Opis

LG elegantni prostostoječi hladilnik nudi ločen zamrzovalni prostor na spodnjem delu. Ponaša se z inverter kompresorjem, ki poskrbi za manjše nihanje temperature in posledično za bolj stabilno okolje za hrano. Dva posebna predala ustvarjata idealno okolje za ohranjanje svežine sveže hrane, kot so sadje, zelenjava, meso in ribe.

PREDSTAVITEV

5-letna garancija na izbrane gospodinjske aparate LG

Za uveljavljanje vaše podaljšane garancije vas prosimo, da v 60 dneh po nakupu prenesete in natisnete dokument POTRDILO LG 5 let garancije za gospodinjske aparate, ponudba 2024/1 in ga shranite skupaj z dokazilom o nakupu (kopija računa) in originalno garancijsko kartico, ki jo je izdal LGEMK.*

*Izdelke je potrebno kupiti med 1. 1. 2024 in 31. 3. 2024.

Več informacij najdete tudi na uradni strani promocije.

Veljajo naslednji pogoji in določila promocije.

LG 5-letna garancija

LG GBB71PZVCN1 hladilnik

LG prostostoječi hladilnik se ponaša s hladilnim in zamrzovalnim prostorom, s skupno 341 l prostora. Od tega nudi 234 l hladilnega in 107 l zamrzovalnega prostora. Spada v energijski razred C, odlikujeta pa ga tehnologiji NatureFRESH™ za bolj sveže sadje in zelenjavo ter No Frost za preprečevanje nabiranja ledu in zmrzali. Opremljen je z inverter kompresorjem, ki preprečuje pretirano nihanje temperature in s tem omogoča daljše ohranjanje okusa in videza hrane.

Lokacija hladilnih ventilatorjev na sprednji strani omogoča hitrejše in učinkovitejše hlajenje. Posebni predal FRESHBalancer™ ohranja optimalno vlago za sadje in zelenjavo, ki bo zahvaljujoč prilagodljivemu načinu dlje časa ohranjalo svojo kakovost. Drugi predal FRESHConverter™ pa je primeren za shranjevanje mesa, rib in zelenjave. Hitro zložljiva polica omogoča prilagajanje prostora v hladilniku, zaradi česar boste lahko notri pospravili tudi večje stvari. Njegov minimalistični dizajn se elegantno sklada z vsako kuhinjo.

GBB71PZVCN1 hladilnik

Tehnične podrobnosti

Energijski razredC
Poraba električne energije171 kWh
Skupna prostornina341 l
Prostornina hladilnega dela234 l
Prostornina zamrzovalnega dela107 l
Glasnost delovanja35 dB
Upravljanjenotranji LED zaslon
PovezljivostSmart Diagnosis™
Zmogljivost zamrzovanja10 kg/24h
Čas ohranjanja temperature9 ur
Hitro hlajenjeda
Hitro zamrzovanjeda
OsvetlitevLED (hladilni del)
Hladilni deltri police iz kaljenega stekla, tri vratne police, kovinsko držalo za steklenice, FRESHConverter™ predal, FRESHBalancer™ predal
Zamrzovalni deltri predali
Dimenzije (V x Š x G)1860 × 595 × 682 mm
Neto teža72 kg
Bruto teža76 kg
Barvainox

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG