Opis

Opcije:

Referenčni prostorski zvočniki Premiere RP-502S prinašajo kar najbolj zmogljiv in obsežen zvok. Nobena druga blagovna znamka ne more prinesti tega prostorskega zvoka gledališke kakovosti v vaš dom, kot je Klipsch.

Cena velja za par!

Lastnosti:

  • Dvojni 1 -palčni Titanium LTS ventilacijski visokotonec s hibridnimi rogovi Tractrix®
  • Dvojni 5,25 -palčni bakreni nizkotonci iz keramike ™ Cerametallic ™
  • Široka disperzijska prostorska tehnologija
  • Vrhunski zaključki iz ebenovine in oreha, odporni na praske
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Dimenzije: 13,85 x 11,88 x 7,49 palca

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Zaščitena tehnologija Klipsch Tractrix® s hupami zagotavlja visokofrekvenčno energijo zvočnika prostorskega zvoka Reference Premiere, ki je namenjena neposredno poslušalcu in zmanjšuje neželeni, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten-kar pomeni, da doživite najbolj jasen, podroben in resničen zvok možen zvok.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonec Cerametallic ™ je podpis zvočnikov za prostorski zvok Reference Premiere za zvok in estetiko. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.

ANATOMIJA NIVOFERJA

Klipsch Cerametallic ™ stožci so mat za dvoslojno bakreno navita zvočna tuljava za izjemno prevodnost.

Referenčni nizkotonski zvočniki Premiere so nameščeni v nerezonirajoči košari iz vtisnjenega jekla, ki je pritrjena na motor z velikim magnetom za izjemno učinkovitost in nizko popačenje, za optimalno akustično izvedbo pa je prilagojena našim visokotoncem, obremenjenim z rogovi.