalogo popolnoma neslišno. Industrijska naprava za izdelavo ledenih kock zadovoljuje visoke potrebe proizvodnje ledu s kapaciteto posode 13ih kilogramov s proizvodnjo 50 kg ledenih kock na dan. Zmrznjene in osvežujoče ledene kocke so shranjene v arktični klimi ter lahko dostopne za izoliranimi vrati. Zahvaljujoč enostavni srebrni konstrukciiji iz nerjavečega jekla, se naprava za proizvodnjo ledenih kock proizvajalca Klarstein vizualno preprosto integrira v obstoječi bar ali kuhinjo. Njegova visoka učinkovitost je pomembna tudi za pripravo velikih količin ledenih pijač.

 

Vrhunske lastnosti
Naprava za proizvodnjo kock ledu moči 260 W, z učinkovitim sestavom hlajenja in 13 kg posodo, Kapaciteta proizvodnje: 50 kg v 24 urah., Zelo miren, močan kompresor, Vključujoč lopatico in odvodno-dovodni sestav

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 x naprava , 1x dovodna cev za vodo , 1 x cev za odvod vode , 4 x britven prstan , 1 x lopatica , Navodila za uporabo v angleškem jeziku.

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Klarstein

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Klarstein