Opis

Kavni aparat KRUPS Essential EA81 -vrnitev k bistvu espressa

Kompakten aparat brez omejitve pri količini. S tem popolnoma avtomatskim aparatom za espresso se boste vrnili k bistvu espressa. Enostaven za uporabo zaradi zelo velikega LCD-zaslona.

3 nastavitve temperature za doseganje resničnega okusa espressa in kav
3 nastavitve finosti mletja za izbiro popolne arome.
Pribor Auto Cappuccino XS6000 vključen
Šoba za paro za okusen cappuccino

Glavne značilnosti Krups kavnega aparata – Automatic Espresso Essential EA816B70

Kot pravi barman: izbira ustrezne finosti mletja
Pripravite ristretto ali espresso kot profesionalni barman s prilagajanjem količine in finosti mletja; z avtomatsko prilagoditvijo kovinski konusno nazobčen mlinček za kavo zagotavlja izbranemu napitku optimalne rezultate, lahko pa ga ročno prilagodite svojemu okusu.

Patentiran sistem Thermoblock Compact
Zaradi sistema KRUPS Thermoblock Compact temperatura hitro narašča, da bi lahko uživali v vroči kavi takoj ob prvi skodelici. Krajši sistem pretoka vode preprečuje zmanjšanje temperature.

Nadzor temperature in finosti mletja kave
Nadzor finosti mletja kave vam omogoča doseganje popolne usklajenosti željenega napitka, od espressa, polnega okusa, do podaljšane kave, s popolnim nadzorom temperature za izjemne rezultate.

Posoda za kavo v zrnu z veliko zmogljivostjo
Uživajte v najboljšem iz obeh svetov – praktična in kompaktna oblika brez kakršne koli omejitve pri količini s posodo, veliko 260 g, za kavo v zrnu in posodo, veliko 1,7 L, za vodo.

Zelo velik LCD-zaslon
Intuitiven in uporabnikom prilagojen zelo velik LCD-zaslon pomaga pri upravljanju s tem popolnoma avtomatiziranim aparatom za kavo, za popoln nadzor vaših kavnih napitkov.

Shranite svoje priljubljene recepte
Delo v praktičnem spominskem načinu vam omogoča enostaven postopek za shranjevanje dveh različnih receptov za napitke, s shranitvijo nastavitev za vašo optimalno kavo do vedno znova odličnih rezultatov.

Pribor za cappuccino XS6000
Pribor Auto Cappuccino XS6000, ki se dobi skupaj z aparatom, naredi okusen cappuccino in kavo z mlekom, ki je izvedena do popolnosti. Enostavno čiščenje za popolno čistočo.

Izdelek, ki se lahko popravlja – 10 let
Oblikovano za enostavno popravljanje
Hitra in ugodna dobava delov v časovnem obdobju, daljšem od 10 let
6500 servisnih centrov po celem svetu

Dodatne informacije

Proizvajalec

Krups