Opis

 • Končna evolucija tehnologije LCD TV v Real 8K
 • Tehnologija Quantum Dot NanoCell za bogatejše in natančnejše barve v 8K
 • MiniLED za močan kontrast, globljo črnino in osupljivo svetlost v 8K
 • Popolna 8K potopitev s 100-odstotno barvno konsistenco pri širokih kotih gledanja
 • Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDMI 2.1, HFR, pametna platforma webOS
  • NAGRADA REDEDOT DESIGN AWARD 2021
   LG QNED99premakniti

   Reddot zmagovalec 2021

  • TEHNIČNI SVETOVALEC NAJBOLJŠE NA CES 2021
   LG QNED99premakniti

   Velik preskok za kakovost LCD

  Quantum Dot, NanoCell in Mini LED. Revolucionarna kombinacija tehnologije.

  LG QNED Mini LED predstavlja začetek nove dobe za LCD-televizorje. Pionirski zaslon združuje ploščo Mini LED s tehnologijo Quantum Dot NanoCell za zagotavljanje popolnoma nove TV izkušnje. To je resnično vrhunec LCD TV.

  TV-zaslon prikazuje logotip LG QNED Mini LED in majhne, ​​svetle delce, ki se zbirajo v beta ribo (predvajaj video).

  *LG QNED Mini LED je mini LED TV, ki združuje tehnologiji NanoCell in Quantum Dot.

  Nova doba za LCD televizorje.

  LG QNED Mini LED popelje LCD TV dlje kot kdaj koli prej. Izboljšana svetlost, skoraj popolna črna in briljantne barve so prikazane na osupljivem izjemno velikem zaslonu. To pomeni velik korak naprej v razvoju LCD-televizorjev.

  Slika tehnologije območja zatemnitve in beta ribe na črnem ozadju na 3 različnih zaslonih. LG QNED Mini LED je najjasnejši, z najmanj svetlobe in svetlejšimi barvami (predvajaj video).

  *Statistika Mini LED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  Moč Mini LED.

  Približno 30.000 Mini LED zagotavlja svetlejše in jasnejše slike, medtem ko skoraj 2.500 edinstvenih območij zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je večja raven podrobnosti in natančnejša barvna reprodukcija kot pri običajnih LCD-televizorjih.

  Slika ribjega repa. Spodnja polovica LED je nejasna in motna. Zgornja polovica na Mini LED je ostrejša in bolj barvita (predvajaj video).

  *Približno 30.000 mini LED televizorjev LG QNED Mini LED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Število območij zatemnitve temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  ***Slike, simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  NanoCell sreča Quantum Dot.

  Tehnologija Quantum Dot NanoCell zagotavlja osupljivejšo sliko s kombinirano močjo NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša barvno reprodukcijo za ustvarjanje bogatejših in natančnejših barv.

  Slika svetlobnih žarkov iz plošče Mini LED, ki prehajajo skozi filtre Quantum Dot in NanoCell. Filtri se združijo v barvno tehnologijo Quantum NanoCell za bolj žive barve (predvajaj video).

  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  Na ogled je črna magija.

  Približno 2500 edinstvenih območij zatemnitve zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Zaradi tega so črnine globlje in barve bolj žive za podrobnejšo sliko, tudi v najtemnejših prizorih.

  Slika beta ribice, polovica na običajni LED z manj zatemnitvenimi območji in slabimi črninami, polovica na LG QNED Mini LED z več zatemnitvenimi območji in globljimi črninami (predvajaj video).

  *Statistika območja zatemnitve temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  **Konvencionalno se nanaša na LG-jeve UHD televizorje brez tehnologije NanoCell.
  ***Slike, simulirane za boljše razumevanje funkcij.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  Televizijski zaslon, ki prikazuje goro ob oranžnem sončnem zahodu, postane večji, zaradi česar so podrobnosti jasnejše (predvajaj video).

  Velik zaslon, ogromne količine podrobnosti.

  Povečajte svojo potopljenost. Mini LED-ji se srečajo z našim zaslonom Real 8K v LG QNED Mini LED in ustvarijo resnično visokokakovosten televizor z velikim zaslonom. Nova tehnologija zaslona prikazuje vse, kar gledate, z izboljšanimi podrobnostmi in jasnostjo, tudi na našem največjem zaslonu, zaradi česar se boste lažje kot kdaj koli prej izgubili v svoji najljubši vsebini.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  To je vrhunec LCD 8K.

  Naš najboljši LCD-televizor zahteva najboljšo ločljivost. Ko gre za ustvarjanje visokokakovostne slike, več slikovnih pik tem bolje. LG QNED Mini LED združuje neverjetno visoko gostoto slikovnih pik z našo povsem novo tehnologijo Quantum Dot NanoCell za izjemno realistično sliko 8K, ki je podrobnejša kot kdaj koli prej, tudi če jo gledate na velikem zaslonu.

  Prizor gore, ki prikazuje izboljšanje kakovosti slike, ko se število slikovnih pik poveča na 33.177.600 v ločljivosti 8K (predvajaj video).

  *Na voljo samo v modelih 8K.
  **Število slikovnih pik temelji na 86-palčnem modelu 8K.
  ***Slike, simulirane za boljše razumevanje funkcij.
  *CTA (Consumer Technology Association): Standardna in trgovinska organizacija, ki zastopa več kot 2200 podjetij potrošniške tehnologije v Združenih državah.
  **Certifikat CTA je podeljen izdelkom, ki so skladni z uradnimi industrijskimi zahtevami.
  ***Na voljo samo pri modelih 8K.
  ****Vrednosti CM temeljijo na 75-palčnih modelih QNED99, ki jih je testirala interna raziskava LG.
  *****Navedene vrednosti CM so bile testirane vodoravno.

  Pogled, ki je naravnost osupljiv.

  LG QNED Mini LED je umetelno zasnovan za polepšanje vsake domače notranjosti. Z minimalnimi okvirji in tankim, elegantnim ohišjem, optimiziranim za pritrditev na steno, bo vsaka velikost LG QNED Mini LED lepo obešena na vašo steno. To pomeni, da se tudi naš največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in nadgradi notranjost vašega doma kot umetniško delo.
  TV LG QNED, pritrjen na steno v sodobnem notranjem prostoru.
  *Kabel je lahko viden, odvisno od okolja namestitve.
  **Odvisno od okolja namestitve lahko med televizorjem in steno obstaja majhna vrzel.
  ***Nosilec za stensko montažo ni priložen.

  Kino QNED.
  Osupljiva predstava.

  LG QNED Mini LED zagotavlja osupljivo kinematografsko predstavo. Osupljive črnine in svetlejši zaslon ustvarjajo sliko, ki je izboljšana v skoraj vseh pogledih za novo raven poglobitve. To je televizor, ki vam bo vsakič znova vzel dih.

  TV-zaslon, ki prikazuje posnetek Lost in Space S2 na Netflixu (predvajaj video).

  *Potrebno je članstvo v storitvi Netflix streaming. Razpoložljivost 4K Ultra HD je odvisna od vašega naročniškega načrta Netflix, internetne storitve, zmogljivosti naprave in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
  Logotip Freeview Play, logotip Netflix, logotip Disney+, logotip Apple TV so razporejeni vodoravno na črnem ozadju.

  Zabava

  Dom za vse vaše najljubše.

  Pretakanje še nikoli ni bilo lažje. Prenesite vse aplikacije, ki jih morate imeti, kot so Freeview Play, NOW TV, Netflix, Prime Video, Disney+ in druge, na LG-jevi pametni platformi webOS.
  *Potrebno je članstvo v storitvi Netflix streaming.
  **Potrebna je naročnina na Disney+. V skladu s pogoji na http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in z njim povezane osebe.
  ***Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc, registrirane v ZDA in drugih državah.
  ****Apple TV+ zahteva naročnino.
  *****Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Veljajo pristojbine za članstvo v Amazon Prime in/ali Prime Video. Za podrobnosti glejte primevideo.com/terms.
  ******Podprta storitev se lahko razlikuje glede na državo.
  Prizor ženske s sončnimi očali je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je besedilo SDR spodaj levo in logotip Dolby Vision IQ spodaj desno.

  Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

  Transformativna televizijska izkušnja.

  Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr vsebine in ambientalno okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljiva kombinacija, ki ustvarja dih jemajoče kinematografske rezultate.
  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.
  Christopher Nolan med intervjujem v gledališki sobi

  FILMMAKER MODE™

  Režiserjeva vizija oživela.

  FILMMAKER MODE™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barve in hitrost sličic. To natančno poda režiserjevo izvirno vizijo, tako da film doživite tako, kot so si zamislili.
  Graf LG-jeve tehnologije obdelave TV na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni

  HDR 10 Pro

  Zagotovite si popoln užitek.

  LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagodi svetlost, da izboljša barve, razkrije vsako najmanjšo podrobnost in vsaki sliki prinese realistično jasnost — prav tako okrepi običajno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in oddaje bolj živi in ​​živahni od začetka do konca.

  QNED Gaming.
  Polno ugodnosti.

  LG QNED Mini LED vsebuje množico funkcij, ki popestrijo vašo igralno izkušnjo. Absolutni optimizator barv in iger zagotavlja gladko, realistično igranje, medtem ko naš zaslon Mini LED z izboljšano svetlostjo in črnino zagotavlja vrhunsko natančnost. Doživite vse, kar igrate, z neresnično stopnjo realizma.

  Prizor iz video igrice, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki leti nad mestom, prikazan na TV zaslonu (predvajaj video).

  Televizijski zaslon, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki strelja v mestu, in GUI za optimiziranje iger LG NanoCell na levi strani, ki prilagodi nastavitve igre.

  Optimizator iger

  Nevidne ravni nadzora.

  Vse vaše igre so se dvignile. Optimizator iger samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidljivost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
  Bližnji posnetek igralca, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu

  Partnerstvo Xbox

  Nepremagljiva kombinacija.

  Svoboda igranja. LG-jevo partnerstvo z Xboxom zagotavlja, da ste pripravljeni na igranje iger naslednje generacije. Kar najbolje izkoristite svoj Xbox zahvaljujoč osupljivi kakovosti slike in ultra hitrim odzivnim časom.
  Bližnji posnetek igralca, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu

  ALLM, eARC

  Igrajte na najvišji ravni.

  Dobite prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC izpolnjujeta najnovejše specifikacije HDMI 2.1, da omogočita hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladko, sinhronizirano grafiko.

  QNED Šport.
  TV v neprekosljivi obliki.

  LG QNED Mini LED je bil izdelan za profesionalne lige. LG QNED Mini LED z velikim zaslonom, pravim zaslonom 8K in združljivostjo s prostorskim zvokom Bluetooth prinaša v vaš dom popolno atmosfero stadiona in tako zagotavlja, da imate vedno najboljši sedež v hiši.

  TV zaslon prikazuje nogometni stadion in igralca, ki doseže gol (predvajaj video).

  Moški in ženska žvenkata s kozarci na televizijskem zaslonu med prejemanjem obvestil o športnih opozorilih

  Športno opozorilo

  Nikoli ne zamudite svoje ekipne igre.

  Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da boste zamudili velike tekme svojih najljubših ekip, tudi ko gledate drugo vsebino.
  *Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
  Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet na televiziji

  Bluetooth Surround Ready

  Jasna domača prednost.

  Preprosto povežite združljive zvočnike Bluetooth za resnično izkušnjo brezžičnega prostorskega zvoka. Vsa akcija zveni bogateje in bolj realistično ter prinaša vzdušje velike igre v vašo dnevno sobo.
  *Bluetooth zvočniki so naprodaj ločeno.
  Procesor AI α9 Gen4 8K

  Možgani, ki vas bodo navdušili.

  Jedro LG QNED Mini LED je α9 Gen4 AI Processor 8K, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.

  Dva prizora, samodejno optimizirana v sliki in zvoku s procesorjem a9 Gen4 AI (predvajaj video)

  *Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.
  To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.

  AI Picture Pro

  Tako izgleda profesionalec.

  Z uporabo obsežne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem za globoko učenje prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. In nova funkcija Scene Detection lahko zdaj analizira vrsto prikazanega prizora in ustrezno izboljša sliko.
  *AI Picture Pro ne bo deloval z nobeno avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
  To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.

  AI Sound Pro

  Zvok je postal profesionalec.

  Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor identificira glasove, učinke in frekvence, tako da lahko nato optimizira zvok glede na žanr za bolj poglobljeno izkušnjo. In nova funkcija samodejnega uravnavanja glasnosti ohranja dosledne ravni glasu v različnih vrstah vsebine.
  Slika rože v izvirni ločljivosti 2K na levi in ​​povečani na 8K na desni.

  Višanje ločljivosti AI 8K

  Povzdignite vsako sliko.

  Procesor AI uporablja algoritme globokega učenja, da analizira, kaj gledate, in pretvori tujerodne vsebine 8K v osupljivo poglobljeno 8K. Končna slika je ostrejša z opazno višjo ravnjo ločljivosti in podrobnosti, tudi če jo gledamo na naših največjih zaslonih.
  *Kakovost slike povečane vsebine se razlikuje glede na izvorno ločljivost.
  **Na voljo samo v modelih 8K.
  ***Slike, simulirane za boljše razumevanje funkcij.
  ThinQ AI

  Misliš, da znaš pameten?
  Pomisli še enkrat.

  LG ThinQ je tukaj, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in s svojim glasom upravljajte televizor s povsem novim začetnim zaslonom, da zagotovite več udobja in nadzora.

  Televizijski zaslon, ki prikazuje različne vsebine, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

  Televizijski zaslon, ki prikazuje na novo oblikovan začetni zaslon s prilagojenimi vsebinami in kanali

  Nov dom

  Dobrodošli v vašem novem domu.

  Vaši dnevi neskončnega iskanja nove vsebine ali starih priljubljenih se bližajo koncu. Začetni zaslon je bil preoblikovan, da vam prikaže vse, kar je vredno ogleda, vse na enem mestu. Uživajte v prilagojenih priporočilih glede vsebine na podlagi vaše zgodovine ogledov, hitrem dostopu do različnih vsebin in enostavnejšem nadzoru povezanih naprav.
  *Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
  **Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
  Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika, prikazane v piktogramu

  Nov Magic Remote

  Bolj kot čarobna palica.

  Prenovljeni daljinski upravljalnik Magic Remote ima ergonomsko obliko, ki jo je enostavno držati, njegov sistem kazanja in drsenja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko vam bližnjične tipke za glavne ponudnike vsebin nudijo bližnjice do vseh vaših priljubljenih.
  Ta kartica opisuje glasovne ukaze. Postavljeni so bili logotipi LG ThinQ AI, logotip Hey Google in logotip Amazon Alexa.

  Glasovni ukaz

  Vaše osrednje središče udobja.

  LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in nadzor vašega domačega IoT ekosistema z naravnim prepoznavanjem glasu*. Z vgrajenim Google Assistantom in Amazon Alexa lahko svoj LG QNED Mini LED upravljate z glasom in hitreje dostopate do zabave.
  *Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
  **Google Assistant ni na voljo v določenih jezikih in državah.
  ***Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
  ****Prikazani meniji so lahko ob izdaji drugačni.
  *****Razpoložljivost glasovnega ukaza se lahko razlikuje glede na izdelke in države.
  *LG TV & Audio AR Experience je na voljo za prenos v App Store in Google Play.
  ZASLON
  • Vrsta
   8K Mini LED
   Velikost zaslona
   65
  • Resolucija
   7680 * 4320
   Barva / NanoCell
   ja
  • Barva/široka barvna lestvica
   Nano Color Pro
   Biti barvnega prikaza / milijarde bogatih barv
   ja
  • Kontrast/zatemnitev
   Full Array Dimming Pro
   Kontrast / ultra svetilnost
   Ultra Luminance Pro
  • Gibanje / Hitrost osveževanja
   Hitrost osveževanja 120Hz
  PLATFORMA
  • Vrsta BLU
   Mini LED
   Glavni procesor
   Procesor AI α9 Gen4 8K
  • Operacijski sistem (OS)
   webOS Smart TV
   Število procesorjev
   Quad
  VIDEO
  • AI Slika / Pro
   AI Picture Pro 8K
   Izboljšanje obraza + telo/predmet (samo 8K)
   AI Picture Pro – Face + Body + object Enhancing
  • Povečanje AI
   Višanje ločljivosti AI 8K
   Samodejna izbira zvrsti
   Da (SDR/HDR/Dolby HDR)
  • Izboljšanje slike
   Izboljšanje slike na SQM
   AI Nadzor svetlosti
   ja
  • HDR
   Kino HDR
   Dolby Vision IQ
   Da (4K/2K)
  • HDR10 Pro
   Da (4K/2K)
   HLG
   Da (4K/2K)
  • FILMMAKER MODE™
   ja
   Dynamic Tone Mapping / Pro (+ AI HDR Tone Mapping)
   HDR Dynamic Tone Mapping Pro (+ AI HDR Tone Mapping)
  • 4K HFR
   ja
   2K HFR
   ja
  • Motion Pro
   NANOCell Motion Pro
   Algoritem zatemnitve
   Luminance Optimizer za lokalno zatemnitev
  • Upscaler
   8K Upscaler
   HEVC
   8K@60p, 10bit
   4K@120p, 10bit
  • VP9 (video dekoder)
   Spletni brskalnik: 8K@60p, 10bit
   CP: 4K@60p, 10bit
   AV1 (video dekoder)
   8K@60p, 10bit
   4K@60p, 10bit
  • Način HGIG
   ja
   Takojšnji odziv na igro (VRR/ALLM)
   Ne da
  • Način slike
   9 načinov (Vivid, Standard, Eco, Cinema, Football, Game, Filmmaker, (ISF) Expert (Bright Room), (ISF) Expert (Dark Room))
  AVDIO
  • Zvočnik (izhod zvoka)
   60 W (WF: 20 W, 10 W na kanal)
   Kanal
   4.2 pog
  • Smer
   Streljanje navzdol
   Simultani zvočni izhod
   ja
  • DOLBY ATMOS
   ja
   AI zvok / Pro
   AI Sound Pro
  • AI akustično uglaševanje
   Da (razlikuje se glede na regijo)
   Prostorski način => 21Y Spec Out
   Ultra Surround
  • Jasen glas
   Clear Voice Pro
   Bluetooth Surround Ready
   Da (zahtevan Bluetooth)
  • WiSA zvočniki
   Da: WiSA 5.1ch
   LG Sound Sync
   Da (zahtevan Bluetooth)
  • Sound Share
   ja
   Avdio kodek
   AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (Glejte priročnik)
  • Sinhronizacija zvočnega načina
   ja
   Živ zvok
   ja
  PAMETNA FUNKCIJA AI
  • ThinQ
   ja
   Inteligentno prepoznavanje glasu
   ja
  • Govor v besedilo
   ja
   Glasovno iskanje LG
   ja
  • Google Assistant
   ja
   Amazon Alexa
   ja
  • AI UX
   ja
   AI Domov
   ja
  • Priporočilo AI
   ja
   Inteligentno urejanje
   ja
  • Domača nadzorna plošča
   ja
   Apple Homekit
   ja
  • Google Home Connection
   ja
   Povezava Amazon Echo
   ja
  • Mobilna povezljivost
   ja
   Skupna raba zaslona
   ja
  • Aplikacija ThinQ
   ja
   Airplay2
   ja
  • Naslednji izbori
   ja
   Čarobni raziskovalec
   ja
  • Čarobni daljinski upravljalnik
   Vgrajeno
   Hitri dostop
   ja
  • Univerzalni nadzor
   ja
   360° VR predvajanje
   ja
  • Iskanje sorodne vsebine
   ja
   Avdio vodenje (besedilo v govor)
   ja
  • Umetnostna galerija
   ja
   Aplikacije
   ja
  • DIAL
   ja
   Spletni brskalnik
   ja
  • Predvajalnik glasbe -> Medijski predvajalnik
   ja
   Kanali LG
   ja
  • Vklop TV-ja z mobilnim telefonom
   ja
   Wi-Fi TV vklopljen
   ja
  • Bluetooth Low Energy Vklopljen
   Da (zahtevan Bluetooth)
   Omrežni brskalnik datotek
   ja
  • Blokiraj dostop do škodljivega mesta
   ja
   Live Plus (dvostranska storitev na podlagi ACR)
   ja
  • Hotelski način
   ja
   Športno opozorilo
   ja
  • Glasbeno odkritje
   ja
  ODDAJNI SISTEM
  • Digitalni TV sprejem (zemeljski, kabelski, satelitski)
   ja
   Zemeljski
   DVB-T2/T
  • Kabel
   DVB-C
   Satelit
   DVB-S2
  • Analogni TV sprejem
   ja
   Podatkovno oddajanje (državna specifikacija)
   ja
  • CI + (skupni vmesnik)
   CI+1,4
   Stran teleteksta
   Da (2000 strani)
  • [DVB] Podnapisi
   ja
   AD (zvočni opis)
   ja
  • EPG (8 dni)
   ja
  POVEZLJIVOST
  • HDMI
   2 (zadaj) / 2 (ob strani)
   Simplink (HDMI CEC)
   ja
  • eARC / ARC (povratni avdio kanal)
   eARC (HDMI 2)
   USB
   2 (zadaj) / 1 (ob strani)
  • LAN
   Da (zadaj)
   Reža CI
   Da (ob strani)
  • RF vhod
   2 (zadaj, RF/sat)
   SPDIF (optični digitalni avdio izhod)
   Da (zadaj)
  • IR Blaster
   ja
   Wifi
   Da (802.11ax)
  • Bluetooth
   Da (V5.0)
  DIMENZIJE – ŠXVXG (MM)
  • Velikost brez škatle, brez stojala
   1444 x 827 x 28,9
   Velikost brez škatle, s stojalom
   1444 x 902 x 336
  • Velikost s škatlo, s stojalom
   1600 x 970 x 228
  TEŽA (KG)
  • Teža (TV)
   28.1
   Teža (TV + stojalo)
   28.5
  • Teža (W/karton)
   35.9
  MOČ
  • Napajanje
   AC 100~240V 50-60Hz
   Poraba energije v stanju pripravljenosti
   Pod 0,5 W
  • Način varčevanja z energijo
   ja
   Zeleni senzor osvetlitve
   ja
  PRIPOMOČEK
  • Daljinsko
   MR21N
   Baterije
   Da (AA x 2EA)
  • Kabel IR Blaster
   ja
   Napajalni kabel
   Da (priložen TV)
  DODATNA FUNKCIJA
  • Samodejna kalibracija
   ja
   OSD jezik
   37 Jeziki
  • Časovni stroj (DVR)
   ja
   Digitalni posnetek
   ja
  • Časovni premik
   ja

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65