Opis

Opcije:

Zaradi relativno “kompaktne” velikosti ta model ponuja največjo stopnjo prilagodljivosti pri postavitvi v linijo Heritage Series. Prvič predstavljen leta 1957, trikotna zasnova Heresy, ki se je začela kot kompakten zvočnik na srednjem kanalu, ki je spremljal Klipschorn® v stereo zvočnikih s tremi zvočniki.

Cena velja za kos!

Lastnosti:

 • Trosmerna zasnova z gonilnimi sredinsko-frekvenčnimi in visokofrekvenčnimi kompresijskimi gonilami iz titanove membrane z rogom
 • 12-palčni nizkotonec z neposrednim sevanjem za močne nizke frekvence
 • Občutljivost 99 dB prinaša gladek, dinamičen in nizko popačen zvok
 • Na voljo v visokokakovostnem furnirju iz lesa Black Ash, Cherry ali Walnut
 • Oblikovano in sestavljeno v ZDA

  MALA KRIVOVERSTVO JE DOBRO ZA DUŠO

  Predstavljamo svetovnega prvaka za funt za funt. Ne glede na to, ali gre za vašo rastočo zbirko vinil, domači kino ali karkoli drugega.

  Nič ni močnejše. Obdobje.

Tudi če jih nikoli ne vklopite, so prva stvar, ki jo nekdo opazi v sobi – in ko jih vklopite, lahko njihov čist, hrustljav zvok navduši tudi najbolj zahtevne ljubitelje zvočnikov.

Gear Patrol

OBLIKOVANO IN SESTAVLJENO V ZDA. MADE TO ROCK.

Z ohišjem, ki je že več kot 50 let ponosno ročno izdelano v Hopeju v Arkansasu, zvočnik Klipsch Heresy III priča o kakovosti, ki jih Klipsch zahteva od vsakega svojega zvočnega izdelka.

Tu je še 50 let herezije.

DANAŠNJA HEREZIJA

Leta 1985 smo v tem modelu naredili nekaj sprememb in izboljšav ter ga ponovno izdali kot Heresy II. Danes ima nova Heresy III močnejši nizkotonec, dvožično omrežje in visokotonec iz titanove membrane z večjim magnetnim sklopom. Srednjetonski kompresijski gonilnik ima tudi novo titanovo membrano.

Poleg nemotenega, dinamičnega in nizkega popačenja je Heresy III na voljo v visokokakovostnem furnirju iz češnjevega, orehovega ali črnega pepela. Vključeno je poševno stojalo za postavitev tal, ki ga je mogoče odstraniti za omare.

Upoštevajte: izdelki serije Klipsch Heritage so izdelani po naročilu, z omarami, ki so ročno izdelane v ZDA v našem proizvodnem obratu Hope, Ark. Izberite “standardno pošiljanje” in dovolite do 8 tednov obratovanja.

GREAT AMERICAN SPEAKER COMPANY

Naš ustanovitelj Paul W. Klipsch je bil inženir, izumitelj, nor in certificiran genij. Vse življenje je poskušal svetu dati boljši zvok. Od leta 1946 smo nadaljevali strast našega ustanovitelja k zagotavljanju najboljše domače zvočne izkušnje.

Ne kupujete zvočnika – kupujete delček ameriške zvočne zgodovine, ki temelji na več kot 70 -letni slabi akustični tehnologiji.