Opis

Podrobnosti

LG QNED MiniLED 4K, serija 91, procesor α7 Gen4 z umetno inteligenco, webOS 6.0 Smart TV, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
86QNED916PA
  • QNED MiniLED 4K tehnologija s Full Array Dimming Pro za največji kontrast
  • Processor 4K procesor Gen4 4K z umetno inteligenco
  • Operacijski sistem Smart TV webOS 6.0 z umetno inteligenco LG ThinQ ™ AI
  • Kakovost zvoka AI in Dolby Atmos 2,2 kanala 40 W
  • Združljivo z HDR Dolby Vision IQ, HDR10 Pro, HLG, HDR Effect, HDR GiG
  • Čarobni daljinski upravljalnik vključen

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = popoln LCD televizor

Mini LED LG QNED predstavlja novo obdobje LCD televizorjev. Inovativni zaslon združuje mini LED ploščo s tehnologijo Quantum Dot NanoCell, ki skupaj ponujata popolnoma novo doživetje gledanja televizije. To je resnično vrhunec LCD televizorjev.

TV zaslon z logotipom LG QNED Mini LED in majhnimi svetlečimi delci, ki skupaj tvorijo bojevito ribo.

* LG QNED mini LED je mini LED televizor, ki združuje tehnologije NanoCell in Quantum Dot.

Novo obdobje LCD televizije.

Mini LED LG QNED LCD televizorje popelje še dlje kot kdaj koli prej. Boljša svetlost, skoraj popolne črne in živahne barve izstopajo na osupljivem ultra velikem zaslonu. To je velik korak naprej pri razvoju LCD televizorjev.

Slika tehnologije zatemnitve in bojevniške ribe na črnem ozadju na treh različnih zaslonih. LG QNED Mini LED je najsvetlejša z najmanj opaznim svetlobnim krogom in najsvetlejšimi barvami (predvajajte video).

* Mini LED statistika temelji na 86 -palčnem modelu 8K.
** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Moč mini LED.

Približno 30.000 miniaturnih LED diod zagotavlja svetlejšo in jasnejšo sliko, skoraj 2500 edinstvenih zatemnitvenih območij pa zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat je podrobnejša in natančnejša barvna reprodukcija kot običajni LCD televizorji.

Slika ribjega repa. Spodnja polovica LED je nejasna in zbledela. Zgornja polovica Mini LED je ostrejša in bolj barvita (predvajajte video).

* LG QNED 30.000 miniaturnih LED številk temelji na 86-palčnem modelu 8K.
** Število zatemnitvenih območij temelji na 86-palčnem 8K modelu
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

NanoCell in Quantum Dot skupaj.

Tehnologija NanoCell Quantum Dot z osupljivo podobo združuje moč tehnologij NanoCell Plus in Quantum Dot. Ta edinstvena kombinacija tehnologij izboljša reprodukcijo barv ter naredi barve bogatejše in natančnejše.

Slika svetlobnih žarkov z mini LED plošče, ki poteka skozi filtre Quantum Dot in NanoCell. Kombinirani filtri ustvarjajo barvno tehnologijo Quantum NanoCell za bolj žive barve (predvajanje videa).

* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Črna magija deluje na zaslonu.

Približno 2500 edinstvenih zatemnitvenih con zagotavlja natančen nadzor osvetlitve ozadja in izjemno visoko kontrastno razmerje. Rezultat so globlje črne barve in bolj žive barve za podrobnejšo sliko, tudi v najtemnejših prizorih.

Slika siamske borbene ribe, polovica na običajnem LED zaslonu z manj temnimi območji in slabše črne barve, polovica na mini LED televizorju LG QNED z več temnimi območji in globljo črno (predvajajte video).

* Statistika območja zatemnitve, ki temelji na 86 -palčnem modelu 8K.
** Televizorji LG UHD brez tehnologije NanoCell so označeni kot pogosti.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Televizijski zaslon z goro ob oranžnem sončnem zahodu se poveča in hkrati poveča ostrino podrobnosti (predvajajte video).

Velik zaslon, veliko podrobnosti.

Potopite se globlje v sliko. Mini LED TV in pravi 8K zasloni se združujejo v našem mini LED televizorju LG QNED in skupaj tvorijo velik, visokokakovosten televizor. Nova tehnologija prikaza prikazuje vse, kar gledate, podrobneje in jasneje tudi na našem največjem zaslonu, zato se zaljubite v svojo najljubšo vsebino lažje kot kdaj koli prej.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.

Je vrhunec 8K LCD.

Naš najboljši LCD televizor zahteva najboljšo ločljivost. Ko gre za ustvarjanje kakovostne slike, več slikovnih pik, tem bolje. Mini LED televizor LG QNED združuje neverjetno visoko gostoto slikovnih pik z našo povsem novo tehnologijo NanoCell Quantum Dot NanoCell za izjemno resnično sliko 8K, ki je bolj podrobna kot kdaj koli prej, tudi na velikem zaslonu.

Prizor z goro, ki kaže izboljšanje kakovosti slike, ko se število slikovnih pik 8K poveča na 33.177.600 (predvajanje videa).

* Na voljo samo pri modelih 8K.
** Število slikovnih pik temelji na 86 -palčnem 8K modelu
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
* CTA (Consumer Technology Association): Standardna in trgovska organizacija, ki zastopa več kot 2200 podjetij za potrošniško tehnologijo v Združenih državah.
** Certifikat CTA se podeli izdelku, ki ustreza uradnim industrijskim standardom.
*** Na voljo samo pri modelih 8K.
**** CM vrednosti, ki temeljijo na 75-palčnih modelih QNED99, ki so jih preizkusile notranje raziskave LG.
***** Deklarirana vrednost CM se preskusi glede vodoravne ločljivosti.

Predstava, ki vam bo vzela sapo.

Mini LED televizor LG QNED je umetelno zasnovan tako, da polepša vsako notranjost. Z minimalističnim okvirjem in elegantnim, tankim ohišjem, optimiziranim za montažo na steno, mini LED televizorji LG QNED v vseh velikostih sedijo poravnani s steno. To pomeni, da se tudi največji televizor popolnoma prilega vašemu prostoru in polepša notranjost vašega doma kot umetniško delo.
LG QNED televizor visi na steni v sodobni notranjosti.
* Kabel je lahko viden, odvisno od pogojev namestitve.
** Odvisno od pogojev namestitve je lahko majhna vrzel med televizorjem in steno.

Kino QNED.
Vrhunska zmogljivost.

Mini LED televizor LG QNED ponuja neverjetno kino doživetje. Osupljiv črn in svetel zaslon ustvari skoraj popolno sliko v vseh pogledih. To je televizor, ki vam bo vedno vzel sapo.

Televizijski zaslon prikazuje posnetek Lost in Space S2 v Netflixu (predvajajte video).

* Za pretakanje je potrebna naročnina na Netflix. Razpoložljivost ločljivosti 4K je lahko odvisna od naročninskega načrta Netflix, internetnih storitev, zmogljivosti naprave in razpoložljivosti vsebine. www.netflix.com/TermsOfUse
Logotipi Netflix in Apple TV so vodoravno razporejeni na črnem ozadju.

Zabavno

Vse vaše najljubše oddaje na enem mestu.

Odprite Netflix in Apple TV. Vsi najnovejši filmi, TV -oddaje, dokumentarci in športi v živo so na enem mestu.
* Za pretakanje je potrebna naročnina na Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Apple TV + zahteva naročnino.
**** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Prizor z žensko v sončnih očalih je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Slika prikazuje SDR v spodnjem levem kotu in logotip Dolby Vision IQ v spodnjem desnem kotu.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Revolucionarna televizijska izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in okolja, Dolby Atmos pa nudi večdimenzionalen prostorski zvok, močno kombinacijo, ki povzroči osupljivo kinematografsko doživetje.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
Christopher Nolan med intervjujem za kino film

NAČIN CINEMA ™

Režiserjeva vizija je zaživela.

FILMMAKER MODE ™ onemogoči gladkost slike, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. Zahvaljujoč temu natančno izraža režiserjevo prvotno vizijo, tako da lahko v filmu uživate, kot je bilo predvideno.
Predvajaj celoten video
Graf tehnologije obdelave televizorja LG na sredini med vhodno sliko na levi in ​​izhodom v živo na desni

HDR 10 Pro

Izkoristite celotno paleto.

Lastniška tehnologija LG Dynamic Range, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barve, razkrije tudi najmanjše podrobnosti in prinese resnično jasnost vsake slike. Prav tako okrepi običajno vsebino HDR. Vsi vaši najljubši filmi in oddaje bodo zdaj bolj živahni in jasni, od začetka do konca.

Predvajanje QNED -a.
Toliko prednosti.

Mini LED zaslon LG QNED ima številne prednosti, ki bodo izboljšale vašo igralno izkušnjo. Absolutna barva in optimizator iger zagotavljata nemoteno in živo igro, medtem ko mini LED zaslon ponuja izboljšano svetlost in boljšo upodobitev črne barve za največjo natančnost. Vse se igra z nerealno stopnjo realizma.

Prizor videoigre, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki leti nad mestom, prikazan na televizijskem zaslonu (predvajajte video).

Televizijski zaslon, ki prikazuje vesoljsko ladjo, ki strelja po mestu, in grafični vmesnik LG NanoCell Gaming Optimizer GUI na levi, kjer so nastavljene nastavitve igre.

Optimizator iger

Raven nadzora brez primere.

Vse vaše igre na najvišji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike za grafiko in vidljivost, da vam omogoči boljšo igralno izkušnjo, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate.
Pogled od blizu igralca, ki igra dirkaško igro na televizijskem zaslonu

Sodelujte z Xboxom

Kombinacija brez primere.

Svoboda igranja. Partnerstvo LG -ja s konzolo Xbox zagotavlja, da ste pripravljeni na naslednjo generacijo iger. Izkoristite svoj Xbox z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom.
Pogled od blizu igralca, ki igra dirkaško igro na televizijskem zaslonu

ALLM, eARC

Igrajte na najvišji ravni.

Pridobite prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočata hitro premikanje vsebin z visoko ločljivostjo ter gladko, sinhronizirano grafiko.

QNED Sport.
TV v neprekosljivi obliki.

Mini LED televizor LG QNED je zasnovan za profesionalne tekme. Z velikim zaslonom, resničnim 8K zaslonom in združljivostjo s prostorskim zvokom Bluetooth mini LED televizor LG QNED prinaša popolno vzdušje s stadiona naravnost v vaš dom, tako da boste vedno prepričani o najboljšem mestu za ogled.

TV zaslon, na katerem je prikazan nogometni stadion in igralec, ki je dosegel gol (predvajajte video).

Moški in ženska se dotikata očal na TV -zaslonu, medtem ko so prikazana športna opozorila

Športna opozorila

Nikoli ne boste zamudili tekme svoje ekipe.

Funkcija športnega opozarjanja vas obvesti pred, med in po tekmi. Naj vas ne skrbi, da boste zamudili pomembne trenutke tekme svoje najljubše ekipe, tudi če gledate kaj drugega.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina sedi na kavču in gleda televizijo po nogometu

Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost za hišo.

Preprosto priključite zvočnike Bluetooth in uživajte v resnično brezžičnem prostorskem zvoku. Celoten dogodek zveni bolj polno in realistično ter vam bo v dnevno sobo prinesel vzdušje odlične tekme.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
Α9 procesor AI 8K Gen4 AI

Inteligenca, ki vam bo vzela sapo.

Srce LG LED mini LED je procesor AI α9 8K Gen4. Je revolucionarni čip, ki uporablja algoritme za poglobljeno učenje za analizo in izboljšanje vsebine. Vse nastavitve slike in zvoka so samodejne, zato je vsa vsebina, ki jo gledate, odlična.

Dva samodejno optimizirana prizora za sliko in zvok s procesorjem AI a9 Gen4 (predvajanje videa)

* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcije.
To je video slika z AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb "Predvajaj celoten video".

AI Picture Pro

Takšni so profesionalci.

Algoritem poglobljenega učenja uporablja veliko bazo podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk za prepoznavanje vsebine, odstranjevanje hrupa in optimizacijo kakovosti slike. Nova funkcija zaznavanja prizora lahko zdaj analizira vrsto prikazanega prizora in ustrezno izboljša sliko.
Predvajaj celoten video
* AI Picture Pro ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino s storitvami OTT.
To je videoposnetek o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb "Predvajaj celoten video".

AI Sound Pro

Zvok na profesionalni ravni.

Procesor se na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkov identificira glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok za svoj žanr. Rezultat je bolj poglobljena izkušnja. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti ohranja dosledno raven glasnosti za različne vrste vsebine.
Predvajaj celoten video
Slika rože v prvotni ločljivosti 2K na levi in ​​po povečanju ločljivosti na 8K na desni.

AI Upscaling – izboljšava ločljivosti 8K

Izboljšajte vsako sliko.

Procesor AI uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo vsebine, ki se gleda, in pretvarjanje tujerodne vsebine 8K v presenetljivo poglobljeno ločljivost 8K. Nastala slika je ostrejša z bistveno višjo ločljivostjo in podrobnostmi, tudi če jo gledamo na večjih zaslonih.
* Kakovost slike z vsebino višje ločljivosti je odvisna od ločljivosti vira.
** Na voljo samo pri modelih 8K.
*** Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.
ThinQ AI

Mislite, da mislite pametno?
Ponovno premisli.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in s svojim glasom upravljajte televizor s povsem novim začetnim zaslonom za še več udobja in boljši nadzor.

Televizijski zaslon prikazuje različne vsebine, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

* Nekatere storitve so lahko omejene glede na jezik in državo uporabe.
TV zaslon z novo oblikovano domačo stranjo s prilagojeno vsebino in kanali

Nov začetni zaslon

Dobrodošli na novi domači strani.

Čas neskončnega iskanja novih vsebin ali starih priljubljenih je mimo. Domači zaslon ima novo podobo, tako da si lahko ogledate vse, kar je vredno ogleda, na enem mestu. Videli boste priporočila, prilagojena vaši zgodovini ogledov, dobili hiter dostop do različnih vsebin in lažje upravljali povezane naprave.
* Dostopnost storitev se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT je potrebna ločena naročnina.
Ključne funkcije "čarobnega" daljinskega upravljalnika, označene s piktogramom

Nov čarobni daljinski upravljalnik

Nekaj ​​podobnega čarobni palici.

Prenovljen čarobni daljinec ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno prijeti, njegov kazalni in navigacijski sistem pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena AI vam omogoča enostaven dostop do storitev, namenski gumbi za velike ponudnike vsebin pa bližnjice do vseh vaših priljubljenih. Poleg vsega tega imate zdaj funkcijo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Na tem zavihku je opisan glasovni nadzor. Vstavljen je logotip LG ThinQ AI.

Glasovno upravljanje

Vaš domači center.

LG ThinQ olajša nadzor domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. LG LED QNED mini LED lahko upravljate z glasom, zato se lahko hitreje odpravite na zabavo.
Velikost zaslona po diagonali2,18 m (86 palcev)
Vrsta HD4K Ultra HD
Resolucija3840 x 2160 slikovnih pik
predstavitvena tehnologijaQNED MiniLED
velikost zaslonaApartma
razmerje domače slike16: 9
Velikost zaslona po diagonali217 cm
TV sprejemniki
vrsta sprejemnikaDigitalno
Sistem digitalnega formata signalaDVB-T, DVB-T2
Smart TV
Smart TVDa
Internetna televizijaDa
Nameščen operacijski sistemspletni operacijski sistem
različico operacijskega sistemaOperacijski sistem Web 6.0
Združljivo z Apple AirPlay 2Da
video aplikacijeAmazon Prime Video, Apple TV, Disney +, Netflix
Zvok
RMS energijska klasifikacija40W
avdio dekoderjiDolby Atmos
Zvočni načinZvok AI
Napredni zvočni povratni kanal (eARC)Da
Mreža
WifiDa
Ethernet LANDa
Standard Wi-FiWi-Fi 5 (802.11ac)
Različica Bluetooth5,0
MiracastDa
program za brskanje po spletuDa
risanje
Barva izdelkasrebrno črna
Podpora VESADa
Vmesnik za montažo na ploščo600 x 400 mm
Izvedba
Združljiv s HDRDa
Tehnologija HDR (High Dynamic Range)Dolby Vision IQ, način snemanja filmov, učinek HDR, visoko dinamični razpon 10 Pro (HDR10 Pro), hibridni Log-Gamma Pro (HLG Pro)
Igralni načinDa
zmanjšanje hrupaDa
Vrsta regulacije svetlobeMiniZone
Značilnosti igreSamodejni način nizke zakasnitve (ALLM), spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
4K pretvornikDa
Snemanje na USBDa
Povezljivost
Število vrat HDMI4
PC vhod (D-Sub)Ne
Različica HDMI2.1
Število vrat Ethernet LAN (RJ-45)1
Število vrat USB 2.03
Optični digitalni avdio izhod1
Izhod za slušalke1
Upravljanje z energijo
Razred energetske učinkovitosti (SDR)F.
Poraba energije (SDR) za 1000 ur152 kWh
Poraba energije (HDR) za 1000 ur285 kWh
Poraba energije (stanje pripravljenosti)0,5 W
AC vhodna napetost100 – 240V
AC vhodna frekvenca50 / 60Hz
lestvica energetske učinkovitostiAG
Teža in mere
Nastavljena dolžina (podprto)1917 mm
Nastavljena širina (s stojalom)452 mm
Višina kompleta (s stojalom)1162 mm
Dolžina (brez podlage)191,7 cm
Širina (brez podlage)2,91 cm
Višina (brez podlage)109,8 cm
Pakiranje
Namizno stojaloDa
Vključen daljinski upravljalnikDa
Druge značilnosti
Združljiv z Apple HomeKitDa

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

86