Opis

V tem osnovnem kompletu za vlogerje dobite vse potrebno za ustvarjanje vlogov, ki bodo pritegnili pozornost. Vključuje brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 50, objektiv NIKKOR Z DX 16–50 mm VR, ekskluzivno oblikovano pritrditveno ploščo SmallRig, mini stativ Manfrotto in usmerjeni mikrofon Rode VideoMicro za jasen zvok.

Ujemite lepoto, zaradi katere vam zastane korak, s tem brezzrcalnim fotoaparatom, ki je v vaših rokah kot doma. Drzne barve pri šibki svetlobi. Že znana poza iz nepričakovanega kota. Igra senc, ko je sonce visoko. Lahek in okreten brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 50 ustvarja sijajne fotografije in osupljive videoposnetke. Je hiter, zmogljiv in preprost za uporabo.

Izvrstna kakovost slike pri fotoaparatu Nikon Z 50 bo poskrbela, da podobi sveta, kot jo vidite, ne bo nič manjkalo. Nikonov široki bajonet Z velikemu tipalu formata DX z 20,9 milijona slikovnih točk omogoča, da ujame več svetlobe po celotnem kadru. Več svetlobe pa pomeni več podrobnosti. Naj bo podnevi ali ponoči, barve na fotografijah in videoposnetkih bodo bolj žive. Globina bo še globlja. In ostrina izjemna.

Po želji ustvarjajte popolnoma izostrene fotografije in videoposnetke 4K. Hibridni sistem AF (samodejno ostrenje) je hiter, natančen in vse poteka izjemno gladko. Točke AF na tipalu pokrivajo 90 % kadra (približno) vodoravno in navpično – za vrhunsko ostrino od roba do roba. Motivi se v trenutku izostrijo, ne glede na to, ali so natančno na sredini, bolj ob strani ali pa se premikajo.

Snemanje filmov s fotoaparatom Nikon Z 50 je preprosto. Posnamete lahko videoposnetke 4K/UHD pri 30p in počasne posnetke v polni ločljivosti HD. Brez omejitev faktorja izreza boste lahko izkoristili polno širino velikega tipala formata DX. Med snemanjem lahko naredite tudi fotografije in ustvarite dramatične pospešene intervalne posnetke 4K.

Ultra ostro elektronsko iskalo (EVF) vam omogoča, da vse vidite jasno, pa če fotografirate ali snemate videoposnetke. EVF lahko prikaže naravno sliko, podobno kot optično iskalo v fotoaparatu D-SLR. Lahko pa si tudi ogledate slike, kot bodo videti z uveljavljenimi nastavitvami. Pogled bo neoviran in miren, tudi če povečate goriščnico za potrditev izostritve.

Hitre povezave Wi-Fi® in Bluetooth® vam omogočajo pošiljanje fotografij in videoposnetkov v katero koli napravo za shranjevanje ali skupno rabo. Nikonova aplikacija SnapBridge olajša deljenje datotek JPEG in videoposnetkov z drugimi kar na poti, lahko pa tudi na daljavo posnamete fotografije in videoposnetke.

Glavne lastnosti Nikon Z50

 • 23,5Mpx senzor CMOS
 • 4K UHD video zaporedje
 • 7,6 cm (3,2″) TFT LCD zaslon
 • WiFi in Bluetooth povezava
 • Objektiv NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR
 • Stativ, montažna tirnica in usmerjeni mikrofon

Natančne podrobnosti

Kombinacija 23,5Mpx CMOS senzorjev in elektronsko iskalo (EVF) 2 360 tisoč slikovnih pik zagotavlja, da kompaktna kamera Z50 zagotovo ne pogreša ničesar. Prefinjen sistem samodejnega ostrenja zagotavlja, da bo vaš objekt na fotografiji ostro projiciran do zadnje podrobnosti.

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS

Spoznali boste kakovost Nikon Z50

Nikon Z50 ustvarja fotografije v neverjetni ločljivosti 5568 × 3712 in shrani v formatih JPEG in NEF (RAW), kar vam omogoča najbolj natančne posnetke. Kamera zajema tudi video posnetke v kakovosti 4K UHD in ločljivosti 3840 × 2160, ki jih shranite v formatih MOV in MP4, zato bodo vaši posnetki tako ostri kot britvica.

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS mirrorless

 

Narejeno za vaše roke

Z50 je zasnovan za udoben in varen oprijem med delom. To pomeni tudi intuitivno in praktično postavitev vseh gumbov in kontrolnikov. Poleg tega lahko telo, ojačeno z magnezijevo zlitino, zdrži veliko, zato je Z50 pravi partner, ko ste na poti. S težo 450 g je ta komplet povsem kompakten.

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS mirrorless

 

Več kot le navaden zaslon

Nikon Z50 je opremljen z nagibnim 3.2″ TFT LCD zaslon z vidnim kotom do 170°. Za udobno uporabo lahko izbirate med 11 stopnjami svetlosti. Upravljanje kamere je intuitivno in je zelo podobno telefonu na dotik, zato lahko kamero nastavite v trenutku.

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS mirrorless

 

Povežite se, če to potrebujete

Nikon Z50 je opremljen z integriranim Wi-Fi (IEEE 802.11b / g / n / a / ac) za hitro povezavo in skupno rabo fotografij in videoposnetkov. Bluetooth 4.2 je odličen za povezovanje z drugimi napravami. Fotografi bodo tudi cenili Nikon SnapBridge aplikacijo, ki omogoča skupno rabo in fotografiranje na daljavo.

Nikon Z50 23,5Mpx CMOS mirrorless

 

Spoznajte NIKKOR Z DX

Nikon Z50 je opremljen s širokokotnim objektivom NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR. Objektiv je opremljen s zoom, tihim avtomatskim ostrenjem in zmanjševanjem vibracij. Preprosto ga nastavite na telo. Ko potujete, boste cenili, da ostane ploski.

Lastnosti

 • Mirrorless fotoaparat z DX efektivnim kotom gledanja se ponaša s 23,5Mpx CMOS senzorjem
 • Elektronsko iskalo z 2.360.000 slikovnimi pikami pomaga zajeti vse, kar potrebujete
 • Z50 ponuja obsežne možnosti samodejnega ostrenja – AF-S, AF-C, AF-A, AF-F, lahko ga tudi izostrite ročno
 • Kamera zajema video posnetke v kakovosti 4K/UHD (30p) v slikovnem formatu
 • Poleg klasične fotografije ponuja neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 11 sn./s
 • Nastavljiv 3,2″ TFT LCD zaslon ponuja 11 ravni svetlosti
 • Zelo trpežno in ergonomsko oblikovano ohišje zagotavlja, da lahko kamera z vami prenese tudi slabše pogoje na terenu
 • Wi-Fi (5,32 GHz) in Bluetooth 4.2 zagotavljajo odlično povezljivost

Priloženi dodatki

 • NIKKOR Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR
 • Stativ Manfrotto
 • Montažna tirnica SmallRig
 • Usmerjeni mikrofon Rode VideoMicro
 • Zaščita za telo BF-N1
 • Baterija EN-EL25
 • Napajalnik MH-32
 • USB kabel UC-E21
 • Jermen za vrat AN-DC20
 • Pokrovček okularja DK-30

Tehnični parametri

Število objektivov En objektiv
Efektivna občutljivost 21,51
Razmerje stranic (š:v) 1:1 / 16:9
Maksimalna ločljivost 5616 × 3744 točk
Wi-Fi Da
Minimalni čas zaklopa 1/4000 s
Maksimalni čas zaklopa 30 s
Velikost zaslona 6,7 cm (3,2’’)
Kompenzacija ±3EV
Največja ločljivost videa 3840 × 2160 točk
Zunanja bliskavica Da
Shranjevanje v RAW formatu Da
Shranjevanje v JPEG Da
Maksimalna občutljivost ISO 51200
Minimalna občutljivost ISO 100
Iskalnik Elektronsko
Medij za podatke SD / SDHC / SDXC
Napajanje LI-ION akumulator (EN-EL25)
Teža 450 g
Širina 126,5 mm
Višina 93,5 mm
Globina 60 mm
Vodoodpornost ne
Kakovost videoposnetkov 4K UHD
Število sličic/s (videosekvence) 30p
Serija modela Z50
Komplet Telo

Garancija: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: