Opis

Canon EOS 6D Mark II

Ne glede na to, ali ustvarjate ambicioznejši projekt ali fotografirate profesionalno , vam EOS 6D Mark II ponuja vse, kar potrebujete za naslednje vznemirljive korake

Majhen fotoaparat s polnim kadrom – z velikim srcem

Ta primerjalna zasnova DSLR ima tesnila, odporna na prah in vlago, in se zaradi znanega ravnanja dobro prilega vaši obstoječi opremi EOS.

Vaši naslednji ustvarjalni koraki v fotografiji

Portretnim fotografom bo všeč nizka globinska ostrina, ki jo zagotavlja polnozaslonski senzor EOS 6D Mark II , kot tudi posnetki naprave s hitrostjo 6,5 fps . Pri fotografiranju pokrajin senzor s 26,2 milijona slikovnih pik zajema slike s popolnimi podrobnostmi in dodatnim dinamičnim razponom – za fotografije, ki izžarevajo resnično globino in ostrino.

Visoko natančno ostrenje za izjemno ostrino

Napredno samodejno ostrenje uporablja 45 pik navzkrižnega tipa za natančnost ostre igle, tudi v temi, podobni mesečinam. Samozavestno fotografirajte z majhno globinsko ostrino in sledite dinamičnemu motivu, ki se premika po kadru .

Canon EOS fotoaparat

Pazi na svet

EOS 6D Mark II je velika pentaprizemsko iskalo kaže svet prave resničnosti, tako da se lahko povežete z vašim predmetov glede na vaše instinkte.

Sestava iz katerega koli kota

Zaslon spremenljivim kotom EOS 6D Mark II , ki ga je mogoče zložiti in zasukati v katero koli smer, lahko enostavno posnamete od spodaj in od zgoraj . Poskusite posneti slike v višini pasu za bolj naravne portrete.

Canon EOS fotoaparat

Vgrajeni GPS * spremlja vsak vaš korak

Posnemite vsako sliko s trenutno lokacijo – kjer koli na svetu. Kadar koli iščete lokacijo , lahko izsledite ubrano pot in svoje dogodivščine predstavite z natančnim napisom.

Zasnovan za tesno sodelovanje s pametnimi napravami

EOS 6D Mark II poveže s pametno napravo z enostavnim -to- set Wi-Fi povezavo preko Bluetooth® . ** Prebrskaj in izberite slike na zaslonu naprave in jih delite s prijatelji. Napravo lahko uporabite tudi kot daljinski upravljalnik – vključno z ogledom v živo.

Filmski video posnetki v polni visoki ločljivosti

Posnemite fantastične posnetke v polni visoki ločljivosti z majhno globinsko ostrino, značilno za profesionalne videoposnetke. Dual Pixel CMOS AF natančno prilagojena za nenadno in ostro brez motečih preusmerimo ostati na premikajočih se objektov, stabilizacija vgrajen 5-osi slika in digitalni učinki odpravlja nezaželeno tresenja fotoaparata.

S kamero lahko posnamete 4K videoposnetke s časovnim zamikom, da posnamete neverjetno počasne spremembe v določeni sceni .

Dobrodošli v svetu strojev EOS
EOS 6D Mark II podpira sistem kamer, objektivov in dodatkov, ki mu zaupajo vsi fotografi po vsem svetu.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/cameras/eos-6d-mark-ii/