Opis

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Vrhunska sistemska kamera
E-M5 Mark II

Bodite previdni, pripravljeni – čisti in ostri! Z najmočnejšim stabilizatorjem slike * na svetu je idealen za kristalno jasne slike in videoposnetke – tudi pri šibki svetlobi, brez stativa. Naprej, nazaj, navzgor, navzdol, vstran, nagnjeno, poševno … ne glede na to, v katero smer gre, vgrajeni 5-osni stabilizator slike odpravlja vse možne učinke gibanja. Omogoča tudi stabilnost slike iskala in olajša iskanje natančne sestave.

* Standard CIPA, ki temelji na podatkih iz januarja 2015

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Izjemna zmogljivost v velikosti dlani

Z E-M5 Mark II dobite popolnoma profesionalno obleko v popolnoma prenosni velikosti. Ne samo, da tehtale 417 g , ampak je tudi gradbena kakovost gradnje izjemna. Ker je mati narava odporna na kapljice, prah in zmrzal , vam ne more stati na poti, če želite posneti zares kreativno fotografijo ali video. Olympus OM-D E-M5 Mark II se s svojo kompaktno velikostjo zlije z okolico, njegova prisotnost moti motive, tako kot pri velikih fotoaparatih D-SLR.
 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Snemanje filmov je enostavno

Znebite se težav okorske uporabe stabilizatorja kamere, ki je običajno potreben za snemanje filmov kakovostne kinematografije. E-M5 Mark II je najmočnejši 5-osni stabilizator slike * z vsem, kar potrebujete za ročne posnetke. Omogoča vam stabilno snemanje dogodkov, tudi ko ste na poti. Z visokimi bitnimihitrostmi do 77 Mb / s in večkratnimi hitrostmi snemanja lahko posnamete zgodbe v osupljivi kakovostiFull HD .

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Posodobitev vdelane programske opreme

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Odslej: Focus Stacking

Zahvaljujoč optimizirani pomnilniški funkciji je funkcija Focus Stacking zdaj na voljo tudi v E-M5 Mark II. Povečajte globino slik, hkrati pa ohranite enako jasnost in umetniške izreke. *

Novi umetniški filter Bleach Bypass

Umetniški filter Bleach Bypass, ki se spominja na dobo barvnega filma, ustvari toplo, mistično vzdušje za vsak predmet – hkrati pa poudari kovinsko iskrico avtomobilov in strojev.

 

* Združljiv z naslednjimi lečami: M.Zuiko Digital ED 12-100mm 1: 4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7-14mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150 mm 1: 2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1: 1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1: 3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1: 2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1: 4.0 JE PRO 

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Lastnosti

Snemanje iz novih perspektiv

Ker je LCD zaslon na dotik mogoče zasukati v vse smeri, lahko snemanje filmov s posebnega vidika poteka na zelo ustvarjalne načine. Nadzirajte mikrofon in sistem časovne kode na zaslonu ali pa enako enostavno uporabite digitalni merilnik nivoja.

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Turbopolnite ločljivost

Če je cilj zajeti drobne podrobnosti: večja je ločljivost, boljša. Zato je bila nova funkcija snemanja z visoko ločljivostjo 40 milijonov dodana E-M5 Mark II . Ta način posname 8 slik v seriji in nato strne posnetke v eno sliko. Tako ustvarjeno sliko z ločljivostjo 40 milijonov slikovnih pik lahko na primer uporabite za umetniška dela ali pokrajinsko fotografijo.

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Odkrijte priročnost brezžične povezave

Nadzirajte fotografiranje – na daljavo s pametnega telefona, brezžično. Zahvaljujoč vgrajeni funkciji WiFi E-M5 Mark II lahko zaslonko in hitrost zaklopa ter druge nastavitve nadzirate, ne da bi se dotaknili stroja.Aplikacija OLYMPUS Image Share, nameščena v vašem telefonu, vam pomaga tudi enostavno deliti svoje posnetke na spletnih mestih za družabna omrežja.

Slika je samo za ponazoritev.

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Več vrst leč

Odkrijte sistem kompaktnih leč, ki vas osvobaja! Več kot 40 leč v sistemu OLYMPUS Micro-Four-Thirds – več jih je v oblikah, odpornih proti prahu, kapljanju in zmrzali – ponuja impresivno paleto, ki v celoti ustreza potrebam umetniške vizije, makro, širokokotnega in telefoto. Njihova visoka raven kakovosti dopolnjuje napredne tehnološke rešitve OM-D za zajem briljantnih fotografij in video posnetkov. 

Dodatna oprema: 12–40 mm f2,8 PRO objektiv. Dodatne leče lahko kupite ločeno.

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Dodatne lastnosti

Olympus OM-D E-M5 Mark II

Olympus OM-D E-M5 Mark II

Funkcija tihe osvetlitve

Bodite v središču dogajanja, vendar ne bodite v središču! V načinu tihe osvetlitve sprožilec ne oddaja zvoka – zato lahko posnamete posnetke v popolnem načinu brez beleženja zgodovine.

Kompozitni način v živo

Posnemite eno osupljivo sliko predmetov z dolgo osvetlitvijo, na primer fotografiranje zvezd.Način Live Composite zagotavlja popoln učinek s posebnim nadzorom svetlosti. Odlična pomoč za ustvarjalne slike: pred rezultatom si oglejte rezultat!

Olympus OM-D E-M5 Mark II

 

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.olympus.si/site/en/c/cameras/om_d_system_cameras/om_d/e_m5_mark_ii/index.html?icid=WinterBonus-2017-ClaimLP-Link-Product5ii