Opis

Cena je za kos!

Zvočniki serije Klipsch Reference Premiere so popolnoma prenovljeni z najnovejšo akustično tehniko in oblikovanjem.

  • Hibridni trup 90×90
  • Linearni potovalni viseči visokotonec
  • Preden bakreni keramični nizkotonci
  • MDF omara z zaključkom iz brušenega polimernega furnirja
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva rešetka
Logotip Avsforum

Široko razpršeni prostori RP-250S so res odlično opravili svoje delo … zagotovili so odličen občutek zaokroženosti in sledili mogočnemu odru, ko so stvari postale glasne.

Mark Henninger | AVS forum

NOV HORN + MREŽA

Trup Tractrix® smo preoblikovali iz roga 60 × 90 v rog 90 × 90 za širše območje razpršenosti. Ta kvadratni rog je združen s krožnim grlom za boljšo uprizoritev zvoka, hkrati pa ohranja dinamičen in močan zvok zvočnika Klipsch.

Močne, fleksibilne rešetke, ki se magnetno odstranijo in razkrijejo čisto pregrado. Za razliko od serije Reference II so bili magneti vgrajeni v pregrado za vrhunsko zmanjšanje visokofrekvenčne difrakcije.

Digital Trends Black

Klipschov referenčni sistem Premiere želi doseči nekaj resnega udarca za vaš denar in pri tem so zelo uspešni. Klipsch je tehnologijo nekaterih svojih vrhunskih zvočnikov uvrstil v serijo Reference Premiere, ki podjetju ponuja najboljši zvok za dolar.

Caleb Denison | Digitalni trendi

OBLIKOVANO ZA VAŠ DOM

Enostaven za obešanje na steno ali postavitev na stojalo za zvočnike. Združili smo popolnoma nov, vrhunski lesni polimerni furnir s furnirjem iz brušenega polimera, da bi sistemu Reference Premiere dodali sodobnejšo estetiko. Čiste, brezhibne linije teh zvočnikov omogočajo njihovo vgradnjo v kateri koli dekor.

DOLBY ATMOS PRIPRAVLJEN

Želite dodati več kot le prostorski zvok? Dolby Atmos prinaša zvočno poloblo, ki poslušalca popolnoma zanese v njihove filme in glasbo. S podpisno nadzorovano usmerjenostjo Klipscha so naši zvočniki idealna izbira za izvajanje te vrhunske zvočne scene.