Opis

Brezžični nizkotonec Klipsch RW-100SW z 10-palčnim bakrenim nizkotoncem iz bakrenega metala Cerametallic ™ prinaša nizke frekvence podpisa Klipsch, ki ustvarjajo osupljivo zvočno izkušnjo domačega kina.

REFERENČNA BREZŽIČNA POVEZAVA CES 2019, NAGRAJENA LETA 2019
High Def Digestlogo

Lastnosti:

PRAVA ZABAVA:
Legendarni, podroben in dinamičen zvok, ki ste ga pričakovali od Klipscha

PRAVO BREZŽIČNO:
Dodajte ta nizkotonec v referenčni brezžični sistem in brez težav povežite vse prek televizorja LG OLED ali NanoCell, združljivega z WiSA, naprave Windows 10 ali Mac O/S 10 ali Xbox One z brezžičnim oddajnikom za domači kino Axiim LINK

PRAVA PREPROSTOST:
Pridobite brezkompromisen brezžični zvok, ki presega vse zvočne plošče na današnjem trgu. S sistemom, ki je enostaven za namestitev, začnite s stereo, dvokanalnim sistemom in prerastejte v popoln sistem domačega kina 7.1 *

* Televizorji LG OLED in NanoCell lahko podpirajo do 5.1 sistema domačega kina. XBox One, Windows in Mac lahko podpirajo konfiguracijo do 7.1.

KAJ JE KLIPSCH REFERENCE WIRELESS?

Popolnoma brezžičen in enostaven za namestitev pravi sistem prostorskega zvoka, ki presega vse zvočne palice na trgu. Linija Klipsch Reference Wireless vključuje centralni zvočnik RW-34C , sprednji in zadnji monitor RW-51M ter brezžični nizkotonec RW-100SW . Te zvočnike lahko mešate in ujemate, da ustvarite zmogljive zvočne sisteme v kateri koli konfiguraciji, od stereo (2.0) do velike in drzne gledališke izkušnje 7.1. Referenčni brezžični izdelki se povezujejo z brezžičnim oddajnikom za domači kino Axiim LINK na čelu.

TR U E ZABAVA

Brezžični nizkotonec Klipsch Reference RW-100SW vašim filmom in glasbi doda še eno bogato plast navdušujočega zvoka. Ta brezžični 10-palčni nizkotonec z ikonskimi nizkotonci IMG z vrtečim se bakrenim zvokom zagotavlja najboljšo izkušnjo nizkih tonov na svetu.

TR U E BREZŽIČNO

Brezhibno dodajte RW-100SW v svoj referenčni brezžični sistem in se v nekaj sekundah povežite s televizorjem LG OLED ali NanoCell, združljivim z WiSA 2019, napravo Windows 10 ali Mac O/S 10 ali Xbox One z brezžičnim oddajnikom Axiim LINK za domači kino.

TR U E SIMPLICITY

S tehnologijo WiSA lahko nizkotonec RW-100SW postavite kamor koli v prostoru, da zagotovite, da čutite vsako nizko frekvenco vse do prstov.