Opis

 • Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = vrhunski LCD TV
 • Nova era za LCD televizore
 • Power LED LED
 • NanoCell v kombinaciji s tehnologijo Quantum Dot
 • To je naša najbolj inteligentna ideja doslej
 • Črna magija je prisotna na zaslonu
 • TEHNIŠKI SVETOVALEC NAJBOLJŠI NA CES 2021.

  LG QNED91

  Ogromno izboljšanje kakovosti LCD

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = vrhunski LCD TV

Mini LED LG QNED označuje začetek nove dobe LCD televizorjev. Revolucionarni zaslon združuje mini LED ploščo s tehnologijo Quantum Dot NanoCell in ponuja celovit užitek pri gledanju. To je resnično vrhunec LCD televizorjev.
Televizijski zaslon z logotipom LG QNED Mini LED in drobnimi, svetlimi delci, ki se združijo in tvorijo siamske lovske ribe (predvajanje videa).

* LG QNED mini LED je mini LED televizor, ki združuje tehnologijo NanoCell in Quantum Dot.

Nova era za LCD televizore.

Zahvaljujoč mini LED LED LG QNED LCD televizor seže dlje kot kdaj koli prej. Izboljšana svetlost, skoraj popoln črni zaslon in briljantne barve so prikazane na osupljivem ultra velikem zaslonu. To pomeni velik napredek pri razvoju LCD televizorjev.
Slika tehnologije zatemnjenega območja in siamskih lovskih rib na črnem ozadju na treh različnih zaslonih. LG QNED Mini LED ima najjasnejšo sliko z najmanj učinkom "halo" in najsvetlejšimi barvami (predvajanje videa).

*Statistika Mini LED zasnovana je na 86-inčnom 8K modelu.
**Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Power LED LED.

Približno 30.000 mini LED diod zagotavlja svetlejše in jasnejše slike, medtem ko približno 2.500 edinstvenih zatemnitvenih območij zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je višja raven podrobnosti in natančnejša barvna reprodukcija v primerjavi s standardnimi LCD televizorji.
Slika ribjega repa. Spodnja polovica LED je nejasna in monotona. Zgornja polovica Mini LED je ostrejša in bolj živahna (predvajanje videa).

* Približno 30.000 Mini LED na televizorju LG QNED mini LED temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Število območij zatemnitve temelji na 86-palčnem modelu 8K.
*** Slike se simulirajo za boljše razumevanje funkcije.

NanoCell v kombinaciji s tehnologijo Quantum Dot.

Tehnologija NanoCell Quantum Dot z osupljivo podobo združuje moč NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša reprodukcijo barv in ustvari bogatejše in natančnejše barve.
Slika svetlobnih žarkov z mini LED plošč, ki prehajajo skozi filtre Quantum Dot in NanoCell. Filtri so združeni, da proizvedejo tehnologijo Quantum NanoCell Color za bolj žive barve (predvajanje videa).

*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Črna magija je prisotna na zaslonu.

Približno 2500 edinstvenih zatemnilnih con zagotavlja natančno upravljanje osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Zahvaljujoč temu se pridobijo globlji odtenki črne barve in barve so bolj žive za podrobnejši prikaz slike, tudi v najtemnejših prizorih.
Slika korejskega lovca na ribe, polovica na standardnem LED zaslonu z manj zatemnitvenimi območji in slabšo reprodukcijo črne barve, druga polovica pa na LG QNED Mini LED z več zatemnilnimi območji in globljimi odtenki črne (predvajanje videa).

* Statistika zatemnitvenih območij temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Standard velja za televizorje LG UHD brez tehnologije NanoCell.
*** Slike se simulirajo za boljše razumevanje funkcije.
*Slike, simulirane za boljše razumevanje funkcij.

Velik zaslon, neverjetna raven podrobnosti.

Povečajte celovitost zaslona. Mini LED v kombinaciji z Real 8K ploščo na LG QNED mini LED za velik visokokakovosten TV zaslon. Nova tehnologija zaslona prikazuje vse, kar vidite, podrobneje in jasneje, tudi na največjem zaslonu, tako da se boste lažje kot kdaj koli lažje ujemali s svojo najljubšo vsebino.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.

Prekrasen prikaz.

Mini LED LG QNED je oblikovan tako, da izboljša notranjost doma. Z minimalnim okvirjem in vitkim, elegantnim ohišjem, optimiziranim za stensko montažo, lahko mini LED LG QNED vseh velikosti obesite ravno na steno. To pomeni, da se tudi naš največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in povečuje notranjost doma kot umetniško delo.
LG QNED TV nameščen neposredno na steno v sodobnem notranjem prostoru.
* Kabel je lahko viden, odvisno od namestitvenega okolja.
** Odvisno od namestitvenega okolja je možen majhen razmik med televizorjem in steno.

Kino QNED.
Zelo impresivna izvedba.

Mini LED LG QNED zagotavlja osupljivo kinematografsko predstavo. Osupljivi odtenki črne in svetlejši zaslon ustvarjajo podobo, ki je bila skoraj v vsakem smislu izboljšana za novo raven celovitosti. To je televizor, ki vas bo vsakič pustil brez sape.
TV zaslon z vložkom iz serije Lost in Space S2 na Netflixu (predvajanje videa).

* Za dostop do vsebine na Netflixu je potrebno članstvo. Razpoložljivost vsebine 4K Ultra HD je odvisna od naročninskega načrta Netflix, internetnih storitev, zmogljivosti naprav in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
Logotip Netflix, logotip Apple TV in videoposnetek Amazon prime so vodoravno razporejeni na črnem ozadju.
Zabava

Priljubljena vsebina na enem mestu.

Uporabljajte Netflix, Apple TV in Amazon prime video aplikacije. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami, dokumentarnimi filmi in športi v živo ter jih poiščite na enem mestu.
* Za dostop do vsebine na Netflixu je potrebno članstvo.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Apple TV + zahteva naročnino.
**** Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Veljajo članarine Amazon Prime in / ali pristojbine Prime Video. Za podrobnosti obiščite primevideo.com/terms.
***** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Prizor z žensko, ki nosi očala, razdeljena na dva dela za vizualno primerjavo. Na sliki je besedilo SDR v spodnjem levem kotu in logotip Dolby Vision IQ v spodnjem desnem kotu.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Popolnoma nov način uživanja na televiziji.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr in ambientalno okolje, medtem ko Dolby Atmos prinaša večdimenzionalen zvok – močno kombinacijo, ki prinaša osupljiv kinematografski užitek.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Christopher Nolan vodi intervju v kinu
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohranja prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. Natančno prenaša prvotno vizijo režiserja, tako da film doživite tako, kot je napovedal.
Graf za tehnologijo obdelave na televizorju LG med vhodno sliko na levi in ​​živim rezultatom na desni
HDR 10 Pro

Izkoristite celotno paleto užitkov.

Lastniška tehnologija LG Dynamic Range, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barve, razkrije tudi najmanjše podrobnosti in zagotovi realistično jasnost vsake slike – izboljša tudi standardno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in serije bolj živahni od začetka do konca.

IGRANJE Z QNED -om
Nekaj ​​prednosti.

Mini LED LG QNED vsebuje številne funkcije, ki povečujejo vaš užitek v igranju. Absolutna barva in optimizator iger zagotavljata neprekinjeno živo igro, medtem ko povečana svetlost in odtenki črne barve na mini LED zagotavljajo največjo natančnost. Doživite vse igre z neverjetno stopnjo realizma.
Prizor iz video igre, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki leti na mesto na TV zaslonu (predvaja video).

Televizijski zaslon, ki prikazuje vesoljsko plovilo v mestu, in grafični vmesnik za optimizacijo iger na televizorju LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
Optimizator iger

Nevidne ravni nadzora.

Vse vaše igre na višji ravni. Funkcija Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, da optimizira grafiko in vidljivost ter zagotovi boljši užitek v igranju, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
Televizijski zaslon, ki prikazuje vesoljsko plovilo v mestu, in grafični vmesnik za optimizacijo iger na televizorju LG NanoCell na levi strani, ki prilagaja nastavitve igre.
AMD FreeSync ™ Premium

Opremljen za vrhunske zmogljivosti.

Reprodukcija po višjem standardu. LG QNED podpira AMD FreeSync ™ Premium, zato lahko med igranjem iger nudi različno hitrost osveževanja. To bistveno zmanjša sekanje in blokiranje slike ter daje jasnejšo in bolj tekočo igro.
Pogled od blizu igralca, ki igra tekmovalno igro na televizijskem zaslonu
VRR, ALLM, eARC

Igrajte uz najviši standard.

Izkoristite svoje nasprotnike. Funkcije VRR, ALLM in eARC ustrezajo najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine pri višjih ločljivostih ter s tekočo in sinhronizirano grafiko.

QNED Sport.
TV v obliki brez primere.

Mini LED LG QNED je narejen za profesionalne lige. Z velikim zaslonom in funkcijo pripravljenosti za prostorski vmesnik LG QNED mini LED prinaša polno atmosfero stadiona v vaš dom in vam zagotavlja, da imate v hiši vedno najboljše mesto.
TV zaslon, na katerem je prikazan nogometni stadion in igralec, ki je dosegel gol (predvajanje videa).

Moški in ženska ob TV -zaslonu, ko se prikažejo opozorila o športnem dogodku, potrkajo očala
Športno opozorilo

Bodite na tekočem z rezultati vaših najljubših ekip.

Funkcija Sports Alert vas obvesti o rezultatu pred, med in po tekmi vaše najljubše ekipe. Zdaj vam ni treba skrbeti, da bi zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
* Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo
Družina sedi na kavču in gleda televizijo po nogometu
Bluetooth Surround pripravljen

Prednost domačega terena.

Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za popolno brezžično prostorsko doživetje. Občutite vzdušje velikih športnih dogodkov v svoji dnevni sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α7 Gen4 AI procesor 4K

Inteligenca, ki vas bo pustila brez besed.

Osnova modela LG QNED mini LED je procesor α7 Gen4 AI 4K, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme strojnega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka slika in zvok sta samodejno nastavljeni, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
Dva prizora, v katerih se slika in zvok samodejno optimizirata s procesorjem AI a7 Gen4 (predvajanje videa)

*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
Ta videoposnetek se nanaša na funkcijo AI Picture. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videa«.
Slika AI

Tako izgleda profesionalna obdelava.

Algoritem poglobljenega učenja z uporabo obsežne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
* AI Picture ne bo deloval z avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
Ta video se nanaša na funkcijo AI Sound. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videa«.
Zvok AI

Profesionalna nastavitev zvoka.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov točk zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, tako da lahko optimizira zvok po žanru za celovitejšo izkušnjo.
ThinQ AI

Mislite, da veste, kaj pomeni biti pameten?
Ponovno premisli.

LG ThinQ je tu, da dopolni užitek pri uporabi televizorja. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z novim začetnim zaslonom upravljajte glas televizorja za večje udobje in nadzor.
TV zaslon, ki prikazuje različne vsebine, ki jih navaja in priporoča funkcija LG ThinQ AI.

Televizijski zaslon prikazuje začetni zaslon nove zasnove s prilagojeno vsebino in kanali
Novi Home ekran

Dobrodošli na novem začetnem zaslonu.

Vaši dnevi neskončnega iskanja nove vsebine ali priljubljene vsebine se končujejo. Domači zaslon je bil preoblikovan in na njem je mogoče videti vse, kar je vredno ogleda, vse na enem mestu. Uživajte v prilagojeni vsebini, ki temelji na vaši zgodovini brskanja, hitrem dostopu do različnih vsebin in lažjem upravljanju povezanih naprav.
* Dostopnost storitev se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane na sliki
Nov čarobni daljinski upravljalnik

Kot čarobna palica.

Prenovljeni čarobni daljinski upravljalnik ima ergonomsko zasnovo za enostaven oprijem, njegov sistem “point and scroll” pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajen sistem AI omogoča enostaven dostop do različnih aplikacij, bližnjice za največje video storitve pa hiter dostop do vseh vaših najljubših vsebin. Poleg vsega tega imate zdaj funkcijo Magic Tap, nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Na tem zavihku so opisani glasovni ukazi. Logotip LG ThinQ AI je nastavljen.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ olajša upravljanje in nadzor domačega ekosistema IoT z enostavnim prepoznavanjem glasu. LG QNED mini LED lahko upravljate z glasom in hitreje dostopate do zabave.
* Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko pri objavi razlikujejo.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo
* LG TV in Audio AR Experience lahko prenesete iz App Store in Google Play.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

 • Tip izdelka
  Mini LED QNED
  Veličina ekrana (Inch)
  75″
 • Stenska montaža (VESA)
  Da

SLIKA

 • Resolucija
  3840*2160
  Vrsta razsvetljave
  MINI LED

SPREJEM ODDAJANJA

 • Sprejem digitalne televizije (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB-T2/C/S2
  Reža CI +
  CI + 1,4

VIDEO

 • Indeks obvladovanja slike
  120Hz
  HDR tehnologija
  Kino HDR
 • Dolby Vision ™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Nano Cell tehnologija
  QNED
 • Široka barvna lestvica
  Nano Color Pro
  Barvna globina
  10 bit (milijarda bogatih barv)
 • Lokalno zatamljenje
  Mini LED
  ULTRA Osvetljenje
  Da
 • HFR (visoka hitrost sličic)
  Ne
  Procesor
  4K procesor α7 Gen4
 • Ojačevalnik ločljivosti
  AI Upscaler

ZVUK

 • Izhodna moč zvoka (vati)
  40W
  Sistem zvučnika
  2,2 č
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Čist glas
  Čist glas
 • AI Acoustic Tuning
  Da

FUNKCIJE SMART TV

 • OS (operacijski sistem)
  webOS Smart TV
  Čarobni daljinec
  V paketu
 • Glasovno iskanje
  Da
  Čarobna povezava
  Da
 • Hiter dostop
  Da
  Internetni brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe
  Da
  Svetovalec za kanale
  Da
 • Wi -Di (brezžični zaslon) – brezžično povežite z računalnikom
  Da
  Airplay (iPhone, iPad, MacBook so podprti)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da

FUNKCIJA TIME MACHINE

 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snemajte televizijo
  Da

FUNKCIJE

 • Netflix
  Da
  Amazon
  Da
 • Pomočnik Google
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
  Da
  E-priročnik
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da

TELETEKST

 • Teletekst
  Da
  Država
  2000

POVEZAVE

 • HDMI
  4
  – ARC (povratni zvočni kanal)
  Da
 • HDMI 2.1
  Da
  USB
  3
 • LAN (dostop do interneta in DLNA)
  1
  Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
 • Sestavljeni vhod (AV)
  Ne
  Reža za CI
  Da
 • RF vhod
  Da
  Wifi
  Da
 • Bluetooth
  Da
  Digitalni avdio izhod (optični)
  Da
 • Izhod za slušalke
  Da

DODACI

 • Magic Remote
  Da / V paketu
  Napajalni kabel
  Da
 • Navodila
  Da

EKO

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

75