Opis

Avtomatski kavni aparat KRUPS Evidence Eco-Design združuje izjemen okus kave in ekološki pristop.
Spoznajte popolnoma avtomatiziran postopek za pripravo napitkov — z optimiziranim kuhanjem od zrna do skodelice in funkcijo za cappuccino z enim dotikom, da bodo vsi vaši napitki, v eni ali dveh skodelicah, pripravljeni z izjemno zmogljivim aparatom, izdelanim iz 62 %* reciklirane plastike in z 90 % sestavin za recikliranje.

Uživajte v najboljši kakovosti in okusu kave
Sistem Quattro Force optimizira vsak korak priprave kave za brezkompromisno kakovost in okus od zrna do skodelice — kot da bi imeli v udobju svojega doma svojega natakarja.

Širok nabor napitkov
Na dosegu roke so številni napitki — vključno z espressom, ristrettom, cappuccinom, latte macchiatom in še veliko več — s prilagodljivo šobo za podaljšane napitke.

Manjša poraba naravnih virov
Uporaba reciklirane plastike za aparat in recikliranega kartona za embalažo nam omogočata zmanjšano porabo virov in manjši vpliv na okolje — vseeno pa zagotavljamo popolne rezultate.

Proizvodni načini z manj CO2
Da bi zmanjšali vpliv našega proizvodnega postopka — predvsem z zmanjšanjem emisij CO2 — smo optimizirali dizajn sestavnih delov in število delov z brezkompromisnimi rezultati.

Popravljiv izdelek
Iizdelek je popravljiv 10 let in oblikovan za enostavno popravljanje z rezervnimi deli, ki so na voljo po ugodni ceni vsaj 10 let ali več. Del našega prispevka h krožnemu gospodarstvu.

Aparat za reciklažo za zmanjšanje količine odpadkov
Splača se misliti naprej! Po letih izjemnega delovanja sledi čas, ko se vaš kavni aparat poslovi, zato Evidence Eco-Design omogoča do 90-% reciklažo.

Prilagodite svoje napitke
Aparat za espresso in cappuccino omogoča izjemno personalizacijo: prilagodite jakost kave svojemu okusu, nastavite volumen, dodajte še en espresso in shranite do dva priljubljena napitka.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje
Aparat, ki se očisti sam. Sistem za samodejno čiščenje potrebuje samo 3 tabletke za čiščenje letno – za popoln aparat z manj vzdrževanja od večine avtomatskih kavnih aparatov.

Sistem za cappuccino z enim dotikom
Pripravite brezhiben cappuccino in belo kavo z enim dotikom s pomočjo napredne tehnologije za mleko. Spoznajte enostaven postopek za pripravo do dveh napitkov sočasno — samo s pritiskom na gumb.

Uporabniku prijazen vmesnik
Spoznajte izjemno instinktiven vmesnik za enostavno pripravo popolne kave, črno-bela orodna vrstica pa omogoča direktni dostop do napitkov in prilagoditve nastavitev.

TEHNIĆNE SPECIFIKACIJE:
– Barva: črna
– Moč [W]: 1450
– Pritisk črpalke [bar]: 15
– Prostornina posode [l]: 2.3
– Število šob za iztok: 2
– Posoda za kavna zrna: Da
– Mlinček za kavna zrna: Da
– Penilnik mleka: One- Touch Capuccino

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Krups