Opis

S fotoaparatom ILCE7M3 je kakovost slik sedaj še višja, saj uporablja povsem prenovljeni slikovni senzor in sistem za obdelavo slik. Zdaj lahko posnamete najpomembnejše trenutke, saj imate zagotovljeno izboljšano zmogljivost samodejnega ostrenja, hitro neprekinjeno fotografiranje do 10 sličic/sekundo2, možnost snemanja videoposnetkov 4K in delovanje, ki smo ga bistveno nadgradili z modela A7 II.

Senzor polnega formata z ločljivostjo 24,2 MP z osvetlitvijo iz ozadja

35-milimetrski slikovni senzor Exmor R™ CMOS polnega formata ponuja ločljivost 24,2 milijona slikovnih pik12, osvetlitev iz ozadja in zasnovo krožnega objektiva brez vrzeli za izjemno občutljivost ter dinamični razpon. Bakrene žice in komunikacijski procesor LSI zagotavljajo dvakrat hitrejšo13 hitrost branja podatkov.

Funkcija samodejnega ostrenja oči zdaj podpira tudi neprekinjeno samodejno ostrenje

Samodejno ostrenje oči po novem podpira način AF-C (neprekinjeno samodejno ostrenje) z večjo natančnostjo, ki izboljša fotografiranje portretov, večja hitrost samodejnega ostrenja pa omogoča lažje fotografiranje portreta premikajočega se subjekta, tudi če subjekt gleda navzdol in stran od fotoaparata ali če nanj pada svetloba iz ozadja in je obraz delno zatemnjen. ?7 III podpira samodejno ostrenje oči za objektive serije A, nameščene prek adapterja.

Fotografiranje, ki preprečuje migetanje

Migotanje fluorescentne in druge umetne svetlobe je zaznano samodejno, časovna nastavitev zaklopa pa je nastavljena tako, da minimira učinek migotanja na fotografijah. Na ta način so odpravljene nepravilnosti osvetlitve in barv na vrhu in na dnu slik, posnetih pri visokih hitrostih zaklopa, kakor tudi nedoslednost osvetlitve in barv na zaporednih posnetkih, zato lahko v zaprtih prostorih fotografirate bolj brez skrbi.

Širša, hitrejša, stabilnejša zmogljivost samodejnega ostrenja (AF)

Z razvijanjem sistema obdelave slik in z algoritmi samodejnega ostrenja iz fotoaparata ?9, ki smo jih optimizirali za ?7 III, smo izboljšali hitrost samodejnega ostrenja, natančnost in zmogljivost sledenja. 693 točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem in 425 točk samodejnega ostrenja z zaznavanjem kontrasta zagotavlja široko pokritje z visoko gostoto. Hitrost samodejnega ostrenja je do dvakrat boljša, z natančnejšo zmogljivostjo sledenja samodejnega ostrenja pa lahko posnamete in vzdržujete ostrino hitro premikajočih se predmetov z nepredvidljivimi premiki. Izdelek ?7 III zagotavlja tudi zanesljivo samodejno ostrenje do svetlosti EV-3

LCD-zaslon na dotik za preprosto in hitro upravljanje ostrenja

LCD-zaslon tipa 3.0 z 922.000 slikovnimi pikami ponuja upravljanje na dotik in svetle, jasne in natančne poglede tudi na prostem. S funkcijo ostrenja na dotik lahko v trenutku zaostrite na točko, ki se jo dotaknete na zaslonu, s sledilno ploščico pa s prstom povlečete okvir ostrenja na LCD-zaslonu, medtem ko gledate posnetek skozi iskalo. LCD-zaslon lahko nagnete celo do 107° navzgor in do 41° navzdol, kar vam omogoča prilagodljivo in udobno držanje fotoaparata in nadzor posnetkov.

Senzor polnega formata z ločljivostjo 24,2 MP z osvetlitvijo iz ozadja

35-milimetrski slikovni senzor Exmor R™ CMOS polnega formata ponuja ločljivost 24,2 milijona slikovnih pik, osvetlitev iz ozadja in zasnovo krožnega objektiva brez vrzeli za izjemno občutljivost ter dinamični razpon. Bakrene žice in komunikacijski procesor LSI zagotavljajo dvakrat hitrejšo13 hitrost branja podatkov.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Tip fotoaparata
sistemski
Ločljivost tipala fotografija
24 MIO slikovnih točk
Razpon objektiva
/
Način snemanja
4K
Brezžična povezava
Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
7,6 cm (3”)
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Vrtljiv zaslon
da
Stabilizator slike
večkratni
Ostrenje
avtomatsko in ročno
Vrsta pomnilniške kartice
SD kartica
Procesor
BIONZ X
Iso občutljivost
51200
Vgrajen mikrofon
da

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.sony.com/electronics/interchangeable-lens-cameras/ilce-7m3-body-kit