Opis

 • Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = premium LCD TV
 • Novo obdobje za LCD televizorje
 • Mini LED za napajanje
 • NanoCell izpolnjuje tehnologijo Quantum Dot
 • To je naša najbolj jasna ideja doslej
 • Magic black je na zaslonu

  Quantum Dot, NanoCell in Mini LED. Revolucionarna kombinacija tehnologije.

  LG QNED mini LED predstavlja začetek nove dobe za LCD-televizorje. Pionirski zaslon združuje mini LED zaslon s tehnologijo Quantum Dot NanoCell za zagotavljanje popolnoma nove televizijske izkušnje. To je resnično vrhunec LCD televizorjev.
  Televizijski zaslon prikazuje logotip za LG QNED Mini LED, majhni, svetli delci pa tvorijo obris siamske bojne ribe (predvajaj video).

  *LG QNED mini LED je mini LED TV, ki združuje tehnologiji NanoCell in Quantum Dot.

  Nova doba za LCD televizorje.

  LG QNED mini LED dviguje LCD TV na raven brez primere. Izboljšana svetlost, skoraj popolne črnine in briljantne barve izstopajo na osupljivem izjemno velikem zaslonu. To je velik korak naprej v razvoju LCD-televizorjev.
  Slika tehnologije choke cone in siamske borbene ribe na črnem ozadju na 3 različnih zaslonih. Slika na modelu LG QNED Mini LED je najjasnejša in ima najmanj sijajev ter svetlejše barve (predvajaj video).

  *Statistika za mini LED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  Moč mini LED.

  Približno 30.000 mini LED diod omogoča svetlejše in jasnejše slike, medtem ko približno 2.500 edinstvenih območij zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je višja raven podrobnosti in natančnejša barvna reprodukcija v primerjavi z običajnimi LCD-televizorji.
  Slika ribjega repa. Spodnja polovica na televizorju LED je nejasna in zamegljena. Zgornja polovica na televizorju s tehnologijo Mini LED je ostrejša in bolj barvita (predvajaj video).

  *Približno 30.000 mini LED na televizorju LG QNED mini LED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Število območij zatemnitve temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  ***Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

  NanoCell se sreča s tehnologijo Quantum Dot.

  Tehnologija Quantum Dot NanoCell zagotavlja osupljivo sliko s kombinirano močjo tehnologij NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša barvno reprodukcijo za ustvarjanje bogatejših in natančnejših barv.
  Slika svetlobnih žarkov mini LED zaslonov, ki prehajajo skozi filtre tehnologije Quantum Dot in NanoCell. Barvna tehnologija Quantum NanoCell je sestavljena iz kombiniranih filtrov za doseganje bolj živih barv (predvajaj video).

  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

  Zaslon je čarobno črn.

  Približno 2500 edinstvenih območij zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Zaradi tega so črni odtenki globlji, barve pa bolj žive, da dosežete natančnejšo sliko tudi v najtemnejših prizorih.
  Slika siamske bojne ribice je polovica na običajnem LED-televizorju z manj zatemnjenimi območji in nizko črnino, polovica pa na mini LED-televizorju LG QNED z več zatemnitvenimi območji in globljimi črninami (predvajaj video).

  *Statistika za območja dušenja temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Skupna tehnologija se nanaša na televizorje LG UHD brez tehnologije NanoCell.
  ***Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  Televizijski zaslon, ki prikazuje goro in oranžni sončni zahod, postane večji in jasnejši v podrobnostih (predvajaj video)

  Velik zaslon, ogromna količina podrobnosti.

  Povečajte stopnjo interakcije. Mini LED-ji skupaj z našim zaslonom Real 8K v mini LED-televizorju LG QNED ustvarijo resnično visokokakovosten televizor z velikim zaslonom. Nova tehnologija zaslona prikaže vse, kar gledate, z izboljšanimi podrobnostmi in jasnostjo, tudi na našem največjem zaslonu, zaradi česar se lažje izgubite v svoji najljubši vsebini.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

  To je vrhunec tehnologije LCD 8K.

  Naš najboljši LCD-televizor zahteva najboljšo ločljivost. Ko gre za ustvarjanje visokokakovostne slike, več slikovnih pik tem bolje. LG QNED mini LED združuje neverjetno visoko gostoto slikovnih pik z našo povsem novo tehnologijo Quantum Dot NanoCell za neverjetno realistično sliko 8K, ki je bolj podrobna kot kdaj koli prej, tudi če jo gledate na velikem zaslonu.
  Gorski prizor, ki kaže izboljšanje kakovosti slike, saj se število slikovnih pik poveča na 33.177.600 v ločljivosti 8K (predvajaj video).

  *Na voljo samo pri modelih 8K.
  **Število slikovnih pik temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  ***Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  *CTA (Consumer Technology Association): Organizacija za standarde in trgovino, ki predstavlja več kot 2200 podjetij potrošniške tehnologije v Združenih državah.
  **Certifikat CTA se pridobi za izdelke, ki izpolnjujejo uradne industrijske zahteve.
  ***Na voljo samo pri modelih 8K.
  ****Vrednosti CM temeljijo na 75-palčnih modelih QNED99, preizkušenih v okviru LG-jeve interne raziskave.
  *****Navedene vrednosti CM so bile testirane vodoravno.

  Pogled, ki vzame dih.

  LG QNED mini LED je umetniško oblikovan za polepšanje vsake domače notranjosti. Z minimalnimi okvirji in tankim, elegantnim ohišjem, optimiziranim za pritrditev na steno, mini LED-televizor LG QNED katere koli velikosti visi poravnano z vašo steno. To pomeni, da se tudi naš največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in dopolnjuje notranjost vašega doma kot umetniško delo.
  LG QNED TV ob steno v moderni notranjosti.
  *Kabel je lahko viden, odvisno od okolja namestitve.
  **Odvisno od okolja namestitve je lahko med televizorjem in steno majhen razmik.

  Kino QNED.
  Impresivna zmogljivost.

  Mini LED TV LG QNED zagotavlja dih jemajočo kinematografsko predstavo. Osupljive črnine in svetlejši zaslon zagotavljajo sliko, ki je izboljšana v skoraj vseh pogledih za novo raven interakcije. Je televizija, ki vam bo vsakič znova vzela dih.
  Televizijski zaslon, ki prikazuje posnetek iz druge sezone Lost in Space na Netflixu (predvajaj video).

  *Potrebno je članstvo v Netflixu. Razpoložljivost 4K Ultra HD je odvisna od vašega naročniškega paketa Netflix, internetne storitve, zmogljivosti naprave in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
  Logotip Netflix, logotip Apple TV, logotip Amazon Prime Video, razporejen vodoravno na črnem ozadju.
  zabava

  Domača stran vaših najljubših kanalov.

  Dostopajte do aplikacije Netflix, Apple TV in Amazon Prime Video. Izberite najnovejše filme, TV-oddaje, dokumentarce, šport v živo in poiščite vse na enem mestu.
  *Potrebno je članstvo v Netflixu.
  **Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
  ***Potrebna je naročnina na Apple TV+.
  ****Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih podružnic. Veljajo članarine za Amazon Prime in/ali Prime Video. Za več podrobnosti glejte primevideo.com/terms.
  *****Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
  Prizor ženske s sončnimi očali je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki v spodnjem levem kotu piše SDR, v spodnjem desnem kotu pa je logotip Dolby Vision IQ.
  Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

  Transformativna televizijska izkušnja.

  Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr in ambientalno okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljiva kombinacija, ki zagotavlja dih jemajoče kinematografske rezultate.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  Christopher Nolan daje intervju v gledališču
  FILMMAKER MODE™

  Uresničitev režiserjeve vizije.

  FILMMAKER MODE™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. To natančno uresniči režiserjevo izvirno vizijo, tako da film doživite tako, kot si ga je on zamislil.
  Graf LG-jeve tehnologije televizijske obdelave na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni
  HDR 10 Pro

  Doživite celoten spekter užitkov.

  LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagodi svetlost za izboljšanje barv, razkrije vsako najmanjšo podrobnost in prinese realistično jasnost vsake slike – prav tako poveča običajno vsebino HDR. Odslej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije bolj živi in ​​živahni od začetka do konca.

  QNED Gaming.
  Peščica prednosti.

  LG QNED mini LED vsebuje številne funkcije, ki izboljšajo vašo igralno izkušnjo. Funkciji Absolute Color in Game Optimizer omogočata brezhibno in realistično igranje, medtem ko izboljšana svetlost in črnina našega mini LED zaslona omogočata 100-odstotno natančnost. Doživite vse, kar igrate, z neresnično stopnjo realizma.
  Prizor iz video igre, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki leti nad mestom, prikazan na televizijskem zaslonu (predvajaj video).

  Televizijski zaslon prikazuje vesoljsko ladjo, ki strelja v mestu, in optimizator iger LG NanoCell na levi, ki prilagaja nastavitve igre.
  Orodje za optimizacijo igre

  Ravni nadzora brez primere.

  Vse igre na višjem nivoju. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidljivost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
  Televizijski zaslon prikazuje vesoljsko ladjo, ki strelja v mestu, in optimizator iger LG NanoCell na levi, ki prilagaja nastavitve igre.
  AMD FreeSync™ Premium

  Opremljen za vrhunsko zmogljivost.

  Igrajte na višji ravni. LG QNED TV podpira AMD FreeSync™ Premium za zagotavljanje spremenljive frekvence osveževanja med igranjem. To znatno zmanjša zamrznitev in trganje slike ter doseže jasno in brezhibno igro.
  Bližnji posnetek igralca, ki igra dirkalno videoigro na televizijskem zaslonu
  ALLM, eARC

  Igrajte po najvišjih standardih.

  Zagotovite si prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC izpolnjujeta najnovejše specifikacije HDMI 2.1 in omogočata hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti s sinhronizirano grafiko, ki deluje gladko.

  QNED Šport.
  TV v neprekosljivi obliki.

  LG QNED mini LED je narejen za profesionalne lige. Z velikim zaslonom, pravim zaslonom 8K in združljivostjo s funkcijo prostorskega zvoka Bluetooth LG QNED mini LED prinaša polno vzdušje stadiona v vaš dom, zahvaljujoč temu pa imate vedno najboljše mesto za gledanje.
  Televizijski zaslon prikazuje nogometni stadion in igralca, ki doseže gol (predvajaj video).

  Moški in ženska nazdravljata televizijskemu zaslonu, ko se prižgejo športni opomniki
  Športno opozorilo

  Nikoli ne zamudite tekme svoje ekipe.

  Funkcija Sports Alert vas obvešča pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da boste zamudili velike tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate druge vsebine.
  *Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
  Družina sedi na kavču in gleda nogomet na televiziji
  Bluetooth Surround Ready

  Jasna domača prednost.

  Preprosto povežite zvočnike Bluetooth za resnično izkušnjo brezžičnega prostorskega zvoka. Vse dogajanje zveni bogatejše in bolj realistično ter prinaša vzdušje velikih tekem v vašo dnevno sobo.
  *Zvočniki so naprodaj ločeno.
  8K procesor α9 Gen4 AI

  Inteligenca, ki vas bo navdušila.

  V jedru vsakega LG QNED mini LED je procesor α9 Gen4 8K AI, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
  Dva prizora, ki samodejno optimizirata sliko in zvok s procesorjem 4K α9 α9 Gen4 AI (predvajaj video)

  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  To je video o tehnologiji AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videoposnetka«.
  AI Picture Pro

  Tako je videti profesionalec.

  Z uporabo velike podatkovne baze z več kot milijonom vizualnih podatkov algoritem globokega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija zaznavanja scene lahko zdaj analizira vrsto prikazane scene in ustrezno izboljša sliko.
  *Funkcija AI ​​Picture Pro ne bo delovala z avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
  To je video o tehnologiji AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videoposnetka«.
  AI Sound Pro

  Zvok ojačan na profesionalne ravni.

  Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, tako da lahko nato optimizira zvok glede na žanr za bolj celovito izkušnjo. Nova funkcija samodejnega uravnavanja glasnosti ohranja dosledno glasnost v različnih vrstah vsebine.
  Slika rože v izvirni ločljivosti 2K na levi in ​​povečana na 8K na desni.
  Povečanje vsebine na ločljivost 8K z umetno inteligenco

  Vsako sliko dvignite na naslednjo raven.

  Procesor z umetno inteligenco uporablja algoritme globokega učenja, da analizira, kaj gledate, in pretvori neizvirno vsebino 8K v osupljivo interaktivno ločljivost 8K. Rezultat je ostrejša slika z opazno višjo stopnjo ločljivosti in podrobnosti, tudi če jo gledamo na naših največjih zaslonih.
  *Kakovost slike izboljšane vsebine se razlikuje glede na ločljivost vira.
  **Na voljo samo pri modelih 8K.
  ***Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
  ThinQ AI

  Mislite, da veste, kaj je inteligenca?
  Pomisli še enkrat.

  LG ThinQ je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor s svojim glasom prek povsem novega domačega zaslona, ​​da zagotovite večje udobje in nadzor.
  Televizijski zaslon, ki prikazuje različne vsebine, ki jih navaja in priporoča aplikacija LG ThinQ AI

  Televizijski zaslon z novo oblikovanim domačim zaslonom s prilagojeno vsebino in kanali
  Nov začetek

  Dobrodošli na vašem novem začetku.

  Dnevi neskončnega iskanja novih vsebin ali starih priljubljenih se bližajo koncu. Začetni zaslon je bil preoblikovan tako, da je vse, kar je vredno ogleda, prikazano na enem mestu. Uživajte v prilagojenih priporočilih glede vsebine na podlagi vaše zgodovine ogledov, hitrem dostopu do različnih vsebin in enostavnejšem upravljanju povezanih naprav.
  *Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
  **Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
  Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane na piktogramu
  Novi daljinski upravljalnik Magic Remote

  Je bolj kot čarobna palica.

  Prenovljeni daljinski upravljalnik Magic Remote ima ergonomsko obliko, ki ga je enostavno držati, sistem za kazanje in drsenje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko vam bližnjice na tipkovnici za glavne ponudnike vsebin omogočajo hiter dostop do vaših priljubljenih. Poleg vsega tega imate zdaj še Magic Tap, nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
  Na tem zavihku so opisani glasovni ukazi. Postavljen je logotip LG ThinQ AI.
  Glasovni ukaz

  Vaš glavni vir udobja.

  LG ThinQ vam omogoča preprosto upravljanje vašega ekosistema naprav interneta stvari doma z uporabo pogovornega prepoznavanja glasu*. Svoj mini LED TV LG QNED lahko upravljate z glasom in hitreje dostopate do zabave.
  *Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
  **Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na objavo.
  ***Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo
  *Aplikacija LG TV & Audio AR Experience je na voljo za prenos v App Store in Google Play.
  SPLOŠNE ZNAČILNOSTI
  • Tip izdelka
   QNED Mini LED
   Velikost zaslona (palci)
   65″
  • Možnost montaže na steno (VESA)
   to
  SLIKA
  • Resolucija
   7680 * 4320
   Vrsta osvetlitve ozadja
   MINI LED
  ODDAJALNI SISTEM
  • Digitalni TV signal (zemeljski/kabelski/satelitski)
   DVB-T2/C/S2
   CI+
   CI+ 1.4
  VIDEO
  • Indeks obvladovanja slike
   120 Hz
   HDR tehnologija
   Kino HDR
  • Dolby Vision™
   to
   HDR10 Pro
   to
  • HLG Pro
   to
   Tehnologija Nano Cell
   QNED
  • Širok barvni razpon
   Nano Color Pro
   Barvna globina
   10-bit (Billion Rich Color)
  • Lokalno zatemnitev
   Mini LED
   ULTRA svetilnost
   to
  • HFR (High Frame Rate)
   to
   Procesor
   Procesor α9 Gen4 4K
  • Upscaler
   AI Upscaler
  ZVOK
  • Avdio izhod
   60 W
   Sistem zvočnikov
   4.2-kanalni
  • DOLBY ATMOS
   to
   Jasen glas
   Jasen glas
  • AI akustično uglaševanje
   to
  SMART TV
  • OS (operacijski sistem)
   webOS Smart TV
   Čarobni daljinski upravljalnik
   Vključeno v paket
  • Glasovno iskanje
   to
   Čarobna povezava
   to
  • Hitri dostop
   to
   internetni brskalnik
   to
  • Predvajalnik glasbe
   to
   Svetovalec kanala
   to
  DELITI
  • Wi-Di (Wireless Display) – Brezžična povezava z osebnim računalnikom
   to
   Airplay (Apple na TV)
   to
  • Miracast
   to
   Simplink (HDMI CEC)
   to
  • DLNA
   to
  ČASOVNI STROJ
  • Časovni premik
   to
   Snemanje TV vsebin
   to
  POSEBNOSTI
  • Združljivo z Netflixom
   to
   Združljivo z Amazonom
   to
  • Združljivo z Google Assistantom
   to
   Združljivo z Amazon Alexa
   to
  • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
   to
   E-priročnik
   to
  • EPG
   to
   Podnapisi
   to
  • Sprejem ULTRA HD TV signalov
   to
  TELETEKST
  • Teletekst
   to
   Število strani
   2000
  POVEZLJIVOST
  • HDMI
   4
   – ARC (povratni avdio kanal)
   to
  • HDMI 2.1
   to
   USB
   3
  • LAN
   1
   Komponentni vhod (v skupni rabi s kompozitom)
   ne
  • Kompozitni vhod (AV)
   ne
   Reža CI
   to
  • RF vhod
   to
   Wifi
   to
  • Bluetooth
   to
   Digitalni avdio izhod (optični)
   to
  • Izhod za slušalke
   ne
  DODATKI
  • Daljinski upravljalnik Magic Remote
   Da/ Vključeno v paket
   Napajalni kabel
   to
  • Navodila za uporabnika
   to
  EKO
  • Varčevanje z energijo
   to
   Energijski razred
   G (lestvica AG)

   Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65