Opis

Opcije:

Referenčni talni zvočnik R-24F lahko napolni majhno do srednje veliko sobo z neprimerljivim zvokom. V tej manjši omari so dvojni bakreni nizkotonci in visokotonski zvočnik, ki zagotavljajo izjemne zmogljivosti, ne da bi pri tem porabili veliko prostora.

Cena velja za kos!

Lastnosti:

  • Dinamičen visokotonec z linearnim potovalnim vzmetenjem iz aluminija
  • Dvojni 4,5-palčni nizkotonci IMG z bakrenim vrtenjem in visoko zmogljivostjo
  • Mere: 34,75 “V x 6,5” Š x 10 “D
  • Omara iz polimernega furnira iz brušenega črnega materiala

VEČ OOMPH V VAŠEM OHMS

Talni zvočniki Klipsch Reference R-24F vsebujejo našo lastniško tehnologijo 90×90 Tractrix Horn, združeno z aluminijastim visokotoncem, za najbolj impresiven vrhunski odziv in večjo razširitev, izboljšano slikanje in močno dinamiko. Tako nastane najčistejši, najbolj naraven zvok.

Referenčna serija Klipsch desno na sredini

VEČ FLEIRA V VAŠI ZVESTI

Visokotonec Linear Travel Suspension (LTS) zmanjšuje popačenje za boljše in podrobnejše delovanje, medtem ko nizkotonec z vbrizganim grafitom (IMG) z bakrenim vbrizgavanjem zagotavlja izjemen nizkofrekvenčni odziv z minimalnim lomom stožca in popačenjem. Skupaj zagotavlja najvišjo učinkovitost zvočnikov v svojem razredu.

Talna stojna rešetka Klipsch Reference Series nazaj

SREČO LAHKO KUPITE

BAKREN JE IN ČREN

Talni zvočniki Klipsch Reference R-24F imajo vrata za sprednji vžig, ki se popolnoma ujemajo z ohišjem in gonilniki. Ta zasnova je natančno razširjena, da zmanjša turbulenco tudi pri najnižjih frekvencah. 5-smerne zavezujoče opore zagotavljajo največjo prilagodljivost povezave. Referenčni zvočniki Klipsch, zaključeni s črnim polimernim furnirjem, vam omogočajo, da slišite, kaj ste zamudili.

Klipsch Legacy Pwk

VELIKO AMERIČNO DRUŽBO ZVOČNIKOV

Naš ustanovitelj Paul W. Klipsch je bil inženir, izumitelj, nor in certificiran genij. Vse življenje je poskušal svetu dati boljši zvok. Od leta 1946 smo nadaljevali strast našega ustanovitelja k zagotavljanju najboljše domače zvočne izkušnje.

Ne kupujete zvočnika – kupujete delček ameriške zvočne zgodovine – zgrajen na več kot 70 let slabi akustični tehnologiji.

Specifikacije:
FREQUENCY RESPONSE 45 – 24k +-3dB
SENSITIVITY 95dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING 75W RMS / 300W Peak
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
HIGH FREQUENCY HORN 90º x 90º Tractrix Horn
LOW FREQUENCY DRIVER Two 4.5″ (25.4cm) IMG woofers
CROSSOVER 1600Hz
ENCLOSURE TYPE Bass-reflex via front firing port
INPUT TYPE Dual Binding Posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT 34.75″ (88.27cm) with feet
WIDTH 6.5″ (16.51cm)
DEPTH 10″ (25.4cm) with grille
WEIGHT 25lbs (11.34kg)
FINISH Brushed Black Polymer Veneer
BUILT FROM 2015Več specifikacij: https://d2um2qdswy1tb0.cloudfront.net/product-specsheets/R-24F-Spec-Sheet.pdf?mtime=20160901100627&focal=noneGarancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.klipsch.com/products/r-24f

Dodatne informacije

Proizvajalec

Klipsch