Opis

Opcije:

Talni zvočnik Klipsch RP-8000F oddaja neverjeten kinematografski zvok z uporabo naše lastniške tehnologije z rogovi Tractrix ® in dvojnih 8-palčnih nizkotoncev Cerametallic ™ iz bakra.

Cena velja za kos!

ANDREW ROBINSON “ZVOČNIK LETA POD 1500 USD” ZMAGOVALEC NAGRADE 2020:
ROBINSON 2020 ZVOČNIK POD 1500

Lastnosti:

  • 1 ”Titanium LTS ventiliran visokotonec s hibridnim trugom Tractrix®
  • Dvojni 8 -palčni nizkotonci iz bakrenega metala Cerametallic ™
  • Bass-Reflex prek vrat za vžig zadaj Tractrix ®
  • Dvojni vezni stebri za dvožične/bi-amp
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Dimenzije: 43,12 x 10,90 x 17,56 palca

HYBRID TRACTRIX® HORN TEHNOLOGIJA

Lastna tehnologija za nalaganje trub Klipsch Tractrix® zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija talnega zvočnika RP-8000F usmerjena neposredno na poslušalca in zmanjšuje nezaželen, umetni odmev, ki ga povzroča posredni zvok, ki se odbija od sten-kar pomeni, da boste doživeli najbolj jasen, podroben in resničen zvok možno.

ANTOMIJA ROGOV

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere imajo stisnjeno oblikovano silicijevo površino, ki je matirana s trupom 90 ° x 90 ° Tractrix, da zmanjša resonanco rogov za bolj gladek frekvenčni odziv. Računalniško modelirani fazni vtiči Klipsch delujejo kot mehanski filter, ki dodatno zagotavlja gladek, raven frekvenčni odziv, hkrati pa ščiti visokotonec pred poškodbami.

VENTILNI VISOKOTONEC

Odzračena zasnova visokotonca zmanjšuje stoječe valove za membrano visokotonca za bolj gladko visokofrekvenčno reprodukcijo.

Majhna, vendar trdna sestava diafragme titanovega visokotonca presega zmogljivosti visokotoncev iz aluminija, polimera ali svile.

Klipschova nagrajena tehnologija Linear Travel Suspension uporablja batne premike titanove membrane, ki zmanjšuje popačenja in oddaja resničen zvok.

Ohišje iz keramičnega magneta zagotavlja vrhunske zmogljivosti, visokotonci Klipsch Reference Premiere pa postavljajo standard v akustični reprodukciji.

CERAMETALLIC ™ NIŽALNIKI ™

Klipsch lastniški nizkotonci Cerametallic ™ so zvočni in estetski podpis zvočnikov RP-8000F. Ti izjemno lahki, togi materiali ohranjajo svojo obliko, hkrati pa lahko z največjo učinkovitostjo oddajajo nižje frekvence.

ANATOMIJA NIVOFERJA

Klipsch Cerametallic ™ stožci so mat za dvoslojno bakreno navita zvočna tuljava za izjemno prevodnost.

Referenčni nizkotonski zvočniki Premiere so nameščeni v nerezonirajoči košari iz vtisnjenega jekla, ki je pritrjena na motor z velikim magnetom za izjemno učinkovitost in nizko popačenje, za optimalno akustično izvedbo pa je prilagojena našim visokotoncem, obremenjenim z rogovi.