Opis

Opcije:

Centralni zvočnik RP-404C prinaša natančno akustiko, ki vaše filme in glasbo popelje na povsem novo raven. 4-palčni 4-palčni nizkotonci Cerametallic ™ z bakrenim vrtenjem ponujajo neverjeten zvok in slog.

Lastnosti:

  • 1 ”Titanium LTS ventiliran visokotonec s hibridnim trugom Tractrix®
  • 4 -palčni 4 -palčni bakreni nizkotonci Cerametallic ™
  • Bass-Reflex prek vrat za vžig zadaj Tractrix ®
  • Vrhunski zaključki iz ebenovine in oreha, odporni na praske
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Dimenzije: 5,7 “x 26” x 13 “

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Zaščitena tehnologija Klipsch Tractrix® z rogovi zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija zvočnika osrednjega kanala RP-404C usmerjena neposredno na poslušalca in zmanjšuje nezaželen, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten-kar pomeni, da doživite najbolj jasen, podroben, možen resničen zvok.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonec Cerametallic ™ je zvočni in estetski podpis zvočnikov sredinskega kanala RP-404C. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.