Opis

 • Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = vrhunski LCD televizor
 • Novo obdobje za LCD televizorje
 • Napajanje mini LED
 • NanoCell se srečuje s tehnologijo Quantum Dot
 • To je naša najbolj jasna zamisel doslej
 • Zaslon je čarobno črn
 • NAGRADA ZA DIZAJN REDEDOT 2021

  LG QNED99

  dobitnik nagrade reddot za leto 2021.

 • TEHNIŠKI SVETOVALEC NAJBOLJŠI NA CES 2021

  LG QNED99

  Odličen korak za kakovost LCD

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = vrhunski LCD televizor

Mini LED LG QNED predstavlja začetek nove dobe za LCD televizorje. Pionirski zaslon združuje mini LED ploščo s tehnologijo Quantum Dot NanoCell za popolnoma novo televizijsko izkušnjo. To je resnično vrhunec LCD televizorjev.
Televizijski zaslon z logotipom LG QNED Mini LED in majhnimi, svetlimi delci tvorijo obrise siamske lovske ribe (predvajajte video).

* LG QNED mini LED je mini LED televizor, ki združuje tehnologijo NanoCell in Quantum Dot.

Novo obdobje za LCD televizorje.

LG LED QNED mini LED prinaša LCD televizor na neverjetno raven. Izboljšana svetlost, skoraj popolna črna barva in briljantne barve izstopajo na osupljivem ultra velikem zaslonu. To je velik korak naprej pri razvoju LCD televizorjev.
Slika tehnologije območja slabljenja in siamske lovske ribe na črnem ozadju na treh različnih zaslonih. Slika na LG QNED Mini LED je najbolj jasna in ima najmanj halo in svetlejših barv (predvajajte video).

* Statistika za mini LED diode temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

Napajanje mini LED.

Približno 30.000 mini LED diod zagotavlja svetlejše in jasnejše slike, približno 2500 edinstvenih zatemnitvenih območij pa zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je višja raven podrobnosti in natančnejša barvna reprodukcija v primerjavi s klasičnimi LCD televizorji.
Slika ribjega repa. Spodnja polovica televizorja s tehnologijo LED je zamegljena in zamegljena. Zgornja polovica televizorja s tehnologijo Mini LED je ostrejša in barvitejša (predvajajte video).

* Približno 30.000 mini LED diod na mini LED televizorju LG QNED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Število dušilnih območij temelji na 86-palčnem modelu 8K.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

NanoCell se srečuje s tehnologijo Quantum Dot.

Tehnologija NanoCell Quantum Dot prinaša osupljive slike s kombinirano močjo tehnologij NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša reprodukcijo barv in ustvari bogatejše in natančnejše barve.
Slika svetlobnih žarkov mini LED zaslonov, ki prehajajo skozi filtre Quantum Dot in NanoCell. Barvna tehnologija Quantum NanoCell je sestavljena iz kombiniranih filtrov za doseganje bolj živih barv (predvajanje videa).

* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Zaslon je čarobno črn.

Približno 2500 edinstvenih zatemnilnih con zagotavlja natančno upravljanje osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Zaradi tega so črni odtenki globlji, barve pa bolj žive, da dosežejo natančnejšo sliko tudi v najtemnejših prizorih.
Slika siamske lovske ribe, polovično na običajnem LED -televizorju z manj zatemnitvenimi območji in rahlim črnim odtenkom, pol pa na mini -televizorju LG QNED Mini LED z več zatemnitvenimi območji in globljimi črnimi barvami (predvajajte video).

* Statistika za območja slabljenja temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Skupna tehnologija velja za televizorje LG UHD brez tehnologije NanoCell.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Velik zaslon, ogromna količina podrobnosti.

Povečajte raven interakcije. Mini LED v kombinaciji z našim zaslonom Real 8K v mini LED televizorju LG QNED ustvarijo resnično kakovostno televizijo z velikim zaslonom. Nova tehnologija prikaza prikazuje vse, kar gledate, z izboljšanimi podrobnostmi in jasnostjo, tudi na našem največjem zaslonu, zato se nikoli ne boste lažje izgubili v svoji najljubši vsebini.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

To je vrhunec LCD 8K tehnologije.

Naš najboljši LCD televizor zahteva najboljšo ločljivost. Ko gre za ustvarjanje kakovostne slike, več slikovnih pik, tem bolje. Mini LED LG QNED združuje neverjetno visoko gostoto slikovnih pik z našo povsem novo tehnologijo Quantum Dot NanoCell za izjemno realistično sliko 8K, ki je bolj podrobna kot kdaj koli prej, tudi če jo gledate na velikem zaslonu.
Gorski prizor, ki izboljšuje kakovost slike, saj se število slikovnih pik poveča v 33.177.600 v ločljivosti 8K (predvajaj video).

* Na voljo samo pri modelih 8K.
** Število slikovnih pik temelji na 86-palčnem modelu 8K.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
* CTA (Consumer Technology Association): organizacija za standardizacijo in trgovino, ki zastopa več kot 2200 podjetij za potrošniško tehnologijo v Združenih državah.
** Certifikat CTA je pridobljen za izdelke, ki ustrezajo uradnim industrijskim zahtevam.
*** Na voljo samo pri modelih 8K.
**** CM vrednosti temeljijo na 75-palčnih modelih QNED99, preizkušenih v okviru LG-jevih notranjih raziskav.
***** Navedene vrednosti CM so bile vodoravno preizkušene.

Dih jemajoč razgled.

LG LED QNED mini LED je umetniško oblikovan tako, da polepša vsako notranjost doma. Z minimalnimi okvirji in tankim, elegantnim trupom, optimiziranim za pritrditev na steno, vsaka velikost mini LED televizorja LG QNED visi skupaj s steno. To pomeni, da se tudi naš največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in zaključi notranjost vašega doma tako kot umetniško delo.
Televizor LG QNED, nameščen ob steni v sodobni notranjosti.
* Kabel je lahko viden, odvisno od namestitvenega okolja.
** Odvisno od namestitvenega okolja lahko pride do majhne vrzeli med televizorjem in steno.

Kino QNED.
Impresivna zmogljivost.

Mini LED televizor LG QNED ponuja osupljivo kino predstavo. Osupljivi črnci in svetlejši zaslon omogočajo, da se slika skoraj na vsak način izboljša za novo raven interakcije. To je televizija, ki vam bo vsakič vzela sapo.
TV zaslon, ki prikazuje posnetek iz druge sezone serije Lost in Space na Netflixu (predvajajte video).

* Potrebno je članstvo v Netflixu. Razpoložljivost tehnologije 4K Ultra HD je odvisna od vašega naročniškega načrta Netflix, internetnih storitev, zmogljivosti naprav in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
Logotip Netflix, logotip Apple TV, logotip Amazon Prime Video so vodoravno razporejeni na črnem ozadju.
Zabavno

Dom vaših najljubših kanalov.

Odprite Netflix, Apple TV in Amazon Prime Video. Izberite najnovejše filme, TV -oddaje, dokumentarne filme, športne prenose v živo in jih poiščite na enem mestu.
* Potrebno je članstvo v Netflixu.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Potrebna je naročnina na Apple TV +.
**** Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Plačajo se članarine Amazon Prime in / ali Prime Video. Za več podrobnosti obiščite primevideo.com/terms.
***** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki v spodnjem levem kotu je SDR, v spodnjem desnem kotu pa logotip Dolby Vision IQ.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Transformativno televizijsko doživetje.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr in ambientalno okolje, medtem ko Dolby Atmos prinaša večdimenzionalen prostorski zvok – močno kombinacijo, ki prinaša osupljive filmske rezultate.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Christopher Nolan daje intervju v gledališču
FILMMAKER MODE ™

Uresničevanje režiserjeve vizije.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohranja prvotno razmerje stranic, barvo in število sličic na sekundo. Ta natančno uresničuje režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si ga je zamislil.
Graf tehnologije obdelave televizorjev LG na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni
HDR 10 Pro

Doživite ves spekter užitkov.

LG -jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barve, razkrije vsako najmanjšo podrobnost in vnese životno jasnost v vsako sliko – izboljša tudi običajno vsebino HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije vse živahnejši in živahnejši od začetka do konca.

QNED Gaming.
Peščica ugodnosti.

Mini LED LG QNED vsebuje številne funkcije, ki izboljšujejo izkušnjo vaših igralcev. Absolute Color and Game Optimizer vsebuje brezhibne in realistične igre, medtem ko izboljšana svetlost in črni odtenki našega mini LED zaslona omogočajo 100% natančnost. Doživite vse, kar igrate, z nerealno realnostjo.
Prizor videoigre, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki leti nad mestom, prikazan na televizijskem zaslonu (predvajajte video).

Televizijski zaslon prikazuje streljanje vesoljske ladje v mestu in orodje za optimizacijo iger LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
Orodje za optimizacijo iger

Raven nadzora brez primere.

Vse igre na višji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidljivost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
Televizijski zaslon prikazuje streljanje vesoljske ladje v mestu in orodje za optimizacijo iger LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
AMD FreeSync ™ Premium

Opremljen za vrhunske zmogljivosti.

Igrajte po višjih standardih. Televizor LG QNED podpira AMD FreeSync® Premium za zagotavljanje spremenljivih hitrosti osveževanja med igranjem iger. To znatno zmanjša zamrznitev in trganje slike ter doseže jasno in brezhibno igro.
Pogled od blizu igralca, ki na televizijskem zaslonu igra dirkaško video igro
ALLM, eARC

Igrajte po najvišjih standardih.

Pridobite prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočata hitro premikanje vsebine pri višjih ločljivostih s sinhronizirano grafiko, ki deluje brezhibno.

QNED Sport.
TV v neprekosljivi obliki.

Mini LED LG QNED je narejen za profesionalne lige. Z velikim zaslonom, pravim 8K zaslonom in združljivostjo s funkcijo prostorskega zvoka Bluetooth LG QNED mini LED prinaša popolno vzdušje stadiona v vaš dom, zato imate vedno najboljše mesto za ogled.
Televizijski zaslon, na katerem je prikazan nogometni stadion in igralec, ki je dosegel gol (predvajajte video).

Moški in ženska nazdravita z očali na televizijskem zaslonu, medtem ko prispejo obvestila o športnih opomnikih
Športno opozorilo (Športno opozorilo)

Nikoli ne zamudite tekme svoje ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da boste zamudili velike igre svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina, ki sedi na kavču in gleda televizijo po nogometu
Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično doživetje prostorskega zvoka. Vse dogajanje zveni bogatejše in bolj realistično ter prinaša vzdušje velikih iger v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
8K procesor α9 Gen4 AI

Um, ki vas bo navdušil.

V središču vsake mini LED diode LG QNED je procesor AI 8K α9 Gen4 8K AI, revolucionaren čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka slika in zvok sta samodejno nastavljeni, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
Dva prizora, ki sta samodejno optimizirana pri sliki in zvoku z uporabo α9, je procesor 4K α9 Gen4 AI (predvajanje videa)

* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
To je video o tehnologiji AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb "Ogled celotnega videoposnetka".
AI Picture Pro

Tako izgleda profesionalec.

Z veliko zbirko podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkov algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija zaznavanja prizorov lahko zdaj analizira vrsto prikazanega prizora in ustrezno izboljša sliko.
* Funkcija AI Picture Pro ne bo delovala z avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
To je video o tehnologiji AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb "Ogled celotnega videoposnetka".
AI Sound Pro

Zvok je ojačan na profesionalno raven.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, tako da lahko nato optimizira zvok po žanru za celovitejšo izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti ohranja dosledno raven glasu v različnih vrstah vsebine.
Slika rože v prvotni 2K definiciji na levi in ​​povečana na 8K na desni.
Izboljšanje vsebine do ločljivosti 8K z umetno inteligenco

Vsako sliko dvignite na višjo raven.

Procesor umetne inteligence uporablja algoritme globokega učenja za analizo tega, kar gledate, in spreminjanje neoriginalne vsebine 8K v osupljivo interaktivno ločljivost 8K. Rezultat je ostrejša slika z opazno višjo ločljivostjo in podrobnostmi, tudi če jo gledamo na največjih zaslonih.
* Kakovost slike izboljšane vsebine se razlikuje glede na ločljivost vira.
** Na voljo samo pri modelih 8K.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
ThinQ AI

Mislite, da veste, kaj je inteligenca?
Ponovno premisli.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor z lastnim glasom prek povsem novega začetnega zaslona, ​​da zagotovite več udobja in nadzora.
Televizijski zaslon, ki prikazuje različne vsebine, ki jih navaja in priporoča aplikacija LG ThinQ AI

Televizijski zaslon z novo zasnovanim začetnim zaslonom s prilagojeno vsebino in kanali
Nov začetek

Dobrodošli na vašem novem začetku.

Dnevi neskončnega iskanja novih vsebin ali starih priljubljenih se končujejo. Domači zaslon je bil preoblikovan tako, da vam na enem mestu prikaže vse, kar je vredno ogleda. Uživajte v priporočilih za prilagojeno vsebino, ki temeljijo na vaši zgodovini brskanja, hitrem dostopu do različnih vsebin in lažjem upravljanju povezanih naprav.
* Dostopnost storitev se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane na piktogramu
Nov Magic daljinski upravljalnik

To je bolj kot čarobna palica.

Prenovljeni daljinski upravljalnik Magic Remote ima ergonomsko obliko, ki jo je enostavno držati, sistem za krmiljenje in drsenje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) omogoča enostaven dostop do storitev, bližnjice na tipkovnici glavnih ponudnikov vsebin pa omogočajo hiter dostop do priljubljenih. Z vsem tem imate zdaj Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Na tem zavihku so opisani glasovni ukazi. Logotip LG ThinQ AI je nameščen.
Glasovni ukaz

Vaš glavni vir udobja.

LG ThinQ vam omogoča preprosto upravljanje ekosistema domačih IoT naprav s pogovornim prepoznavanjem glasu *. Z mini LED televizorjem LG QNED lahko upravljate svoj glas in hitreje dostopate do zabave.
* Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko po objavi razlikujejo.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo
* Aplikacija LG TV & Audio AR Experience je na voljo za prenos v App Store in Google Play.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

 • Tip izdelka
  Mini LED QNED
  Velikost zaslona (palcev)
  65 “
 • Možnost pritrditve na steno (VESA)
  To

SLIKA

 • Resolucija
  7680 * 4320
  Vrsta osvetlitve ozadja
  MINI LED

SISTEM ODDAJANJA

 • Digitalni TV signal (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB-T2 / C / S2
  CI +
  CI + 1,4

VIDEO

 • Indeks obvladovanja slike
  120Hz
  HDR tehnologija
  Kino HDR
 • Dolby Vision ™
  To
  HDR10 Pro
  To
 • HLG Pro
  To
  Tehnologija nano celic
  QNED
 • Široka barvna lestvica
  Nano Color Pro
  Barvna globina
  10 bit (milijarda bogatih barv)
 • Lokalno zatemnitev
  Mini LED
  ULTRA svetilnost
  To
 • HFR (visoka hitrost sličic)
  To
  Procesor
  4K procesor α9 Gen4
 • Vrhunsko
  AI Upscaler

ZVUK

 • Zvočni izhod
  60 W
  Zvočniški sistem
  4,2 -kanalni
 • DOLBY ATMOS
  To
  Čist glas
  Čist glas
 • AI akustično uglaševanje
  To

SMART TV

 • OS (operacijski sistem)
  webOS Smart TV
  Magic Remote
  Vključeno v paket
 • Glasovno iskanje
  To
  Čarobna povezava
  To
 • Hiter dostop
  To
  Internetni brskalnik
  To
 • Predvajalnik glasbe
  To
  Svetovalec za kanale
  To

DELITI

 • Wi -Di (brezžični zaslon) – brezžična povezava z osebnim računalnikom
  To
  Airplay (od Apple do TV)
  To
 • Miracast
  To
  Simplink (HDMI CEC)
  To
 • DLNA
  To

ČASOVNI STROJ

 • Časovni premik
  To
  Snemanje televizijske vsebine
  To

POSEBNE ZNAČILNOSTI

 • Združljivo z Netflixom
  To
  Združljivo z Amazonom
  To
 • Združljivo s Pomočnikom Google
  To
  Združljivo z Amazon Alexa
  To
 • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
  To
  E-priročnik
  To
 • EPG
  To
  Podnapisi
  To
 • Sprejemajte televizijske signale ULTRA HD
  To

TELETEKST

 • Teletekst
  To
  Število strani
  2000

POVEZANOST

 • HDMI
  4
  – ARC (povratni zvočni kanal)
  To
 • HDMI 2.1
  To
  USB
  3
 • LAN
  1
  Komponentni vhod (v skupni rabi s sestavljenim)
  Ne
 • Sestavljeni vhod (AV)
  Ne
  Reža za CI
  To
 • RF vhod
  To
  Wifi
  To
 • Bluetooth
  To
  Digitalni avdio izhod (optični)
  To
 • Izhod za slušalke
  To

DODATNA OPREMA

 • Magic daljinski upravljalnik
  Da / Vključeno v paket
  Napajalni kabel
  To
 • Navodila za uporabo
  To

EKO

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65