Opis

Ogromno prostora za shranjevanje

LG-jev Ameriški hladilnik ponuja veliko prostora, kar 600 l – dovolj da lahko hranite vse, kar potrebujete! Tako lahko uživate v enostavni organizaciji in shranjevanju živil.

Nova nadgrajena funkcija Door-in-Door ™

V vratih hladilnika se nahaja dodaten prostor za shranjevanje. Inovativna tehnologija poimenovana Door-in-Door™ (vrata v vratih) prinaša 9% več notranjega prostora in dodatne police za lažjo organizacijo ter dostop do pijač ali prigrizkov. Glavna vrata hladilnika se tako odpira manj pogosto in se zato tudi znatno zmanjšajo izgube hladnega zraka.*

*Do 46,5% manj izgub hladnega zraka. Testirano s strani Intertek.

 

Optimalna raven vlage

Hladilnik je opremljen s tehnologijo Moist Balance Crispe™, ki ohranja optimalno raven vlage. Vlaga iz hrane, shranjene v hladilniku, izhlapi in se kondenzira na rešetki, s čimer se ohrani pravo ravnovesje in tako ostane hrana dalj časa sveža.

 

Brez neprijetnih vonjav

Edinstven čistilec zraka Pure N Fresh vsako uro filtrira zrak iz hladilnika in ga skozi kanale za svež zrak pošlje nazaj. Poleg tega, da ogljikov filter odstrani neprijetne vonjave, ventilacija ohranja tudi živila dalj časa sveža.

Energetski prihranki z inverterskim linearnim kompresorjem z 10 leti garancije

LG-jev edinstven linearni inverterski kompresor ustvari manj notranjega trenja, kar pomeni kar do 32% manjšo porabo energije in ponuja večjo zanesljivost in vzdržljivost s kar 10 letno garancijo* na kompresor!

Vrsta hladilnika: ameriški
Poraba električne energije: 376 kW / leto
Barva: siva
Sistem no frost: da
Višina 179 cm
Skupna prostornina 601 l
Prostornina hladilnika 405 l
Prostornina zamrzovalnika 196 l
Glasnost 39 dB
Umestitev zamrzovalnika: Spodaj
Število vrat: 2
Aparat za izdelovanje ledu: da
Priključek za vodo: da
Širina 91.2 cm
Globina 73.8 cm

 

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/hr/hladnjaci/lg-GSJ960NSBZ