Opis

LG 55 “(139 cm) 4K HDR Smart UHD TV
55UP78003LB
  • Pristni 4K UHD
  • Kino
  • Igra
  • Šport
  • ThinQ AI
Pristni 4K UHD.
To je neverjetno očarljivo.
Televizorji LG UHD vsakič presežejo vaša pričakovanja. S polnim številom slikovnih pik HD lahko doživite resnično kakovost slike in živahne barve.
Zajamčena kinematografska izkušnja.
Vzemite kino domov. FILMMAKER MODE ™ in HDR tehnologiji zagotavljata še bolj impresivno izkušnjo. Z vašimi najljubšimi ponudniki pretakanja lahko do vsebine, ki vam je najbolj všeč, dostopate kar s televizorja.
FILMMAKER MODE ™
Ideja režiserjev zaživi.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja in druge načine obdelave videa ter ohrani prvotno razmerje stranic, barve in hitrost sličic. Natančno reproducira izvirne režiserjeve ideje, tako da lahko v filmu uživate toliko, kot so ustvarjalci nameravali.
Aktivni HDR
Do podrobnosti.
LG UHD TV uporablja Active HDR za prikaz živih barv in natančnih podrobnosti. Zahvaljujoč različnim formatom HDR, vključno s HDR10 in HLG, lahko uživate v svojih najljubših filmih v enaki kakovosti kot v originalu.
Igrajte kot velika poteza!
Lahko se počutite sredi dogodkov. Tehnologija Game Optimizer, natančno nastavljena HDR grafika in nizka vhodna zakasnitev omogočajo hitrejšo in bolj realistično igralno izkušnjo.
Game Optimizer
Hiter in enostaven način nastavitve igre.
Z načini, optimiziranimi za različne vrste iger, lahko na enem mestu upravljate vse nastavitve: FPS, RPG in RTS. Kontrola kontrasta s črno-belo stabilizacijo omogoča boljšo vidljivost.
HGiG
Potopite se v igro!
HGiG zazna zmogljivost in kakovost slike vašega televizorja in nato prilagodi grafiko HDR, da vam omogoči najboljšo možno izkušnjo igranja HDR.
Osupljiva športna izkušnja
LG UHD TV ponuja osupljivo izkušnjo tekme. Prostorski zvok Bluetooth prinaša celoten ambient stadiona v vaš dom, športni alarmi pa vas vedno obveščajo o najnovejših novicah vaše najljubše ekipe.
Športni alarm
Ne zamudite tekem svoje najljubše ekipe!
Sports Alert pošilja obvestila pred, med in po tekmah. Ni vam več treba skrbeti, ali boste zaostajali na velikih tekmah svojih najljubših ekip, tudi če gledate samo druge vsebine.
* Možnosti uporabe se lahko razlikujejo glede na državo
Bluetooth pripravljen za prostorski zvok
Prednost urejenega doma.
Zvočnike Bluetooth lahko enostavno povežete s televizorjem za resnično brezžično zvočno izkušnjo. Vsak zvok se zdi bogatejši in bolj realen, zato lahko vzdušje velike tekme ponese po vaši dnevni sobi.
* Zvočnike lahko kupite ločeno.
Procesor α5 AI 4K
Izboljšajte vse, kar vidite in slišite.
Procesor odstrani video šum, ustvarja bolj žive barve in boljši kontrast. Prilagodi slike z nizko ločljivostjo, da ustvari slike, ki so blizu kakovosti 4K. Veste tudi, kdaj, kje in kako izboljšati kakovost zvoka in lahko ustvarite virtualni prostorski zvok za še bolj poglobljeno kinematografsko izkušnjo.
* Simulirani posnetki zaslona.
ThinQ AI
Pravi asistent.
LG ThinQ je tu, da popelje vašo TV izkušnjo na najvišjo raven. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor; poleg tega pa popolnoma nova domača stran zagotavlja udobje in nadzor.
Nov daljinski upravljalnik Magic
To je bolj kot čarobna palica.
Preoblikovan, ergonomsko zasnovan daljinski upravljalnik Magic Remote z zaznavanjem gibanja je enostaven za držanje in s sistemom za pomikanje s kazalcem lahko hitreje iščete. Z vgrajeno umetno inteligenco lahko preprosto dostopate do storitev, medtem ko s pritiskom na gumb dostopate do večjih ponudnikov vsebin. Poleg tega je na voljo tudi funkcija ‘Magic Tap’; s tem novim trikom lahko telefon povežete s televizorjem.
Glasovni nadzor
Središče udobja.
S prepoznavanjem preprostih glasovnih ukazov vam LG ThinQ omogoča nadzor in upravljanje naprav, ki podpirajo IoT, v vašem domu. *
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na datum izdaje.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kabla za priključitev antene ali zunanjih naprav.
Zabava
Vse vaše priljubljene na enem mestu.
Dostopate do Apple TV, Netflix, HBO Go in drugih vsebin. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami in dokumentarci – vse na enem mestu.
Nizka vhodna zakasnitev
Popoln nadzor brez odlašanja.
S televizorji LG UHD lahko uporabniki nadzorujejo igro v celoti in brez zamud.
4K nadgradnje
Oglejte si vse v 4K.
LG UHD TV pretvori vsebino 2K v čim bolj realistično sliko 4K, kar ima za posledico jasnejše podrobnosti in orise. Uživajte v veliko jasnejšem besedilu in slikah z manj šuma in boljšim kontrastom.
Nadzor svetlosti AI
Živahne ideje za boljši TV.
Svetlobni senzor meri količino svetlobe iz okolice, nato pa procesor natančno prilagodi preslikavo odtenkov na optimalno svetlost zaslona. Pametni nadzor zatemnitve in algoritem kompenzacije slikovnih pik izboljšata kontrast, kar ima za posledico boljše kakovosti temnih slik. Vsebino HDR izpopolnjuje s prilagoditvijo svetlosti, ki temnejše prizore spremeni v očarljivo kontrastne, bogate z detajli in barvno globino.
* Razpoložljivost daljinskega upravljalnika Magic se lahko razlikuje od države do države
AI zvok
Zvok, ki si ga zasluži vsak žanr.
Procesor se uči iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk in prepozna zvoke, učinke in frekvence, tako da lahko zvok po žanrih optimizirate za še bolj zabavno izkušnjo.
Naj bo notranjost vašega doma še bolj elegantna!
Postanite tudi vi dom UHD: Ta televizor s svojo estetsko zasnovo tanke plošče in ozke kave izboljšuje estetiko notranje opreme prostora.
Diagonala
139 “(55”)
Resolucija
3840 x 2160 slikovnih pik
Osvežitev slike
60 Hz
Energijski razred
G
Lastnosti
Smart TV, vgrajen WIFI, povezava USB, združljivost Netflix, Time Shift, brskalnik, podpora HDMI-CEC, podpora DLNA (izmenjava datotek), SIMPLINK, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Največja ločljivost
4K Ultra HD
Model
2 021
Število priključkov HDMI
2 kos
Število vrat USB
1 db
Video
Tip sprejemnika
RF sprejemnik, DVB-T2, DVB-S2, CI +, DVB-C
Podprti standard
DVB-C (za storitve kabelske televizije), CI +, DVB-S2 (za satelitsko storitev), DVB-T2 (za prizemno oddajanje)
Druge lastnosti
teletekst, HDMI-CEC, Miracast, operacijski sistem webOS, DLNA, glasovno iskanje, časovni premik, spletni brskalnik, VESA, 4K, tehnologija HDR, predvajalnik glasbe, povečanje 4K, HLG, Wi-Di, Bluetooth, Wi-Fi, LG webOS , HDR 10+
Dodatki
vodnik za namestitev, daljinski upravljalnik, omrežni kabel
Tip
UHD Smart TV
Razmerje
16: 9
Tehnologija slikanja
LED
Vidni kot
178 ° / 178 °
Povezave
HDMI, USB, CI +, RF, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, Simplink (HDMI CEC), digitalni optični, WiDi (PC na TV)
Zvok
Ozvočenje
Clear Voice, 2,0-kanalni zvočni sistem
Učinkovitost zvočnika
20 W

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/hr/televizori/lg-55up78003lb

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

55